- 6 Mayıs 2016
- 9.187
- 9.090
- 198
kızlar yaaaaa bnm adetle nerdeyse her ay parça parça böyle kan pıhtılı deri parçaları geliyor aynı durumu yaşayan var mı kan pıhtısından farklı ....
kızlar galiba hamileyim enterasan biliyorum ama şoktayım :/
Ins cnm insss kandada cikar da bi hamiste sen olursunkızlar galiba hamileyim enterasan biliyorum ama şoktayım :/
Evet canim spermler ozellikle dişi gamet iceren spermler 5gune kadar yasiyorBi soru daha araştırmalarıma gore sperm bazı sitelerde 2 gün bazılarda 5 gün canlı kalabildigini yaziyor. Doğrusu hangisi?
idrarda gebelik kanda da gebelik gözüktü canım 150 falandı değer ama muanede kese falan gözükmedi ve 2 günde bir katlanması gereken hcg düşmeye başladı doktor kanaman gelecek dedi öylede oldu kese gibi bişey düştü o kanama ile lavaboda kimyasal gebelikmiş cnm bu
Canim endometriumun yani rahimin ic duvari o.cok normal glmesikızlar yaaaaa bnm adetle nerdeyse her ay parça parça böyle kan pıhtılı deri parçaları geliyor aynı durumu yaşayan var mı kan pıhtısından farklı ....
Bende sana katılıyorum atmasın kesinlikle ben 2 gebeligimdede sakladim( sonu hüsran olsada )ilerde hatira kalır sanaAtma canim hatira sakla biyere
iki doktora sordum bnde rahim duvarı aşınıyordur gibi bişey dedi biri ama önceden hiç böyle değişik parçalar gelmezdiYaaa bende bunu merak ediyorum bendende adetliyken biraz geliyo ama aynı şey mi bilmiyorum böyle koyu kahve küçük parçadoktora bugün sordum pıhtı gelmesi normal mi dedim bişey demedi
ne biçim doktor ya beni buldu
iki doktora sordum bnde rahim duvarı aşınıyordur gibi bişey dedi biri ama önceden hiç böyle değişik parçalar gelmezdi
Normal canim herkeste olabilen seyleriki doktora sordum bnde rahim duvarı aşınıyordur gibi bişey dedi biri ama önceden hiç böyle değişik parçalar gelmezdi
Yarın bir boşlukta kan testi yaptır hemen yaaa çok merak ettim inşallah hamilesindirmadame wuu G gel umudum şimdi kızlar kaç gündür belirtiler tavandı yani tamam ondan önce belirti dedigim herşeyi silip süpüren cinsten ve en önemli belirti kasıgım öyle bir şişti taş gibi oldu ki benim hep bir ayva göbegim vardı az oda kasıgımla arasında çizgi vardı şimdi orası birleşti, kasık agrım yemek yiyince flan kesiliyordu burnum kanadı başım dönüyordu ayakta duramıyordum normalde gündüz uyumam oda başladı yeni eşimden gizli test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorum söylemedim kan testi yapcam hayal kırıklıgı istemiyorum :/ birde 2 aydan fazladır adet olmuyordum bilen bilir hiç bişey çıkmıyordu en son progestoron hormonum yüksekti, negatifti ama hamilelik 31 agustosta sonra adet olmadan olmaz olursada diyordum ama galiba olmuş :) inşallah öyledir geçen silik çıkmıştı sonuç negatifti şimdi pozitif çıktı sonuç negatif olmasa bari
kırmızı deri parçası mı cnm senin deNormal canim herkeste olabilen seyler
Degisik degisik bazen deri bazen pihti..rahimin ic duvari ve kanin pihtilasmis hali o canim.herkeste olabiliyor o kalintilar.cok normalkırmızı deri parçası mı cnm senin de
kırmızı deri parçası mı cnm senin de
sağol cnm içime su serptin sen ne zamandır düşünüyorsun bebişDegisik degisik bazen deri bazen pihti..rahimin ic duvari ve kanin pihtilasmis hali o canim.herkeste olabiliyor o kalintilar.cok normal
ay inşallah bende öyle yapcam benimkinden gizli artık oda hayal kırıklıgı yaşamasın istemiyorum oda kötü oluyor benleYarın bir boşlukta kan testi yaptır hemen yaaa çok merak ettim inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?