- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Hayal degill gercekk :)) hayirli olsunnKIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Bugün öğlene doğru tekrar göğüslerim acımaya başladı uçlarına dokununca acı yok ama içten bi sızı Giriyo ara araKızlar bana bir fikir verir misiniz nolur? Bugün benim batım. Pkoluyum aynı zamanda. Bugün adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum hiç. Dün akşama doğru göğüslerim acımaya başladı gündüz hiçbirşey yokken. Gece iyice acıdı. Sabah bi kalktım acı falan yok. Hafif hassasiyet kalmış sadece dolgunluk falan.normalde 1 hafta öncesinden dolgunla başlar sonra acımaya başlar sonra adet olurum. Bir de dünden beri sol kaşığımda batma oluyo. Tam kasık değil kasığın biraz daha üstü. 3aydır deniyoruz bu ay çok rahattım hiç aklıma bile gelmedi, düne kadar. Yorumlarınızı merak ediyorum. Test yapmak istemiyorumbuna benzer bişeyler yaşayan oldu mu
Kuzum beklerken insan her seyi deniyo valla haklisin ben de her ay deliye donerdim hamile miyim diye :) insallah Rabbim nasip eder hepimize kucagimza almayiİnş kalp atışlarını da duyarsın yaaa çok tatlı bi duygu :) dün bi program buldum bebek kalp atışı dinliyo indrdm öyle boşum tabi ama sırf denemk olsun bktm kalp atışı gbi bşy aaa ddm noluyo snra eşime yptım ondan da geldi aynı ses kafayı yicez evde bz
Aa bana haftayla ilgili bi sey demedi keseye göre mi soyluyo canimF Findikkiran nasıl gidiyor canım:) bugün kesemizi gördük biz 4 hafta 2 günlük ultrasonda. Telefon uygulamasında 5h+1g gözüküyordu doğru çıkmadı o sizde gelişmeler neler
Minicik kesesi daha ya gözlerim doldu görünce zatenOyyy çok tatlı dimi insanın inanası gelmiyor. Mucize
Aminn kuzum insallah hepimize nasip olsun insallahF Findikkiran gozunaydin canim keseyi gormussun kalp atisini da duyup kucagina almayi nasip etsin Allah
Ekrandan bakarak söyledi ultrason fotosunda da yazıyor oraya bak canım bak yazıyor benimkinde 4w 2dAa bana haftayla ilgili bi sey demedi keseye göre mi soyluyo canim
bildiğin cizgi var yaa tebrıklerrKIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
KIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Hayırlı olsun Can'ım gözün aydın 1 hafta önce aynı heyecanı fazlasıyla yaşadım Harika bir duygu Rabbim herkese nasip etsinKIZLARRR HAMİLEYİMM SABAH TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI.HEMEN HASTANEYE GITTIM KAN VERDIM SAAT 4 DE SONUCLANCAK..
Bana yazmamis ama neden kii anlamadm bak smdiEkrandan bakarak söyledi ultrason fotosunda da yazıyor oraya bak canım bak yazıyor benimkinde 4w 2d
Ultrason cihazıyla ilgili olabilir ilk tecrübem olduğu için bilemeyeceğim canım bi sonraki gidişinde sorarsınBana yazmamis ama neden kii anlamadm bak smdi
İnş tüm isteyenlerin tek dileğimiz bu :)Kuzum beklerken insan her seyi deniyo valla haklisin ben de her ay deliye donerdim hamile miyim diye :) insallah Rabbim nasip eder hepimize kucagimza almayi
teşekur ederım senınkıde hayırlısı olsun canım benım ilk düşüktü 9 aydır da beklıyoduk olmuyodu.şukurr..Hayırlı olsun Can'ım gözün aydın 1 hafta önce aynı heyecanı fazlasıyla yaşadım Harika bir duygu Rabbim herkese nasip etsin
Oyle yapim canim artik :))Ultrason cihazıyla ilgili olabilir ilk tecrübem olduğu için bilemeyeceğim canım bi sonraki gidişinde sorarsın
Haarika bişey ama içim içime sığmıyor kalbini de duysak hayırlısıylaOyle yapim canim artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?