2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar yaaaaa bnm adetle nerdeyse her ay parça parça böyle kan pıhtılı deri parçaları geliyor aynı durumu yaşayan var mı kan pıhtısından farklı ....

Yaaa bende bunu merak ediyorum bendende adetliyken biraz geliyo ama aynı şey mi bilmiyorum böyle koyu kahve küçük parça doktora bugün sordum pıhtı gelmesi normal mi dedim bişey demedi
ne biçim doktor ya beni buldu

Geçmiş olsun canım benim

Yaaa bende bunu merak ediyorum bendende adetliyken biraz geliyo ama aynı şey mi bilmiyorum böyle koyu kahve küçük parça doktora bugün sordum pıhtı gelmesi normal mi dedim bişey demedi
ne biçim doktor ya beni buldu
iki doktora sordum bnde rahim duvarı aşınıyordur gibi bişey dedi biri ama önceden hiç böyle değişik parçalar gelmezdi

Yarın bir boşlukta kan testi yaptır hemen yaaa çok merak ettim inşallah hamilesindir

S selifor Assos kız dur kanda bir ögreneyim tam artık inanmıyorum bu testlere ama işte umut, o zaman yine yaparım onu saklarım hemde ilk sonuç kagıdını gizliden çektim valla elim ayagım titriyordu benimkide bi tuhaf dayeni kasıgınla göbegin niye birleşiyor senin hamilesinde bendenmi saklıyon nereye gidiyon diyip duruyor bugün adam tuhaf oldu iyice tam çekemedim kusura bakmayın burda tam çıkmadı galiba ama kıpkırmızı silik degil yani çok mutluyum ya inşallah kandada öyle çıksın ne olurrrr geçen siligi gördüm heveslendim çıkmadı sonuç negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…