- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
Benim de 21 Kasım ve goguslerımın sisliginden ve dokununca sızlamasından nerdeyse uyuyamıyorum. Ama şöyle dusunuyorum ben, bu kadar erken böyle bir gebelik belirtisi olamaz gibime geliyor. Baska bir sebep tetikledi bunu diye düsünüyorum.23 Kasım canım.
Çok afedersiniz ama anneme gösterdim dün akşamBenim de 21 Kasım ve goguslerımın sisliginden ve dokununca sızlamasından nerdeyse uyuyamıyorum. Ama şöyle dusunuyorum ben, bu kadar erken böyle bir gebelik belirtisi olamaz gibime geliyor. Baska bir sebep tetikledi bunu diye düsünüyorum.
Bir sey diyeyim mi: Anneler bilirÇok afedersiniz ama anneme gösterdim dün akşamKızım sen hamilesin dedi. İnşallah dedim. Göğüslerim uyutmayacak kadar ağrımıyor. Dokununca acıyor. Ama kahverengi kısmında bariz bir genişleme ve şişlik var, o kahverengi kısmın üzerinde de böyle kabarcık gibi bişiler çıkmış. Bilmiyorum hayırlısı olsun.
İnşallah dileyen isteyen herkesin bu ay güzel haberlerini alırız canım. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum inşallah Rabbim kalbimize göre verir :)Bir sey diyeyim mi: Anneler bilirİnsallah guzel haberleriniz alalım canımmmmm
İnşallaahh benim bat 24 kasım daha 10 gün var hayırlısı bakalımbel kasık ve karın agrısı bendede var hemde yumurtlamadan berı . ama dunden berı arttı sankı .bat 18 kasım .cuma adet olmam inşallah bebektendir bu agrılar .
Dokuz kalmış dokuzİnşallaahh benim bat 24 kasım daha 10 gün var hayırlısı bakalım
Ayy ben bilerek 10 yazdım geçen ay iki gün geçti sevinmiştim sonra adet oldumDokuz kalmış dokuz
Ben bir hafta fln geçmesini bekleyeceğim yaa inşallah sabrederim de 1 aralık ta test yapacağım o zamana da kadar adet olmazsamm inşallah olmam ama içimden bi his olacaksın diyo ya da ben çok olumsuzumDokuz kalmış dokuz
Insallah hep birlikte iyi haberi alalim canimBenimde 1 aralık inşallah güzel haberleri alırız
günaydın canım.aynen öyle kontrole gitmen lazım ihmal etme kısa sürmesinin bir nedeni vardır yada mevsimsel de olabilir ama bir sorun varsa baştan önlemini almış olursun.Kızlar günaydın. Ya benim son birkaç aydır adet süresi miktarı kısalıyordu bu ay tam kısaldı ne oluyor anlamadım bilgisi olan var mi? İki buçuk gün sürdü resmen. Doktoru arayıp muayeneye gitmek gerekiyor galiba?
aynanın karşısına geç canım gögüslerine bak damarlanma varsa çok belli belirsizdir eger gecikme olmadıysa adetin çok geçtiyse bebek uzun zamandır varsa dehşet derecede damarlar gözükür aynada bu belirtiye bakabilirsinHamile arkadaşlardan göğüslerinde değişiklik yaşayan var mı? Benim göğüslerim şişti kahverengi kısmı yayıldı. Eşimle dün gece şok olduk. İnşallah hamilelik belirtisidir :)
aminn amin aminnnn bencede:))Yok canım ya ne kusuru, belki Allah söyletti
aynen benGünaydın kızlar bu sabah felaket bi sancıyla uyandım adetim 2 gün gecikmişti test yapacaktım ayağa kalkmamla kırmızılar geldi musluktan akar gibi moralim bozuldu ben biliyordum ben napsamda olmıcak anne olamıcam hiç bi zaman yüzüm gülmücek bu kırmızılardan nefret eder oldum gelmeyin ya gelmeyinn istemiyorum sizi benden 2 hafta önce evlenen arkadaşım 5 aylık hamile ben ise üzülüom bide kendime bakıom yok halen yokolmıcaktabaşkalarının bebeğini sevmeye devam friendlyfriendly @Senur94
Insallah cnm insallahbelli olmaz dediğin gbi cnm iyi yapmışın benm goguslerim okadr acımıyor elleyp sikabiliyorum hatta benı hastaneden aradılar adetin ikinci günü çağırdılar bakalm nolcak inş adet olmamda hamileym die haber vermeye giderim :-D ( hayal kurmak bedava )
Beyaz csmasir giyiyorum belki yerlesme kanamasi gelirde anliyaym diye hayallerin dibine vurdummmbelli olmaz dediğin gbi cnm iyi yapmışın benm goguslerim okadr acımıyor elleyp sikabiliyorum hatta benı hastaneden aradılar adetin ikinci günü çağırdılar bakalm nolcak inş adet olmamda hamileym die haber vermeye giderim :-D ( hayal kurmak bedava )
Günaydın kızlar bu sabah felaket bi sancıyla uyandım adetim 2 gün gecikmişti test yapacaktım ayağa kalkmamla kırmızılar geldi musluktan akar gibi moralim bozuldu ben biliyordum ben napsamda olmıcak anne olamıcam hiç bi zaman yüzüm gülmücek bu kırmızılardan nefret eder oldum gelmeyin ya gelmeyinn istemiyorum sizi benden 2 hafta önce evlenen arkadaşım 5 aylık hamile ben ise üzülüom bide kendime bakıom yok halen yokolmıcaktabaşkalarının bebeğini sevmeye devam friendlyfriendly @Senur94
inşallah ya valla test yapıp pozitifleri görmek istiyorum:)Ya ben de geçen öyle öyle şüphelendim sonra hooop adet oldumbu ay da felaket ağrıyor belim inşallah olmam vee siz de inşallah hamilesinizdiiir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?