- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
canım bende bu ay klomen kullandım bende de aşırı derece de şişkinlik yaptı.doktoruma söylemiştim.o da bazı insanlarda şişkinlik yapar bazılarında ise hiç bir farklılık olmaz tamamen bünye ile alakalı demişti.kasık ağrısı yapacağı prospektüsünde de yazıyor zaten çok takılma daha bat a çok varmış inşallah hamilesindirKizlar bisey sorcam bat a 11 gun var ama bende asiri bi siskinlik ve cok kasik agrim var bu ay klomen kullandim ama iki gundr bu sekildeyim anlamadim bu nedir
ben adetin 3.günü başladımNe zaman başlanılıyor?
Saol canim ilaci icerken boyle hic bisey yoktu adetin ucuncu gunu baslamistim simdi olmasi kafami karistirdi bende ondan merak ettimcanım bende bu ay klomen kullandım bende de aşırı derece de şişkinlik yaptı.doktoruma söylemiştim.o da bazı insanlarda şişkinlik yapar bazılarında ise hiç bir farklılık olmaz tamamen bünye ile alakalı demişti.kasık ağrısı yapacağı prospektüsünde de yazıyor zaten çok takılma daha bat a çok varmış inşallah hamilesindir
Benim de cuma öğlen başladı dün sabahtan beri yok gelir diye bekledim ama olmadı. Aynen bende 6. Gün banyo yapardım son bir iki aydır 5 e düşmüştü şimdi de iki buçuk sürdü bilemedim ki inşallah bir sorun yoktur ikimizin deya aslında biliyomusun bu ay benimde öyle oldu 3 gün sürdü 4.gün hiç gelmedi 5.gün de lekenlenme oldu o kadar.ilk defa benimde bu şekilde oldu.normalde 5.güne kadar kanamam olurdu.6.gün yıkanırdım.şimdi sen öyle deyince bende ilaca bağladım yani hem ilaç hem iğne etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.
Her ne kadar söylemesi kolay uygulaması zor da olsa, lütfen ama lütfen kafana takma. Benim bir arkadasım 2 sene sebepsiz yere cocugu olmamıs, tam amann artık ne takip ederim ne beklerim, baslarım böyle ise dedigi ay hamile kalmıs. Üstüne bir de gec fark etmis hamileligi, o kadar boslamıstım cünkü demisti. Allah hayırlısını versin, bol bol dua et. Ben yerinde olsam hemen kafamı mesgul edecek bir seye yonelirdim bugun.
Canim bana doktorum verdi bence doktor tavsiyesi ile alinmasi gerek ben oyle dusunuyorumKızlar bir sey sorabilir miyim? Klomeni doktor verince kullandınız degil mi? Kendi kendine alınacak bir ilac mı bu yoksa?
ne demek canım benim.kadın hastalıkları ile ilgili neredeyse tüm ilaçlar şişkinlik yapıyor hormon içerdiklerinden dolayı.inşallah faydasını görürsün.Saol canim ilaci icerken boyle hic bisey yoktu adetin ucuncu gunu baslamistim simdi olmasi kafami karistirdi bende ondan merak ettim
Allahım hayırlısıyla sağlıkla bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese. Çoğu arkadaş burda yazardı kafan ne kadar rahatsa o kadar kolay oluyor diye haklılık payı var. Kendini üzme stres yapma. Yumurtlama kaliteni, zamanını herşeyini etkilersin. Ne güzel yazmış arkadaşım vesilemizi arıyoruz diye.
Evet haklisin aslinda ama bakalim hayirlisi ins bu ay olur sendemi klomen kullandin bu ay canimne demek canım benim.kadın hastalıkları ile ilgili neredeyse tüm ilaçlar şişkinlik yapıyor hormon içerdiklerinden dolayı.inşallah faydasını görürsün.
inşallah canım valla bilemedim belki de benim kist o yüzden gitmesi adet kısa sürdüğü için.normal seyrinde gitseydi sökülmüştü belki de.bir yerden onaralım derken başka yerden darbe yiyoruz.ne yapacağımı şaşırdım bendeBenim de cuma öğlen başladı dün sabahtan beri yok gelir diye bekledim ama olmadı. Aynen bende 6. Gün banyo yapardım son bir iki aydır 5 e düşmüştü şimdi de iki buçuk sürdü bilemedim ki inşallah bir sorun yoktur ikimizin de
evet canım adetin 3.günü klomen e başladım klomen bitince de çatlatma iğnesi oldum ama bende işe yaramadı.ilk denemesinde hamile kalanlar da var.sen iğne oldun mu ?Evet haklisin aslinda ama bakalim hayirlisi ins bu ay olur sendemi klomen kullandin bu ay canim
klomen yumurtlamayı geliştirici bir ilaç canım eğer yumurtlama sorunun yoksa o yüzden vermemiştir doktorunSagol canım.. bir iki ay daha beklicem, baktım olmadı, tekrar doktor ve bu klomeni sorucam. Cok sık duyuyorum burda bu ilacı.
Bana doktorum igne vermedi sadece ilaci kullandim bu ay hsg de cektirdim ve sonraki adetin 3. gunu gel dedi bende anlamadim genelde igne veriyorlar ama bana vermedi nedenkievet canım adetin 3.günü klomen e başladım klomen bitince de çatlatma iğnesi oldum ama bende işe yaramadı.ilk denemesinde hamile kalanlar da var.sen iğne oldun mu ?
hsg çektirdikten sonra hamilelik şansı artıyor diye biliyorum o yüzden iğne vermemiş olabilir canımBana doktorum igne vermedi sadece ilaci kullandim bu ay hsg de cektirdim ve sonraki adetin 3. gunu gel dedi bende anlamadim genelde igne veriyorlar ama bana vermedi nedenki
Hmm anladım canımmmklomen yumurtlamayı geliştirici bir ilaç canım eğer yumurtlama sorunun yoksa o yüzden vermemiştir doktorun
Bende oyle dusundum ins bakalim benim hormon testlerimde hsg de hicbi sorun yoktu esimin sipermiyogramda cok iyi cikti ins bu ay daha bi umutluyum senin bat kac canimhsg çektirdikten sonra hamilelik şansı artıyor diye biliyorum o yüzden iğne vermemiş olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?