2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ozamn devam edeyim ben çalışmalara ya bırakmistik iki gün ilişki olmadi n11 den almıştım cnm 22 adet ovulasyon 5 adet gebelik testi 23 liraydi

Ozamn devam edeyim ben çalışmalara ya bırakmistik iki gün ilişki olmadi n11 den almıştım cnm 22 adet ovulasyon 5 adet gebelik testi 23 liraydi

Et et bende bakayımda alayım o zaman normalde hiç internetten bişey almam ama bi sorun olmaz inşallah..laboquick gibi bişeydi markası dimi? Hemen getirirler inşallah

Nekadar uygunmus.normalde 1 tane gebelik testi 5 lira zaten.bidaha bu ay tutmazsa bende oyle alayim . Bu arada 4 unde yunurtlamissin canim.18 inden sonra test yapabilirsin adet olmazsan

Et et bende bakayımda alayım o zaman normalde hiç internetten bişey almam ama bi sorun olmaz inşallah..laboquick gibi bişeydi markası dimi? Hemen getirirler inşallah
Bende kartla olduğu için güvenip almıyodum ama sordum alan cokmus bende aldm cnm aynn markası o 3.gun getirdiler

benim düzenli genelde canım ekimin 12sinde olacam ki inşallah olmam benim adetlerim 35 gün sürüyor kanamanin başladığı günden hesaplıyorum

Canım benim de kasımda 2 yıl olucak bende adet oldum bitiminde çektirmeyi düşünüyorum hastanede çalışıyorum zaten burda çektiricem ama biraz da korkuyorum anestezi mi alsam diye düşünüyorum.

Cennetim13 myzt
InsaAllah güzel haber olur bu ay canlar

B bebegim-gel 40.gundeyim bugün canim 12 gündür ara ara geliyor kanamam agri pek yok test yaptiraym dedim bakalim sonuc ne olacak karmasik durumdayim hem umutluyum pozitif gordugm hayalini kuruyorum hemde yok yok sanmıyorum diyorum

Kanaman çok gelmiyorsa olabilir cnm inşallah hamilesindır bekliyoruz haberini

Kanaman çok gelmiyorsa olabilir cnm inşallah hamilesindır bekliyoruz haberini
Yok canim ya misket kadar kuloduma pede geliyor ya da anca peçeteyle silince akinti gibi oluyor insaAllah idrar testleri yanilmistir ve kan testim pozitif cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…