- 6 Mayıs 2016
- 9.179
- 9.087
- 198
Evet çoğumuz regl oldu bu ay
Mavi Boncugumm dün beni çok cesaretlendirdiniz canım sende en yakın zamanda git yaptır.
Ben ondan korkuyorum hsg den ister mi ki doktor
Gülüm ben onu yaptırmıştım zaten
Doktorlar hsg'yi 1 sene dolmadan istemiyolar o yüzden demez sana
benim bile 10-11 ay oldu demedi dr ama şöyle bişey var hsg çektirdikten sonra hemen hamile kalanlar çok var nasip kısmet tabi belki o vesile olur
Tüpler kapalıysa veya yapışıklık falan varsa hsg çok faydalı oluyomuş ve rahminin şekli ne görüyosun
Ben az önce randevu aldım çektiricem inşallah keşke haftaya olsaydı ama bayram diye vermediler 19 eylüle verdi randevumu yani o gün adetimin 12.günü gitmiş olucam bana o güne kadar cinsel ilişkiye girmeyin dedi
bakalım inşallah hayırlı olur banada sanada herkesede...
randevularda bugün sonra gün canım aynen bende yarınada alayım demiştim nolur nolmaz diye.
vermedi en erken 19 eylüle veriyorlar
hayırlısı olsun bakalım seninde güzel cıkar inşallah sonuclarınn
19 nda benim bi bayan doktora randevum var canım ozel hastane.
şöyle düşünüyorum ben sonuçlarımla ona gideyim daha rhat ederim alttan falan bakalım dersede çekinmem
Aynen bencede öyle yap daha iyi
Eşimi aradım şimdi diyoki niye randevu aldın acele etme strese sokuyosun hep kendini falan dedi bu ay da bekleyelim olmazsa önümüzdeki ay çektir dedi off ya sanırım arayıp iptal ettiricemyarın arayayım şimdi daha yeni aldım ayıp olur
Bu 11.ay daa napayım
ruyorsun senBende dün oldum
Bu aralar adet olan aramızda çok kişi var önümüzdeki ay neler olacak şimdiden merak ediyorum ben hsg çektirmeye karar verdim araştırma yapıyorum inşallah iyi bi yer bulurum
parasız zamanda yaptırcam inşallah değer
Hayır hayır iptal ettirme canım ne kadar erken davransan o kadar iyi bak ben çok pişman oldum keşke baştan yaptırsaydım diye bugün kafam rahatlıcak inşallah şu anda heyecanlıyım gerildim mesela bi gitsem rahatlıcam erken gidip oturcam orda biraz eşim bırakcak
İptal ettirme canım :
Bende istiyorum ya aklımı karıştırıyoaltınımı bozdurucam diye söylüyo birazda hani altının gitmesin deneyelim yine olmazsa gidersin diyo ama bu ay da olmazsa ekimde yine bozdurucam nasıl olsa napayım
keşke haftaya olsa daha iyi olurdu yumurtlama zamanından önce yapılmalıymış ama 12.gün geç oluyo biraz o yüzden kararsız kaldım
bende çektirmeyi düşünüyorum bu ay bakalım nerde otu
ruyorsun sen
Hmm onu istersen kendin düşünerek karar ver canım altınını bozdurcakmışsın ..
Eşinle en doğru kararı alın istersen eşininde dediği gibi bu ayda deneyin olmazsa ekimde yaptırın.
Dersen ki kafam rahatlasın çektireyim göreyim sonucu çektir bence canım .. Altını bozdurcaksın ama bu ayda olmazsa zaman kaybetmemiş olursun inşallahta sorun yoktur.
haklısın canım kolay değil geçinmek herşeyi düşünmek zorundayızİnşallah gülüm ya bakalım düşüneyim biraz ona göre hareket edicem
bu sene herşey üstüste geldi maddi durumumuz sıkıntılı biraz borca girdik sonra nişan düğün diye eşimin memleketine gittik geldik 2 defa masraflarımız arttı falan e bide kiradayız bunları da düşünmek zorundayız eşim de beni düşündüğünden diyo ama işte düşüneyim belki önümüzdeki aya ertelerim artık hayırlısı olsun inşallah
Ooo sen baya ilertletmissin canim ne güzel masaAllah yok sadece alnima ve sakaklarima sürüyorum canım iyi geliyor cok şükürBende senin gibi düşünüyorum canım her tür kimyasala zehire karşıyım ben artık bazı kozmetik ürünlerini bile almıyorum evde kendim yapıyorum diş macunumu falan...gönül rahatlığıyla kullanıyorum
yakında doğal parfüm üzerine de yoğunlaşıcam :) naneyağıyla şakaklarına ve bileklerine masaj yapıyorsun dimi bende yıllar önce ender saraç'tan duymuştum bir ramazan günü oruçlulara tavsiye etmişti
Cok cok hamile haberi ciksin insaAllah burdan Allahim nasip et aminAyy batımı bu topikte beklicem çok heyecanlı
Eylülden sonra kaynar burası valla
benle sen aynı zaman da olmuşz canım bi daha ki adet tarihin ne zamanBende dün oldum
Bu aralar adet olan aramızda çok kişi var önümüzdeki ay neler olacak şimdiden merak ediyorum ben hsg çektirmeye karar verdim araştırma yapıyorum inşallah iyi bi yer bulurum
parasız zamanda yaptırcam inşallah değer
alisilmiyor canım her ay ayni umit ayni duygular sonuc fos napalim cok istiyoruz Rabbim imtihan ediyor hamd olsun isyan etmedeb geçebilelim insaAllahYa su adete bir hafta kala gunler gecmiyor aklimdan hic cikmiyor psikolojim bozuluyor sadece gebelige yogunlasiyorum.kirmizilari goruncede şokkk...oysa 1 2 gun oncesine kadar nekadar rahattim 9 ay oldu alistim artik diyordum yaa
alisilmiyor canım her ay ayni umit ayni duygular sonuc fos napalim cok istiyoruz Rabbim imtihan ediyor hamd olsun isyan etmedeb geçebilelim insaAllah
benle sen aynı zaman da olmuşz canım bi daha ki adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?