- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Ya kızlar bugün adetimin 12 günü su gibi hafif akıntım var bu yumurtlama ne Zaman olucak nasıl akıntım olması lazım tam olarak bi tarif edin kacırmak istemiyorum
canım sümüksü bir akinti.iki parmağınin arasına aldığında uzayan türdenYa kızlar bugün adetimin 12 günü su gibi hafif akıntım var bu yumurtlama ne Zaman olucak nasıl akıntım olması lazım tam olarak bi tarif edin kacırmak istemiyorum
Ya kızlar bugün adetimin 12 günü su gibi hafif akıntım var bu yumurtlama ne Zaman olucak nasıl akıntım olması lazım tam olarak bi tarif edin kacırmak istemiyorum
Bi soru daha araştırmalarıma gore sperm bazı sitelerde 2 gün bazılarda 5 gün canlı kalabildigini yaziyor. Doğrusu hangisi?
Gecmis olsun..inşallah olur bu sefer.Nasıl bişi hsg filmi çektirmek çok zormu1,5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım arkadaşlar bir daha gebe kalamadım bu ay hsg çekildim açık çıktı tüpler şükür ama yine adet oldum inş hsg den sonra 2. ayım bu sefer olur(
canım o akıntıdan 1 ve ya 2 gün sonra catliyor.Benimde dün 12.gündü uzayan akıntı geldi uzuyo böyle beyaz renkte ama yumurtlamanın tam olarak ne zaman gerçekleştiğini bende bilmiyorum her uzun akıntım olduğunda değerlendiriyorum ama ulaşamıyo demekki1 sene oldu artık şu hsg'yi çektirmem lazım
sağol canım inş ..anastezili çekildim hsg korktuğum için..ilk gün çok ağrım oldu yerimden kalkamadım sonraki günler ağrılar azaldı ..ama değer en azından kapalı mı açık mı onu öğrendik kafamız rahatladıGecmis olsun..inşallah olur bu sefer.Nasıl bişi hsg filmi çektirmek çok zormu
1,5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım arkadaşlar bir daha gebe kalamadım bu ay hsg çekildim açık çıktı tüpler şükür ama yine adet oldum inş hsg den sonra 2. ayım bu sefer olur(
canım o akıntıdan 1 ve ya 2 gün sonra catliyor.
sağol canım manisa da özel hastanede anestezili 350 çektirdim .evet canım gec bu ay için 14. gün adet bittikten üç dört gün içinde çekilmesi gerek .anastezisiz 300 tl di anastezili 350 çok fark yok diye anestezi istedim neyle karşılaşacağımı bilmediğimden korkuyordum sende bir an önce çektir canım 5 dak işlem narkoz verilince hemen gittim bi baktım yataktayım yarım saat içinde bitiyor herşey ondan sonra da ağrı olur diye iğne vurdular ağrı kesici yazdı .yaklaşık 2 yıldır istiyoruz bebek ilk zamanlar 6. ayımda tuttu süt hormonlarım yüksek çıkmıştı o düşünce oldu o ay ama kimyasal gebelikmiş .daha sonra hiç korunmadım hormon tahlilleri yapıldı zaten tsh için ilaç içiyordum normal sınırda değerler klomen kullandım olmadı gonal f iğne oldum olmadı çatlatma iğneleri kullandım yumurta olgunlaşıyor çatlıyor ama bir türlü gebelik olmayınca her gittiğim doktor rahim filmi çekelim tüpler mi kapalı acaba dedi ve sonunda çekildim .bu ay ovulasyon testi de aldım bakalım ...Geçmiş olsun bacım nerde nasıl çektirdin bende düşünüyorum yaşadıklarını anlatırmısın? Maliyetli bişey ama yapacak bişey yok mecbur çektiricez benim yarın 14.günüm geç kaldım dimi önümüzdeki aya artık nasipse inşallah bakıcam
Kaç senedir deniyorsun peki diğer tahlillerini yaptırdınmı? Hormon ve kan tahlili falan
merhaba arkadasim ayni seyi yaşıyorum her ay pıhtı seklinde bende birilerine sordum bende kan pihtilasmasi var pıhtılarıni atiyorsun iyi bu dedikızlar yaaaaa bnm adetle nerdeyse her ay parça parça böyle kan pıhtılı deri parçaları geliyor aynı durumu yaşayan var mı kan pıhtısından farklı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?