2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Her zaman hepiniz dualarımdasınız. Her sabah kalktığımda buraya yazıyorum isteyen herkes pozitifi görsün diye. Rabbim aratmadan en hayırlı zamanda sağlıkla bebişler nasip etsin inşallah. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah bu ay Rabbim sana da tattırsın hayırlısıyla

günaydın canım.aynen öyle kontrole gitmen lazım ihmal etme kısa sürmesinin bir nedeni vardır yada mevsimsel de olabilir ama bir sorun varsa baştan önlemini almış olursun.
Aradım canım doktoru da henüz açan olmadı gitmem diyordum bu ay bu kez de bu çıktı ya kaç defadır 6dan 5e düştü geçen bu ay da iki buçuk gün ilaçlardan mi ki acaba bilemedim. Gidip öğreneceğiz inşallah bir acarsa hanımefendi

Gerçekten yaklaştım mı bebeğime
Senin adına çok üzüldüm ((( elimde değil olmayınca üzülüyorum annemler evlenir evlenmez hamile kLmış hep bende öyle olurum zannediyordum ama olmDı

Çok haklisin canım moral bozmak yok. Lütfen stres yapmamaya çalış. Güzel günler bizimle olacak

Komik olan ne kendini görüp gülüyonmu haline yani??
dışım gülsede içim kan ağlıyor (( artık napim kendi kendimle alay ediyorum neşeli olmaya çalışıyorum. emin olun sizi en iyi anlayanlardan biri benim... benimle evlenen sonra evlenen herkes hamile çocuğu oldu vs

Adetime daha 8 gün var. Hafif mavi damarlar görünüyor. Kahverengi kısımda yayılma var üzerinde de kabarcık gibi bir şeyler çıkmış. Bir de göğüslerim sert şişmiş. Bilmiyorum ki inşallah vardır bebek :)

Hamile arkadaşlardan göğüslerinde değişiklik yaşayan var mı? Benim göğüslerim şişti kahverengi kısmı yayıldı. Eşimle dün gece şok olduk. İnşallah hamilelik belirtisidir :)
Merhaba
Gögüslerim şişti rengi koyulaşıp yayıldı ama 7 haftalık hamileyim daha yeni basladı benim bu kadar erken olur mu bilemiyorum. Ama inş hamilesinizdir

inşallah ama ben ümidimi yitirdim artık bu sondu çünkü
Bu son değil adetin bitsin tekrar stres yapmadan çalışmalara devam edecegiz.napalim dua ile çalışmalar ile kavusacagiz bebeğimize. İnş. Senin bu son adetin olur ve önünüzdeki ay güzel haberi verirsin bize . Hamileyim diye .

Merhaba
Gögüslerim şişti rengi koyulaşıp yayıldı ama 7 haftalık hamileyim daha yeni basladı benim bu kadar erken olur mu bilemiyorum. Ama inş hamilesinizdir
İnşallah amin :) Yazdığınız için çok teşekkür ederim. Vücudumda saptadığım sadece bu var başka da belirti yok.

Her ne kadar söylemesi kolay uygulaması zor da olsa, lütfen ama lütfen kafana takma. Benim bir arkadasım 2 sene sebepsiz yere cocugu olmamıs, tam amann artık ne takip ederim ne beklerim, baslarım böyle ise dedigi ay hamile kalmıs. Üstüne bir de gec fark etmis hamileligi, o kadar boslamıstım cünkü demisti. Allah hayırlısını versin, bol bol dua et. Ben yerinde olsam hemen kafamı mesgul edecek bir seye yonelirdim bugun.

inşallah ama ben ümidimi yitirdim artık bu sondu çünkü
Canim yapma Allah bir umut var tamm mi hayirlisi buymus uzulme vardr bundada hayir bnde bu aydan umitsizim 4 gun kaldi ama sinyaller veryr anliyrm adet olcm Rabbim herseyin hayirlisini verir uzulme dua et bn hepimize ediyorum ve emin ol bu bekleyisin sonunda bizler mukemmel anneler olcaz tmm mi

Dikkat et kendine canim tedirgin olma
canımm :) değerim 22 saatte 38 den 70.97 ye çıkmış çok şükür allahıma bebeğim gelişiyor.
allahım hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…