- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 31
Cok sukur guzel canimm :)
Coook tesekkur ederim kuzularmm gördüm minnacik keseyii :))
Amin canim insallah Allah nasip eder. bizimde 7. 8. 11. ve testi koyu gorunce dun 13. gun de iliski oldu. bende bu ay koyu ciktigi gun ve siliklestigi gun iki gun ustuste iliski olsun istiyordum. dun akinti gelince testi yaptim eger test yapmasam iliski bugun koyuyu gorunce olurdu. vardir dünkü akıntıda da bi hayır. biz bolbol calisalim:)Canım ben hiç ara vermedim elbet bi sperm kalır dedim milyonlarcasının içinden. O yüzden 2 gün öncesine denk geldi ilk deneme, ikinci deneme koyudan bi gün önce, 3.deneme koyuyu gördüğüm günoldu 4 ve 5 devamındaki günler. Yani anlayacağın 5 gün ara vermeden oldu. İnşallah sanada nasip olsun inşallaaaahhhh
Yok 6 aylık evliyz hiç kornmadık dha olması da ztn erkn dedi doktor 1 sene geçsin dyo ondn snra bakarz bnde butun planlrımı bebişe göre ypmştım olmadı işte hmnInsallah duzelmjstrde bi an once hamile kalirsn snde. Ne kadr zamandr cocuk istiyosnz hic cocugnz varmi
İnşallah hayırlı zamanda nasip olur canım. Üzme kendiniAcaba diyorum ben de hamileyim diyebilecek miyim bazı aileler görüyorum hani araba koltuğu oluyor ya bebeklerin arkaya oturtuyorlar arabada ne güzel diyorum o kadar istiyorum ki artık içim yanıyor zaman geçtikçe
Canim böyle surecler esleri birbirine kenetler. İleride "biz ne çok şey atlattik bee" deyip birbirinize sarilacaksiniz. İste bağ budur.
Hayırlısıyla olur inşallah canım.Bat 14 kasim hala hasta olmadım ALLAH evladın da hayırlısını nasip etsim hayirlisiysa olsun şart degil
İnşallah bir gün hayırlı zamanda aminler cevap bulacak canım. Amin.Olucaksin cnm hemde çok iyi bi anne olucz hepimiz ben inanıyorum Rabbim sabrımızın ve dualrmzin karşılığını bi gün vericek istemekten vazgecmeyelm yeterki Rabbim bizide böyle imtihan ediyor demkki Allahm sen bizim için en iyisini bilirsin diyp dua etcz hep
An itibari ile kırmızılardayım
Öyle canim ama ne biliyim ya yarinda evlilik yildonumumuz sürpriz yaparim belki eşime demiştim ama beklicem artik inşallah güzel haberler alirim :)Daha çok erken canım biraz daha bekle
Aynen canım hayırlısı olsun bu ay ovu testı almam lazım mutlakaGerçektenmi çok üzüldüm yaakısmet hayırlısı canım sakın üzme kendini hayırlısı buymuş demek ki
Yok 6 aylık evliyz hiç kornmadık dha olması da ztn erkn dedi doktor 1 sene geçsin dyo ondn snra bakarz bnde butun planlrımı bebişe göre ypmştım olmadı işte hmn
İnş bnde öyle dyrm zamanı var demekki bebişlerimizin :)İnşallah hayırlı zamanda nasip olur canım. Üzme kendini
Ne güzel bi kaç ay önce doktor hersy yolunda deynce bıraktım düşünmeyi bu ay yne sardı bni bu duygu bi kaç gündr mide yanması bulantı bni mahvetti eşimde bşy mi var dedikçe daha çok düşünyrm erkn daha bi hafta var ama ikimzde stresliyz :/ bi kaç ay ailevi problemler vardı bzmde şimdi hersy yolunda ondn taktım yne blkiCanım bende 6.5 aylık evliyim çok kafana takma takarsan olmuyo ben ilk zamanlar hep takip ediyordum takmıştım sıkıntı stres oda yani olmadı inatla hatta adetim hep erken geliyordu sanki bana inat yapıyordu düşün bak psikolojiye o yüzden zamana bırak kendiliğinden olur bizde bu ay hiç takmadık ben istemiyordum bile olmaması için uğraştım resmen sorunlar yüzüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?