bende şuan hiçbir değişiklik yok belirti de yok . inşallah gebelik belirtisi olur@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
@mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar ne durumdasiniz bi deisiklik varmi ? benim ovu testine gore 18 kasim kendi belirtilerime gore 20 kasim.
Nee geri sayim modumu dur bi canim ya simdiden geri sayima baslarsak günler nasil gececek ayol:) :)Kaldi 12 gün:) canim ya dunden beri kasiklarimda agri var benim acaba bukadar erken belirti olurmu aklimda deli sorularrr:)
Nee geri sayim modumu dur bi canim ya simdiden geri sayima baslarsak günler nasil gececek ayol:) :)Kaldi 12 gün:) canim ya dunden beri kasiklarimda agri var benim acaba bukadar erken belirti olurmu aklimda deli sorularrrr:)
GEBELİĞİNİ YENİ ÖĞRENEN ARKADAŞLAR BELIRTILERI SAYAR MISINIZ BIZE .. HERKESTE FARKLIDIR MUHAKKAK AMA AKLIMIZDA BULUNSUN. 18 KASIMDA ADET OLMAM GEREKIYOR YUMURTLAMADAN BERI KASIKLARIMDA BELIMDEDE AGRI VAR BUNLAR BI BELIRTI OLMAZ GIBI GELIYOR CUNKU GECEN AYDA BOYLE OLMUSTM 4 GUN GECIKTI ADETIM SONRASNDA YOGUN BI SEKILDE GELDI.BU AY FARKLI OLARAK ZAMAN ZMN GOGUSLERIM SIZLIYOR. OKUYORUM HERKESIN ILK BELIRTILERI BUNLAR İNŞ OLMUŞTUR YA
haberlerini bekliyorm canım heyecanla :)Hastanedeym kizlar keseyi gorcem insaallah dua edinn bana :)
@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
@mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar hangi gun test yapiyrz belirlediniz mi..20 si esimin dogum gunu.19.gecesi kutlayacagim olurda tutarsa surpriz yapacagim oyuzden en gec 19 olsun.18 19 bana uyar
Hayirlisiyla iyi haberler alirsin inşallah canım:)Hastanedeym kizlar keseyi gorcem insaallah dua edinn bana :)
Benmde umidim yok artk.Kızlar bende artık hamile kalmak istiyorum yaa zaman gçtikçe ümidim kırılıyo her ay aynı üzüntü
. Artık kötü hissediyo insan kndini hiç olmickmş gbi ya her yolu denedim nerdeyseBenmde umidim yok artk.
Bende denedm artk hevesimde kalmadi umudumda. Sansli degilz iste herks gbi.. Artık kötü hissediyo insan kndini hiç olmickmş gbi ya her yolu denedim nerdeyse
Yok canım olmadı işte bugün randevum var gidecem bakalım ne diyecek cinsiyeti söyliycekmi merak ediyorum dogrusuIyiyim canim ayni bildigin gibi. Siz naptiniz consiyet tahmini falan oldu mu :)
Aslında şansta değil bnce bi eksiklik var sağlık yerindeyse neden olmuyo bi yerde bi yanlışlık ypyrz bnce hr türlü denemk lazmBende denedm artk hevesimde kalmadi umudumda. Sansli degilz iste herks gbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?