insaAllah gerek kalmaz canım sen yinede hemen umitsizlige kapilma kirmizilar gelmeden üzülmek olumsuz düşünmek yokAynen ya nekadar rahattim yine bu duruma nasil geldim ben yaa bayramin son gunu gunum.bide gecikmelerim oluyor bekle dur. .bu ay olmazsa esim sperm ornegi vercek.oda ondan cok cekiniyor gece gunduz dua ediyor gerek kalmasin diye.ama benim oyle aman aman bi belirtim yok adete benzer sadece bu ay daha erken basladi okadar .
Cumamiz mübarek olsun canlar
Rabbim Es-Sâbûr ismi serifi hürmetine sabır versin bizlere, El-Afüv ismi şerifi hürmetine bagislasin affetsin, et-Tevvâb ismi serifi hürmetine tovbelerimizi kabul etsin, el-Kâdir El-Muhyî ismi serifleri hürmetine Bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin, El-Mukît ismi serifi hurmetine helal rizk nasip etsin, el-Vekîl el-Mucib ismi serifleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah amin
Amin cnm Hayrli cumalar bende namz kılıp dua ettim hepimize inşallah Hayrli ve sağlıklı evltlrmz olr en kısa zamandaCumamiz mübarek olsun canlar
Rabbim Es-Sâbûr ismi serifi hürmetine sabır versin bizlere, El-Afüv ismi şerifi hürmetine bagislasin affetsin, et-Tevvâb ismi serifi hürmetine tovbelerimizi kabul etsin, el-Kâdir El-Muhyî ismi serifleri hürmetine Bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin, El-Mukît ismi serifi hurmetine helal rizk nasip etsin, el-Vekîl el-Mucib ismi serifleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah amin
Bize denk gelmez oyle canım istisna işteBenim arkadaşımın annesi ilk hamileliğinde 3-4 ay adet görmüş o yüzden şüphelenmemiş hiç
geç öğrenmiş... bide böyle bi durum var
ama bende yoktur sanmıyorum da
Amin cnm Hayrli cumalar bende namz kılıp dua ettim hepimize inşallah Hayrli ve sağlıklı evltlrmz olr en kısa zamanda
Bize denk gelmez oyle canım istisna işte
Amin cnm inşallah bu sene olmazsa tedaviye başlıcam bendeAllah kabul etsin canım bende adet olmasaydım bugün oruçlu olacaktım nasip işte... bir an önce namazlarıma başlamak istiyorum bende inşallah
1-2 ay anlarım da 5 ay cokmus biz hic böyle rahat olamayiz bence olmayan belirtiyi psikolojik olarak yaşıyoruz onda hicmi belirti olmamiz hayretBencede.... ay bide ne duydum ya bi tanıdığımın eşi hamileliğini 5 aylıkken öğrendi hiç mi hissetmez insan yaen azından adet görmemesinden şüphe duyar
vay arkadaş bi biz böyle rahat olamadık
:) valla ya çok şaşırıyorum öyle insanlara ablmda ikinciye korunurken hamile kalmış dovcektimBencede.... ay bide ne duydum ya bi tanıdığımın eşi hamileliğini 5 aylıkken öğrendi hiç mi hissetmez insan yaen azından adet görmemesinden şüphe duyar
vay arkadaş bi biz böyle rahat olamadık
:) valla ya çok şaşırıyorum öyle insanlara ablmda ikinciye korunurken hamile kalmış dovcektimbende dedim iki senedir olmuyo bari bende korunaym olur belki
1-2 ay anlarım da 5 ay cokmus biz hic böyle rahat olamayiz bence olmayan belirtiyi psikolojik olarak yaşıyoruz onda hicmi belirti olmamiz hayret
Bende çikolata kistleri vardı hiç hsg cektirmedim direk laporoskopi ameliyatı oldum cnm:)Aynen öyle... o kadını annem görmüşde ona "sen hamilesin git test yaptır" demişde öyle gidip yaptırınca öğrenmiş.. :) bide bi sürü ilaç kullanıyomuş nasibi varmış demekki
bize de nasip olur inşallah
B bebegim-gel sen hsg çektirdinmi canım? Ben düşünüyorumda bu ay da bekliyim diyorum ekimde 1 senem doluyo zaten
Silik çizgi hep çıkar zaten canım lh da silik negatif demek koyu olması lazım t nin pozitif olması içinKızlar bişey sorcam adetime 11 gün var bugn gene lh testi yaptm meraktan ikinci çizgi sılik çıktı gene acaba genemi yumurtladım foto aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?