2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tebrikler canım gözün aydın hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

tebrik ederim canım inş sorunsuz her şey ilerler tedavi ile mi oldu ne kadar süre sonra

kızlar galiba hamileyim enterasan biliyorum ama şoktayım :/
testmi yaptn ya da kan testi canım nasil anladın hadi senden guzel haber alalım normal degildi zaten sendeki durumlar bebisten olmus olsun hepimiz cok sevinirz

ALLAH gönlüne göre versin hayırlısı olur inşallah biz çok dertlensekde Rabbimizin vardır bildiği... İnşallah nasip eder birgün bizede yeterki hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
350 tl iyiymiş ben istanbuldayım burda daha pahalı şişli echomar diye bi yer varmış herkes ordan memnun kalıyormuş anestezisiz ağrı olmuyormuş bende orayı düşünüyorum 500 tl pahalı ama mecburum artık inşallah hayırlısıyla bende çektiririm o alet içime girerken kendimi kasıyorum biraz inşallah sorun olmaz

merhaba arkadasim ayni seyi yaşıyorum her ay pıhtı seklinde bende birilerine sordum bende kan pihtilasmasi var pıhtılarıni atiyorsun iyi bu dedi
deri parçası demi cnm seninde afedersin ciğer gibi olandan farklı ..peki bunun için biila falan kullanıyor musun gebeliğe engel mi acaba ?

1,5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım arkadaşlar bir daha gebe kalamadım bu ay hsg çekildim açık çıktı tüpler şükür ama yine adet oldum inş hsg den sonra 2. ayım bu sefer olur (

Geçmiş olsun cnm, hakkinda hayırlısı olsun. kimyasal gebelik nedir? Kısaca anlatabilirmisin?

amin canım rabbim izin verirse inş..rahat olmaya çalış canım allah kolaylık versin ...

madame wuu G gel umudum şimdi kızlar kaç gündür belirtiler tavandı yani tamam ondan önce belirti dedigim herşeyi silip süpüren cinsten ve en önemli belirti kasıgım öyle bir şişti taş gibi oldu ki benim hep bir ayva göbegim vardı az oda kasıgımla arasında çizgi vardı şimdi orası birleşti, kasık agrım yemek yiyince flan kesiliyordu burnum kanadı başım dönüyordu ayakta duramıyordum normalde gündüz uyumam oda başladı yeni eşimden gizli test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorum söylemedim kan testi yapcam hayal kırıklıgı istemiyorum :/ birde 2 aydan fazladır adet olmuyordum bilen bilir hiç bişey çıkmıyordu en son progestoron hormonum yüksekti, negatifti ama hamilelik 31 agustosta sonra adet olmadan olmaz olursada diyordum ama galiba olmuş :) inşallah öyledir geçen silik çıkmıştı sonuç negatifti şimdi pozitif çıktı sonuç negatif olmasa bari

fotosunu atsana canım mümkünse

Geçmiş olsun cnm, hakkinda hayırlısı olsun. kimyasal gebelik nedir? Kısaca anlatabilirmisin?
idrarda gebelik kanda da gebelik gözüktü canım 150 falandı değer ama muanede kese falan gözükmedi ve 2 günde bir katlanması gereken hcg düşmeye başladı doktor kanaman gelecek dedi öylede oldu kese gibi bişey düştü o kanama ile lavaboda kimyasal gebelikmiş cnm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…