2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim 9 ay bitti evlilikte buda 8 adetimdi canım bakalim kacinca ayda olucak evlendigim ay hamile kalsaydim şimdi kucagimdaydi belkide
Bende korunmaya biraktigimda kalsaydim eylulde dogurcaktim ama napalim nasip.1.5 sene oldu evleneli daha ortada bsiey yok olunca 9 ayda dogmasi var bekliyoruz bakalim

Bende korunmaya biraktigimda kalsaydim eylulde dogurcaktim ama napalim nasip.1.5 sene oldu evleneli daha ortada bsiey yok olunca 9 ayda dogmasi var bekliyoruz bakalim
Nasibimiz böyleymis demek ki canım napalım Allahim yillarca isteyipte olmayanlara sabır versin ve nasip etsin

Bende araniza yeni katıldım kızlar benim için eylül ayı geçti galiba bu gün adet oldum ekim e kaldı artık allah burdan tez zaman da hayırlı haberler vermeyi ve almayi nasip etsin
Hosgeldin canım ekimin kacinda olucaksin yazayim senide listeye insaAllah güzel haberler olsun bu topic ugur getirsin hepimize

Bende senin gibi düşünüyorum canım her tür kimyasala zehire karşıyım ben artık bazı kozmetik ürünlerini bile almıyorum evde kendim yapıyorum diş macunumu falan...gönül rahatlığıyla kullanıyorum
yakında doğal parfüm üzerine de yoğunlaşıcam :) naneyağıyla şakaklarına ve bileklerine masaj yapıyorsun dimi bende yıllar önce ender saraç'tan duymuştum bir ramazan günü oruçlulara tavsiye etmişti

10 eylül olan bat tarihim dün akşam kırmızı kartı yedim kızlar

Bende dün oldum
Bu aralar adet olan aramızda çok kişi var önümüzdeki ay neler olacak şimdiden merak ediyorum ben hsg çektirmeye karar verdim araştırma yapıyorum inşallah iyi bi yer bulurum
parasız zamanda yaptırcam inşallah değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…