Kızlaaarrr iyi gecelerakşam iş çıkışı kan tahlilimi yaptırdım ve beta hcg= 152.87 yani hamişim
2 gün sonra tekrar kan vereceğim değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ve kese var mı yok mu ona bakılacak
Allah isteyen herkese nasip etsin; dualarınızı beklerim
merhaba arkadasim ayni seyi yaşıyorum her ay pıhtı seklinde bende birilerine sordum bende kan pihtilasmasi var pıhtılarıni atiyorsun iyi bu dedi[/QUOTE
kanlı deri zar parçası demi arkadaşım seninde afedersin ciğer gibi gelen kan pıhtısı gibi değil
Amin canımmm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Tebrikler canım gözün aydın hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tebrik ederim canım inş sorunsuz her şey ilerler tedavi ile mi oldu ne kadar süre sonraKızlaaarrr iyi gecelerakşam iş çıkışı kan tahlilimi yaptırdım ve beta hcg= 152.87 yani hamişim
2 gün sonra tekrar kan vereceğim değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ve kese var mı yok mu ona bakılacak
Allah isteyen herkese nasip etsin; dualarınızı beklerim
Amin canımmm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım, 4. Ayda oldu normal yolla. Ama bu son ay yumurtlama tarihime çok dikkat etmiştim onun faydası olmuştur mutlakatebrik ederim canım inş sorunsuz her şey ilerler tedavi ile mi oldu ne kadar süre sonra
Nerden anladın ki? Eğer öyleysen senden çok sevinebilirimkızlar galiba hamileyim enterasan biliyorum ama şoktayım :/
ne güzel haberler alıyoruz bu akşam test yaptın mı canımkızlar galiba hamileyim enterasan biliyorum ama şoktayım :/
ne güzel haberler alıyoruz bu akşam test yaptın mı canım
testmi yaptn ya da kan testi canım nasil anladın hadi senden guzel haber alalım normal degildi zaten sendeki durumlar bebisten olmus olsun hepimiz cok sevinirzkızlar galiba hamileyim enterasan biliyorum ama şoktayım :/
sağol canım manisa da özel hastanede anestezili 350 çektirdim .evet canım gec bu ay için 14. gün adet bittikten üç dört gün içinde çekilmesi gerek .anastezisiz 300 tl di anastezili 350 çok fark yok diye anestezi istedim neyle karşılaşacağımı bilmediğimden korkuyordum sende bir an önce çektir canım 5 dak işlem narkoz verilince hemen gittim bi baktım yataktayım yarım saat içinde bitiyor herşey ondan sonra da ağrı olur diye iğne vurdular ağrı kesici yazdı .yaklaşık 2 yıldır istiyoruz bebek ilk zamanlar 6. ayımda tuttu süt hormonlarım yüksek çıkmıştı o düşünce oldu o ay ama kimyasal gebelikmiş .daha sonra hiç korunmadım hormon tahlilleri yapıldı zaten tsh için ilaç içiyordum normal sınırda değerler klomen kullandım olmadı gonal f iğne oldum olmadı çatlatma iğneleri kullandım yumurta olgunlaşıyor çatlıyor ama bir türlü gebelik olmayınca her gittiğim doktor rahim filmi çekelim tüpler mi kapalı acaba dedi ve sonunda çekildim .bu ay ovulasyon testi de aldım bakalım ...
deri parçası demi cnm seninde afedersin ciğer gibi olandan farklı ..peki bunun için biila falan kullanıyor musun gebeliğe engel mi acaba ?merhaba arkadasim ayni seyi yaşıyorum her ay pıhtı seklinde bende birilerine sordum bende kan pihtilasmasi var pıhtılarıni atiyorsun iyi bu dedi
1,5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım arkadaşlar bir daha gebe kalamadım bu ay hsg çekildim açık çıktı tüpler şükür ama yine adet oldum inş hsg den sonra 2. ayım bu sefer olur(
amin canım rabbim izin verirse inş..rahat olmaya çalış canım allah kolaylık versin ...ALLAH gönlüne göre versin hayırlısını olur inşallah biz çok dertlensekde Rabbimizin vardır bildiği... İnşallah nasip eder birgün bizede yeterki hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
350 tl iyiymiş ben istanbuldayım burda daha pahalı şişli echomar diye bi yer varmış herkes ordan memnun kalıyormuş anestezisiz ağrı olmuyormuş bende orayı düşünüyorum 500 tl pahalı ama mecburum artık inşallah hayırlısıyla bende çektiririm o alet içime girerken kendimi kasıyorum biraz inşallah sorun olmaz
Yok benim deri gibi değil koyu renkli ama kanın pihtilasmis kati kati olmuş hali senin deri ise o farkli bi durum o halde cnmderi parçası demi cnm seninde afedersin ciğer gibi olandan farklı ..peki bunun için biila falan kullanıyor musun gebeliğe engel mi acaba ?
fotosunu atsana canım mümkünsemadame wuu G gel umudum şimdi kızlar kaç gündür belirtiler tavandı yani tamam ondan önce belirti dedigim herşeyi silip süpüren cinsten ve en önemli belirti kasıgım öyle bir şişti taş gibi oldu ki benim hep bir ayva göbegim vardı az oda kasıgımla arasında çizgi vardı şimdi orası birleşti, kasık agrım yemek yiyince flan kesiliyordu burnum kanadı başım dönüyordu ayakta duramıyordum normalde gündüz uyumam oda başladı yeni eşimden gizli test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorum söylemedim kan testi yapcam hayal kırıklıgı istemiyorum :/ birde 2 aydan fazladır adet olmuyordum bilen bilir hiç bişey çıkmıyordu en son progestoron hormonum yüksekti, negatifti ama hamilelik 31 agustosta sonra adet olmadan olmaz olursada diyordum ama galiba olmuş :) inşallah öyledir geçen silik çıkmıştı sonuç negatifti şimdi pozitif çıktı sonuç negatif olmasa bari
Nasill yanii ay valla mi :))kızlar galiba hamileyim enterasan biliyorum ama şoktayım :/
idrarda gebelik kanda da gebelik gözüktü canım 150 falandı değer ama muanede kese falan gözükmedi ve 2 günde bir katlanması gereken hcg düşmeye başladı doktor kanaman gelecek dedi öylede oldu kese gibi bişey düştü o kanama ile lavaboda kimyasal gebelikmiş cnm buGeçmiş olsun cnm, hakkinda hayırlısı olsun. kimyasal gebelik nedir? Kısaca anlatabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?