Bende korunmaya biraktigimda kalsaydim eylulde dogurcaktim ama napalim nasip.1.5 sene oldu evleneli daha ortada bsiey yok olunca 9 ayda dogmasi var bekliyoruz bakalimBenim 9 ay bitti evlilikte buda 8 adetimdi canım bakalim kacinca ayda olucak evlendigim ay hamile kalsaydim şimdi kucagimdaydi belkide
Nasibimiz böyleymis demek ki canım napalım Allahim yillarca isteyipte olmayanlara sabır versin ve nasip etsinBende korunmaya biraktigimda kalsaydim eylulde dogurcaktim ama napalim nasip.1.5 sene oldu evleneli daha ortada bsiey yok olunca 9 ayda dogmasi var bekliyoruz bakalim
Hosgeldin canım ekimin kacinda olucaksin yazayim senide listeye insaAllah güzel haberler olsun bu topic ugur getirsin hepimizeBende araniza yeni katıldım kızlar benim için eylül ayı geçti galiba bu gün adet oldum ekim e kaldı artık allah burdan tez zaman da hayırlı haberler vermeyi ve almayi nasip etsin
Amin canım dün adet oldum yani eylülun 8inde ekimin 12sindede ikinci adet tarihimHosgeldin canım ekimin kacinda olucaksin yazayim senide listeye insaAllah güzel haberler olsun bu topic ugur getirsin hepimize
iyi geldiğini duyunca almistm canim iyi ki almışım azalmaya başladı tekrar alicam dogal yollari tercih etmek lazim madem bir can istiyoruz ekstra dikkat etmek gerek birde şu beslenme aliskanligimi duzenlesem iyi olacak hazir biraz ara vermisken su düzeltme isine baksam diyorum
İstemez cnm hem sen yeni çalışmalara başladın diye hemde bi sorun görmezse istemez ztn dha erken senin içinEvet çoğumuz regl oldu bu ay
Mavi Boncugumm dün beni çok cesaretlendirdiniz canım sende en yakın zamanda git yaptır.
Ben ondan korkuyorum hsg den ister mi ki doktor
:) aynn canm çoğumuzun umutları eylüle kaldı benim adetime dha var ama hiç umudum yok :)Ayy batımı bu topikte beklicem çok heyecanlı
Eylülden sonra kaynar burası valla
benim de 9 gün var daha, dün içimde bir heyecan vardı ama bugün biraz ümitsizim:) aynn canm çoğumuzun umutları eylüle kaldı benim adetime dha var ama hiç umudum yok :)
Benmde 11 gün var cnm bizde çalıştık ama içimde hiç olcak gbii bi his yok :-( doğru diyorsun cnm bugn çok dua edicembenim de 9 gün var daha, dün içimde bir heyecan vardı ama bugün biraz ümitsizimhalbuki bu ay çok güzel çalıştık... cuma vakti dua edelim kızlar
İnşallah olur cnmBende bugün adet oldum Ekim 9u bekliycem ovulasyon testi kullancam bu ay inşallah
Tamam canım çok teşekür ederim içimi rahatlattınİstemez cnm hem sen yeni çalışmalara başladın diye hemde bi sorun görmezse istemez ztn dha erken senin için
:) bişey değil cnm:)Tamam canım çok teşekür ederim içimi rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?