Her ay doktora gidiyorum hic bi sorun olmadgini soyluyo. Bu ay klomen ve catlatma igmesi kullandm oda olmadi bugn adet oldm.Aslında şansta değil bnce bi eksiklik var sağlık yerindeyse neden olmuyo bi yerde bi yanlışlık ypyrz bnce hr türlü denemk lazm
Cok sukur guzel canimm :)haberlerini bekliyorm canım heyecanla :)
Hayirlisiyla iyi haberler alirsin inşallah canım:)
Coook tesekkur ederim kuzularmm gördüm minnacik keseyii :))F Findikkiran dualarımız seninle canımm inşallah görürsün keseyi:))
Bna onları da vermedi ya bi dha mı gitsem dye düşünüyrm bu ay olursam bna da herşy yolunda deynce eşimi götürdm doktora sperm sayısı az çıktı amelyt oldu sayı hmn artıyomş dyolr da 3 ay snra bi dha test yplck bnde bi ümit bklyrm dha 1 hfta var bataHer ay doktora gidiyorum hic bi sorun olmadgini soyluyo. Bu ay klomen ve catlatma igmesi kullandm oda olmadi bugn adet oldm.
çok güzel bi duygu olsa gerek İnş sağsalim kucağına alırsın bebişini Önce kese görünüyo snra mı kalp atışı duyuluyo?Cok sukur guzel canimm :)
Coook tesekkur ederim kuzularmm gördüm minnacik keseyii :))
Evet kuzum haftaya kalp atisini da duyarim insallah. Rabbim sana ve diger arkadaşlarıma da nasip etsin inşallahçok güzel bi duygu olsa gerek İnş sağsalim kucağına alırsın bebişini Önce kese görünüyo snra mı kalp atışı duyuluyo?
Sizinde mutlulugunuzu paylasicaz insallah bir gün inaniyorum ben buna:))Senden mutlusu yoktur sımdı ne kadar güzel bişey yaa@Senur94
İnş kalp atışlarını da duyarsın yaaa çok tatlı bi duygu :) dün bi program buldum bebek kalp atışı dinliyo indrdm öyle boşum tabi ama sırf denemk olsun bktm kalp atışı gbi bşy aaa ddm noluyo snra eşime yptım ondan da geldi aynı ses kafayı yicez evde bzEvet kuzum haftaya kalp atisini da duyarim insallah. Rabbim sana ve diger arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah
Aaa bnce bunda var cnm bebiş gözüküyo hayırlısı olsun şimdiden bat geçince koş hastaneye :)KIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Benim de bata 2 gün kala böyle çıkmıştı gelmiş bebişin canım hayırlı olsun :)) hemen kan verKIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Aaayyy hayırlı olsuuuunnKIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Oyyy çok tatlı dimi insanın inanası gelmiyor. MucizeCok sukur guzel canimm :)
Coook tesekkur ederim kuzularmm gördüm minnacik keseyii :))
canım ben de gördüm orada silik bir çizgi, hemen kan ver bence de.KIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Ben de hayal görüyorum o zamanKIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
KIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?