2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

olsun canım vardır bir hayır sen yine de git görün.ilaçlardan olmuşta olabilir.gidersen haber ver bana da

Gerçekten yaklaştım mı bebeğime
Senin adına çok üzüldüm ((( elimde değil olmayınca üzülüyorum annemler evlenir evlenmez hamile kLmış hep bende öyle olurum zannediyordum ama olmDı
Allahım hayırlısıyla sağlıkla bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese. Çoğu arkadaş burda yazardı kafan ne kadar rahatsa o kadar kolay oluyor diye haklılık payı var. Kendini üzme stres yapma. Yumurtlama kaliteni, zamanını herşeyini etkilersin. Ne güzel yazmış arkadaşım vesilemizi arıyoruz diye.

Kuzum ben de bulantı baslamadi sadece arada hafif bi agri oluyor ve halsizlik var . bugun keseyi gördüm ben de haftaya sali günü gidicez kalp atisi icin kuzum
Bende de hafif hafif bulantı var. Bazı kokulara hassaslık var. Ağrım biraz daha azaldı çok şükür, acayip halsizlik var. Adım atarken bile yoruluyorum :)) bacaklarımda ağrı var. Bebeğim iyi olsun minik kalbini duyursun da ağrılar sorun değil :) haberleşelim senle. Hayırlı güzel haberlerle inşallah canım.

Canım insallah enkkisa sürede allahım isteyen herkeze sizlere de versin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.ben riskli bi gebelik geçirdiğim için korkuyorum canim.bende sağlıklı hamillere neguzel diyorum
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebisini canım. Rabbim herkesin gönlünün muradini versin

Kizlar bisey sorcam bat a 11 gun var ama bende asiri bi siskinlik ve cok kasik agrim var bu ay klomen kullandim ama iki gundr bu sekildeyim anlamadim bu nedir

Benim belirtilerim kayboldu sanki birsey hissedemiyorum.bu ayda olmadi sanirim.Rabbim tum isteyenlerede bizede hayirla saglikla nasip eylesin insallah.Zaten sivilcem cikinca gitmisti umudum.Sadce ilk zaman cok belirtim oldu migde bulantsna kadar ama adetim yaklasti ve bitti belirtiler.Dun tekrar spor yapaym nasilsa adet olcam dedm yaparken kasigima agri saplandi devam edemedim.Herseyin hayirlisi olsun..

Aminnn canımm çok güzel haber sağlıkla büyüsün bebişinmm

bugün 33. gün daha olmadım evde test yaptım tertemiz çıktı ve kasığım ağrıyor nurtopu gibi kistim var galiba cumartesiyede randevu aldım ama benim kafa çok kaışık doktorumran memnunum ama şu an başkasına gitsem yumurta takibinden başka birşey yapar mı acaba

bende dalga geçiyor sandım sen öyle deyince kız k. Bakma demek sende benim gibisin

Tamam canım. Sağ ol ilgin için gün içinde tekrar arayacağım giderim muhtemelen ne zaman müsait se randevuları dolu görünüyor çünkü
ya aslında biliyomusun bu ay benimde öyle oldu 3 gün sürdü 4.gün hiç gelmedi 5.gün de lekenlenme oldu o kadar.ilk defa benimde bu şekilde oldu.normalde 5.güne kadar kanamam olurdu.6.gün yıkanırdım.şimdi sen öyle deyince bende ilaca bağladım yani hem ilaç hem iğne etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.

İnşallah canım sağolun desteğin için Allah razı olsun inşallah isteyen herkese verir Allah ben kendimden ümidim kalmadı artık niye bilmiom laf anlatamıom kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…