2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hakkmzda hayrlsi neyse o olsun. Ben bugun bi hap duydum onu denicem bide bakalm hayit tohumu hapi.

Hakkmzda hayrlsi neyse o olsun. Ben bugun bi hap duydum onu denicem bide bakalm hayit tohumu hapi.
Bnde duymuştum onu da korkuyorum o tarz şeylerden yani yumurtlama düzgünse eğer bu tarz şeyler dha fazla yumurta oluşturuyo daha sonra o yumurtalar çatlamazsa kist fln oluşabiliyo bnde ondn çok korkuyorum eşinde muayene oldu mu cnm sende yoksa onda olabilir sorun bzm eşimdeymiş yni bilsek baştn baktırırdık

Canim bence bi kac gun daha bekle idrar testi yap bence olma ihtimali var idrarda gorursen kan tahlili yaptirirsin

Yok cnm sanmam cnku bnm normal yolla gebelik oldu snra kurtaj olmak zorunda kaldm 7 aydirda olmadi.

Yok cnm sanmam cnku bnm normal yolla gebelik oldu snra kurtaj olmak zorunda kaldm 7 aydirda olmadi.
Spermiyogram yaptırdınız mı? Bildiğim kadarıyla anormal yapılı spermler düşüğe neden oluyo yani sperm canlılığı yüksek olmalı doktor bize olsa bile düşük riski bu yüzden az dedi ki en çok korktuğum şey çok gçmş olsun sna da inş bir dha yaşatmaz rabbim

Yok esime hic bi test yptrmadk sma keci boynuzu pekmezi iciriyorum

Yok esime hic bi test yptrmadk sma keci boynuzu pekmezi iciriyorum
Onu bnde içiriyodum ama sayıyı etkiliyo o sadece normal yapılı sperm üretmiyo bnce ürolojiye gidin bi hareketliliği ve ya yapısında problm varsa erkn teşhis olmş olur ameliyt oldu gçn ay işte şimdi dyo keşke dha öncedn gitseydim

Ne diye cikcaz doktra cnm

Kızlarrrr merhaba bugun doktora gittim hormon testi için ama gerek duymadı. Uterus gayet sağlıklı dedi yumurtan çatlamış tutunabilirmiş aslında dedi ama üzülme önümüzdeki ay olur inşallah dedi polikistikoverlerin azaldığını söyledi gene klomen verdi ovitrelle iğne ve progestan bu 2.kullanışım olucak inşallah bakalım artık hayırlısıııı :)

chagiless @Mrvmdpl E Evkusu5 S Sarisinbebek cgdmkrks friendlyfriendly @Senur94 bebem88 Princess91
Kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu aydan çok umudum vardı, ovu testiyle sıkı bi takip yapmıştım. Daha, koyu ikinci cizginin ve değerlendirmenin üzerinden 11 gün geçti. Çok şaşkınım hala inanamıyorum hatta uğur getireceği ümidiyle Kasım Ayından Umudu Olanlar topiğini bile açtım. Ve umduğum gibi oldu çok şükür. Rabbim daim etsin hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah hepimizinkini. Ve inşallah hayırlısıyla sabırla bekleyen tüm kardeşlerimede tez vakitte nasip etsin bu duyguyu. İnşallaaahhhhh

kızlar meraba yarın hsg filmi çektircem ondan sonra aşılama. 620 tl sizce nasıl?? özel hastanede. genelde böyle mi oluyo. bebiş olsunda para mara umrumda değil.

Ne diye cikcaz doktra cnm
Bzde bi skntı yoktu direk ürolojiye çocuk istyrz dye gitti eşim sperm testi yaptılar orda çıkıyo herşey zaten hatta doktor çok erkn çocuk için dedi ama sonuç düşük çıkınca amelyt dedi direk zaten olmasaydk ilerde allh korusun kısırlık olabilirdi. Bde erkekler konduramıyolar byle seyleri ama snnda ikna oldu yani hareketlilik yapı fln bozuksa düşükler oluyo cnm sende bi sorun yok dmkki ne gzl bk hamile kalmışsın dha önce

Canim bende bu ay ovu testiyle deniyorum. Hergun testi oglen yaptim. dun 13.gunumdu oglen yine silikti ama aksam akintim gelince suphelendim testi tekrarladim koyu cikti ve iliski oldu. bugun 14.gunum test kopkoyu cikti. bugunde iliski olacak. sizde iliski nasil oldu koyulastigi gun mu?

Canım ben hiç ara vermedim elbet bi sperm kalır dedim milyonlarcasının içinden. O yüzden 2 gün öncesine denk geldi ilk deneme, ikinci deneme koyudan bi gün önce, 3.deneme koyuyu gördüğüm günoldu 4 ve 5 devamındaki günler. Yani anlayacağın 5 gün ara vermeden oldu. İnşallah sanada nasip olsun inşallaaaahhhh

Insallah duzelmjstrde bi an once hamile kalirsn snde. Ne kadr zamandr cocuk istiyosnz hic cocugnz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…