2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ay cnm ya gebelik olmasa çıkmazdı ikinci çizgi tebriklerrr...negatif sonuç pozitif olabilir sonra ama pozitif sonucun yanlış çıkması biraz daha zor inş kanda da iyi haberler alırsın...

ay cnm ya gebelik olmasa çıkmazdı ikinci çizgi tebriklerrr...negatif sonuç pozitif olabilir sonra ama pozitif sonucun yanlış çıkması biraz daha zor inş kanda da iyi haberler alırsın...
inşallah ama korkuyorum varsa gebelik mr çekindim hamile degilim diye antibiyotik içtim söktürücü içtim neler neler ;( varsada nasıl bilmiyorum korkuyorum birde sigara içiyordum tek tük stresten dahada arttırdıydım kendimi şuan çok kötü ve suçlu aciz hissediyorum

iyi düşün iyi olsun herşey canıım allah izniyle hiçbirşey olmaz sen içini ferah tut ...

Bi soru daha araştırmalarıma gore sperm bazı sitelerde 2 gün bazılarda 5 gün canlı kalabildigini yaziyor. Doğrusu hangisi?
Doğrusu şu sperm kalitesine göre 48-72 sat arası değişiyor. O sebeple gün aşırı ya da 2 gün arlıklarlar ile çalışmak doğru olan. Hergün de sağlıklı değil diyor uzmanlar. Hergün çalışmak sperm kalitesini düşürüyormuş. Dinlenerek yapmak hem daha fazla hemde daha kaliteli spermler elde etmemizi sağlıyormuş. Bildiklerim araştırmalarımın sonucu bunlar.

Dontsay icini ferah tut canım olan oldu geçti ve cizgi bariz belli insaAllah kandada pozitf çıkar ki bence öyle olacak canım benim yaa cok mutlu oldum

Canım sakin ol. Eğer sen stres yaparsan o bebiş ne olacak??
Bildiğim kadarıyla söktürücü bebeğe etki etmiyor.. Hem o güçlüyse seni asla bırakmayacaktır. Bu mucizeye inan ve mutlu ol canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Allah korusun

Ya sayfa ne güzel hamislerle doldu maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin canlar valla ben gördükçe çok mutlu oluyorum Dontsay canim bak beklediğine değdi inşallah o kadar sıkıntı boşuna değilmiş Rabbim mükafatını verdi inşallah

O onurumbenim S selifor inşallah dediginiz gibi kandada çıkar ve burda o müjdeyi tam anlamıyla veririm inşallahhhhh kayınbabam normalde hiç konuşmaz bayramda annemin yanındayken aradı kuzum bitanem elin boş gelme dedi bende anlamadım bişeyler istiyor sandım, tamam babacım dedim bitane bebişle gelirsin diyince şok oldum kaynanamada bianda çıktı agzımdan nasıl oldu anlamadım demiş inşallah içine dogmuştur kızlar

inşallah boşa degilmiş yarın ögrencem tam manasıyla o zaman varsa daha çok şükür etcem inşallah ama varsa benim ki baya yaramaz anladıgım kadarıyla baya eziyetli olacak, normal hamişlerden daha farklı belirtiler daha farklı şeyler yaşadım biliyorsunuz

Ben o kısmı kaçırdı mi neler olmustu

deri parçası demi cnm seninde afedersin ciğer gibi olandan farklı ..peki bunun için biila falan kullanıyor musun gebeliğe engel mi acaba ?
Canım her ay gebelik olmasa da rahim gelen ve olgunlaşan yumurta için yani gebelik için rahmi hazırlar. Gebelik olmayınca da yumurta ile rahmin kalınlaşan kısmı adet kanaması ile birlikte dökülür. Bu kanamada da deri parçaları görülür.
Durum bu. Stres yok beybiii

Kizlar kanda bisi cikmazsa eger ama olusma asamasindaysa eger narkozdan etkilenmez dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…