aynen çok heyecanlıyımNasill yanii ay valla mi :))
ay cnm ya gebelik olmasa çıkmazdı ikinci çizgi tebriklerrr...negatif sonuç pozitif olabilir sonra ama pozitif sonucun yanlış çıkması biraz daha zor inş kanda da iyi haberler alırsın...S selifor @Assos kız dur kanda bir ögreneyim tam artık inanmıyorum bu testlere ama işte umut, o zaman yine yaparım onu saklarım hemde ilk sonuç kagıdını gizliden çektim valla elim ayagım titriyordu benimkide bi tuhaf dayeni kasıgınla göbegin niye birleşiyor senin hamilesinde bendenmi saklıyon nereye gidiyon diyip duruyor bugün adam tuhaf oldu iyicetam çekemedim kusura bakmayın burda tam çıkmadı galiba ama kıpkırmızı silik degil yani çok mutluyum ya inşallah kandada öyle çıksın ne olurrrr geçen siligi gördüm heveslendim çıkmadı sonuç negatiftiEki Görüntüle 1887487
Onun dışında yapılacak tek şey çalışmakHosbulduk canım
Hamilelik için önerileri olanlar varmı? Multivitamin ve folik asit kullanıyorum iki haftadir ve adet dongumu takip ediyorum, Allaha şükür düzenli geliyor. Onun dışında yapabileceğimiz birşey varmı?
inşallah ama korkuyorum varsa gebelik mr çekindim hamile degilim diye antibiyotik içtim söktürücü içtim neler neler ;( varsada nasıl bilmiyorum korkuyorum birde sigara içiyordum tek tük stresten dahada arttırdıydım kendimi şuan çok kötü ve suçlu aciz hissediyorumay cnm ya gebelik olmasa çıkmazdı ikinci çizgi tebriklerrr...negatif sonuç pozitif olabilir sonra ama pozitif sonucun yanlış çıkması biraz daha zor inş kanda da iyi haberler alırsın...
iyi düşün iyi olsun herşey canıım allah izniyle hiçbirşey olmaz sen içini ferah tut ...inşallah ama korkuyorum varsa gebelik mr çekindim hamile degilim diye antibiyotik içtim söktürücü içtim neler neler ;( varsada nasıl bilmiyorum korkuyorum birde sigara içiyordum tek tük stresten dahada arttırdıydım kendimi şuan çok kötü ve suçlu aciz hissediyorum
Doğrusu şu sperm kalitesine göre 48-72 sat arası değişiyor. O sebeple gün aşırı ya da 2 gün arlıklarlar ile çalışmak doğru olan. Hergün de sağlıklı değil diyor uzmanlar. Hergün çalışmak sperm kalitesini düşürüyormuş. Dinlenerek yapmak hem daha fazla hemde daha kaliteli spermler elde etmemizi sağlıyormuş. Bildiklerim araştırmalarımın sonucu bunlar.Bi soru daha araştırmalarıma gore sperm bazı sitelerde 2 gün bazılarda 5 gün canlı kalabildigini yaziyor. Doğrusu hangisi?
inşallahiyi düşün iyi olsun herşey canıım allah izniyle hiçbirşey olmaz sen içini ferah tut ...
Canım sakin ol. Eğer sen stres yaparsan o bebiş ne olacak??inşallah ama korkuyorum varsa gebelik mr çekindim hamile degilim diye antibiyotik içtim söktürücü içtim neler neler ;( varsada nasıl bilmiyorum korkuyorum birde sigara içiyordum tek tük stresten dahada arttırdıydım kendimi şuan çok kötü ve suçlu aciz hissediyorum
Baktır muhakkak tatlım.Kizlar ben de yarin ameliyat icin tahlil vereceğim. Ameliyata girmeden bi hcg baktircam yine de hala adet olmadim 5 gun gecikti
inşallah ama korkuyorum varsa gebelik mr çekindim hamile degilim diye antibiyotik içtim söktürücü içtim neler neler ;( varsada nasıl bilmiyorum korkuyorum birde sigara içiyordum tek tük stresten dahada arttırdıydım kendimi şuan çok kötü ve suçlu aciz hissediyorum
Baktır muhakkak tatlım.
Yaptircam kuzum aynen hayirli haberler alirim :)Amilyata görmeden test yaptır bence canım
inşallah boşa degilmiş yarın ögrencem tam manasıyla o zaman varsa daha çok şükür etcem inşallah ama varsa benim ki baya yaramaz anladıgım kadarıyla baya eziyetli olacak, normal hamişlerden daha farklı belirtiler daha farklı şeyler yaşadım biliyorsunuzYa sayfa ne güzel hamislerle doldu maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin canlar valla ben gördükçe çok mutlu oluyorumDontsay canim bak beklediğine değdi inşallah o kadar sıkıntı boşuna değilmiş Rabbim mükafatını verdi inşallah
Yaptircam kuzum aynen hayirli haberler alirim :)
inşallah boşa degilmiş yarın ögrencem tam manasıyla o zaman varsa daha çok şükür etcem inşallah ama varsa benim ki baya yaramaz anladıgım kadarıyla baya eziyetli olacak, normal hamişlerden daha farklı belirtiler daha farklı şeyler yaşadım biliyorsunuz
Canım her ay gebelik olmasa da rahim gelen ve olgunlaşan yumurta için yani gebelik için rahmi hazırlar. Gebelik olmayınca da yumurta ile rahmin kalınlaşan kısmı adet kanaması ile birlikte dökülür. Bu kanamada da deri parçaları görülür.deri parçası demi cnm seninde afedersin ciğer gibi olandan farklı ..peki bunun için biila falan kullanıyor musun gebeliğe engel mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?