2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet çoğumuz regl oldu bu ay

Mavi Boncugumm dün beni çok cesaretlendirdiniz canım sende en yakın zamanda git yaptır.
Ben ondan korkuyorum hsg den ister mi ki doktor

Gülüm ben onu yaptırmıştım zaten
Doktorlar hsg'yi 1 sene dolmadan istemiyolar o yüzden demez sana
benim bile 10-11 ay oldu demedi dr ama şöyle bişey var hsg çektirdikten sonra hemen hamile kalanlar çok var nasip kısmet tabi belki o vesile olur
Tüpler kapalıysa veya yapışıklık falan varsa hsg çok faydalı oluyomuş ve rahminin şekli ne görüyosun
Ben az önce randevu aldım çektiricem inşallah keşke haftaya olsaydı ama bayram diye vermediler 19 eylüle verdi randevumu yani o gün adetimin 12.günü gitmiş olucam bana o güne kadar cinsel ilişkiye girmeyin dedi
bakalım inşallah hayırlı olur banada sanada herkesede...

randevularda bugün sonra gün canım aynen bende yarınada alayım demiştim nolur nolmaz diye.
vermedi en erken 19 eylüle veriyorlar
hayırlısı olsun bakalım seninde güzel cıkar inşallah sonuclarınn
19 nda benim bi bayan doktora randevum var canım ozel hastane.
şöyle düşünüyorum ben sonuçlarımla ona gideyim daha rhat ederim alttan falan bakalım dersede çekinmem

Aynen bencede öyle yap daha iyi
Eşimi aradım şimdi diyoki niye randevu aldın acele etme strese sokuyosun hep kendini falan dedi bu ay da bekleyelim olmazsa önümüzdeki ay çektir dedi off ya sanırım arayıp iptal ettiricem yarın arayayım şimdi daha yeni aldım ayıp olur
Bu 11.ay daa napayım

Hayır hayır iptal ettirme canım ne kadar erken davransan o kadar iyi bak ben çok pişman oldum keşke baştan yaptırsaydım diye bugün kafam rahatlıcak inşallah şu anda heyecanlıyım gerildim mesela bi gitsem rahatlıcam erken gidip oturcam orda biraz eşim bırakcak

İptal ettirme canım :

bende çektirmeyi düşünüyorum bu ay bakalım nerde otu
ruyorsun sen

Bende istiyorum ya aklımı karıştırıyo altınımı bozdurucam diye söylüyo birazda hani altının gitmesin deneyelim yine olmazsa gidersin diyo ama bu ay da olmazsa ekimde yine bozdurucam nasıl olsa napayım
keşke haftaya olsa daha iyi olurdu yumurtlama zamanından önce yapılmalıymış ama 12.gün geç oluyo biraz o yüzden kararsız kaldım

Hmm onu istersen kendin düşünerek karar ver canım altınını bozdurcakmışsın ..
Eşinle en doğru kararı alın istersen eşininde dediği gibi bu ayda deneyin olmazsa ekimde yaptırın.
Dersen ki kafam rahatlasın çektireyim göreyim sonucu çektir bence canım .. Altını bozdurcaksın ama bu ayda olmazsa zaman kaybetmemiş olursun inşallahta sorun yoktur.

bende çektirmeyi düşünüyorum bu ay bakalım nerde otu

ruyorsun sen

Senin ne kadar oldu canım? Ben istanbuldayım ataşehirde oturuyorum şişli echomarı aradım çok iyi bi yermiş yaptıranlar öyle söylüyo
Bide servisleri varmış bostancı köprüsünden alıyolarmış bu da güzel bişey benim için iyi olur ama şimdi diyorumki hani bayramdan sonrasına randevu verdilerya o gün benim 12.günüm oluyo geç oluyo biraz
Randevu aldım ama kararsız kaldım acaba önümüzdeki ay mı gitsem

İnşallah gülüm ya bakalım düşüneyim biraz ona göre hareket edicem
bu sene herşey üstüste geldi maddi durumumuz sıkıntılı biraz borca girdik sonra nişan düğün diye eşimin memleketine gittik geldik 2 defa masraflarımız arttı falan e bide kiradayız bunları da düşünmek zorundayız eşim de beni düşündüğünden diyo ama işte düşüneyim belki önümüzdeki aya ertelerim artık hayırlısı olsun inşallah

haklısın canım kolay değil geçinmek herşeyi düşünmek zorundayız
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu kadar uğraşıyoruz emek maddi manevi zor ama sonu güzel olur inşallah

Ooo sen baya ilertletmissin canim ne güzel masaAllah yok sadece alnima ve sakaklarima sürüyorum canım iyi geliyor cok şükür

nazlieylul Saglik olsun canım bu ay da kısmet degilmis pes etmek yok yeni bat kac yaziyim listeye

benle sen aynı zaman da olmuşz canım bi daha ki adet tarihin ne zaman

Ya su adete bir hafta kala gunler gecmiyor aklimdan hic cikmiyor psikolojim bozuluyor sadece gebelige yogunlasiyorum.kirmizilari goruncede şokkk...oysa 1 2 gun oncesine kadar nekadar rahattim 9 ay oldu alistim artik diyordum yaa

Ya su adete bir hafta kala gunler gecmiyor aklimdan hic cikmiyor psikolojim bozuluyor sadece gebelige yogunlasiyorum.kirmizilari goruncede şokkk...oysa 1 2 gun oncesine kadar nekadar rahattim 9 ay oldu alistim artik diyordum yaa
alisilmiyor canım her ay ayni umit ayni duygular sonuc fos napalim cok istiyoruz Rabbim imtihan ediyor hamd olsun isyan etmedeb geçebilelim insaAllah

alisilmiyor canım her ay ayni umit ayni duygular sonuc fos napalim cok istiyoruz Rabbim imtihan ediyor hamd olsun isyan etmedeb geçebilelim insaAllah

Aynen ya nekadar rahattim yine bu duruma nasil geldim ben yaa bayramin son gunu gunum.bide gecikmelerim oluyor bekle dur. .bu ay olmazsa esim sperm ornegi vercek.oda ondan cok cekiniyor gece gunduz dua ediyor gerek kalmasin diye.ama benim oyle aman aman bi belirtim yok adete benzer sadece bu ay daha erken basladi okadar .

benle sen aynı zaman da olmuşz canım bi daha ki adet tarihin ne zaman

Evet canikom ben genelde 32 günde oluyorum ama 30 günü baz alıyorum hep... benim tahminime göre 9-10 ekimde olmam gerekiyor ama buraya 8 yazdırdım...benimkiler hiç geri gitmez hep ileri kayıyo bide son birkaç aydır adet günlerim sapıttı geçen ay 40.günde oldum mesela
seninki düzenli mi ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…