- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Hmm bendende yumurtlama günü geçince ikinci çizgi çıkmaz saniyodum:)Silik çizgi hep çıkar zaten canım lh da silik negatif demek koyu olması lazım t nin pozitif olması için
Ozamn devam edeyim ben çalışmalara ya bırakmistik iki gün ilişki olmadiB bebegim-gel ben hiç ovulasyon testi kullanmadım o yüzden malesef anlayamıyorum ama yerinde olsam çalışmalara devam ederim nolur nolmaz.. sen nerden aldın ovulasyon setini bende almak istiyorum ama eczaneler pahalı oluyo sanırım internetten nerden alsam?
Ozamn devam edeyim ben çalışmalara ya bırakmistik iki gün ilişki olmadin11 den almıştım cnm 22 adet ovulasyon 5 adet gebelik testi 23 liraydi
Ozamn devam edeyim ben çalışmalara ya bırakmistik iki gün ilişki olmadin11 den almıştım cnm 22 adet ovulasyon 5 adet gebelik testi 23 liraydi
Bende kartla olduğu için güvenip almıyodum ama sordum alan cokmus bende aldm cnm aynn markası o 3.gun getirdilerEt etbende bakayımda alayım o zaman normalde hiç internetten bişey almam ama bi sorun olmaz inşallah..laboquick gibi bişeydi markası dimi? Hemen getirirler inşallah
Aynen uygun cnm inşallah olmam ya 18 inede cook var yaNekadar uygunmus.normalde 1 tane gebelik testi 5 lira zaten.bidaha bu ay tutmazsa bende oyle alayim . Bu arada 4 unde yunurtlamissin canim.18 inden sonra test yapabilirsin adet olmazsan
Beklemek cok zorrAynen uygun cnm inşallah olmam ya 18 inede cook var ya
benim düzenli genelde canım ekimin 12sinde olacam ki inşallah olmam benim adetlerim 35 gün sürüyor kanamanin başladığı günden hesaplıyorumEvet canikom ben genelde 32 günde oluyorum ama 30 günü baz alıyorum hep... benim tahminime göre 9-10 ekimde olmam gerekiyor ama buraya 8 yazdırdım...benimkiler hiç geri gitmez hep ileri kayıyo bide son birkaç aydır adet günlerim sapıttı geçen ay 40.günde oldum mesela
seninki düzenli mi ne zaman?
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım haber ver bizeCanlar kan vermeye gidiyorum dua edin lütfen pozitif sonuc alayim
İnşallah pozitif olur cnm adetin gectmiCanlar kan vermeye gidiyorum dua edin lütfen pozitif sonuc alayim
Canım benim de kasımda 2 yıl olucak bende adet oldum bitiminde çektirmeyi düşünüyorum hastanede çalışıyorum zaten burda çektiricem ama biraz da korkuyorum anestezi mi alsam diye düşünüyorum.Senin ne kadar oldu canım? Ben istanbuldayım ataşehirde oturuyorum şişli echomarı aradım çok iyi bi yermiş yaptıranlar öyle söylüyo
Bide servisleri varmış bostancı köprüsünden alıyolarmış bu da güzel bişey benim için iyi olur ama şimdi diyorumki hani bayramdan sonrasına randevu verdilerya o gün benim 12.günüm oluyo geç oluyo biraz
Randevu aldım ama kararsız kaldım acaba önümüzdeki ay mı gitsem
Çok şükür cnm hormon tahlili yaptimiKızlar burayada yazayımmm çok şükür rahim temiz sağ ve sol yumurtalıklarda sorun yok Allaha şükür.
Folik asit verdi başladım içmeye :)
Kanaman çok gelmiyorsa olabilir cnm inşallah hamilesindır bekliyoruz haberiniCennetim13 myzt
InsaAllah güzel haber olur bu ay canlar
B bebegim-gel 40.gundeyim bugün canim 12 gündür ara ara geliyor kanamam agri pek yok test yaptiraym dedim bakalim sonuc ne olacak karmasik durumdayim hem umutluyum pozitif gordugm hayalini kuruyorum hemde yok yok sanmıyorum diyorum
Yok canim ya misket kadar kuloduma pede geliyor ya da anca peçeteyle silince akinti gibi oluyor insaAllah idrar testleri yanilmistir ve kan testim pozitif cikarKanaman çok gelmiyorsa olabilir cnm inşallah hamilesindır bekliyoruz haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?