- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Yuregini ferah tut inşallah yükselir canım dua ediyorum hepimize canımkızlar adetım gecıkmedı fakat 1 hafta once evde gebelık testı yaptım 3 tane ve pozıtıf sonuc aldım ve bu pazartesi kan testi verdım 144.5 cıktı hcg adetım gecmedıgı halde boyle cıktı doktor suphelı konustu sızce degerım artarmı..
hayırlı olsun ne kadar guzell.. allah kucagına aldırsın ınsallahÇok sevindim canım hayırlı olsun dualarım seninle...
cok tesekkuur ederım canım aslında cokta dusuk degıl gıbı gelıyo banada inşallah artısı gorurumm.. cok erken farkettım ben erkenden oldu test..Yuregini ferah tut inşallah yükselir canım dua ediyorum hepimize canım
canım buralardayımda heves kalmadı bende ya takıp edıyorum sızı : benm ayn reglın 2.günü "kımyasal ğebelıkmış
Çok mutlu oleum canım kan testi sonucuni bekliyorum heycanla bir suru hamiş var yuppi qllahım bizede nasip et aminay inşallah bende öyle yapcam benimkinden gizli artık oda hayal kırıklıgı yaşamasın istemiyorum oda kötü oluyor benle
Evet değer dusuk degil sadece sabırsızlıgimizdan bolca dua edecegiz canımcok tesekkuur ederım canım aslında cokta dusuk degıl gıbı gelıyo banada inşallah artısı gorurumm.. cok erken farkettım ben erkenden oldu test..
her zmaan duaya ıhtıyacımızz olucakk allahım herkese en guzelını nasıp etsın ınsallah..Evet değer dusuk degil sadece sabırsızlıgimizdan bolca dua edecegiz canım
Kuzumm skma canini bak hamile kalabiliyosun en azindan benimde ilk ay oyle olmus ikinci ay hic tutmadi ucuncu ayda tekrar tuttu yumurtlaman gecince stres yapma bol bol dinlen yat sirt ustu guzel seyler dusun olcak insallah hayirlisiyla.canım buralardayımda heves kalmadı bende ya takıp edıyorum sızı : benm ayn reglın 2.günü "kımyasal ğebelıkmış
canım buralardayımda heves kalmadı bende ya takıp edıyorum sızı : benm ayn reglın 2.günü "kımyasal ğebelıkmış
Kuzum üzülme vardir bir hayir olucak insallaj er yada geccanım buralardayımda heves kalmadı bende ya takıp edıyorum sızı : benm ayn reglın 2.günü "kımyasal ğebelıkmış
Ayy inşallah tatlım ben anlamamda tuhaf oldum eşimede söylemedim hiç bakalım yarın devam edecekmi acaba keşke gösterilecek bişey olsa gösterirdim
Güzel haberler bekliyoruz senden
Kuzumm
Kuzum üzülme vardir bir hayir olucak insallaj er yada gec
hıcbır bılgım yok ama gecmıs olsun dmeek ısterımmm cnım ınsallah ıyı olursun en kısa zamanda hamılelıgınde hayırlı olsun allahım sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın :)Kızlar merhaba
Daha yeni hamileyım ama vücüdum da aşırı kaşıntı var kasidikça kabariyor ve tum vücuduma yayılıyor bu gebelikte normal mi yoksa allah korusun sorun mu var çok korkuyorum lazer epilasyona gitmiştim hamilelikden önce acaba ondan mı oldu
Kızlar merhaba
Daha yeni hamileyım ama vücüdum da aşırı kaşıntı var kasidikça kabariyor ve tum vücuduma yayılıyor bu gebelikte normal mi yoksa allah korusun sorun mu var çok korkuyorum lazer epilasyona gitmiştim hamilelikden önce acaba ondan mı oldu
Allah razı olsun canım bnim insallah amin sizlerede nasip etsin Allahim :)hıcbır bılgım yok ama gecmıs olsun dmeek ısterımmm cnım ınsallah ıyı olursun en kısa zamanda hamılelıgınde hayırlı olsun allahım sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın :)
İnşallah dediğin gibidir ya çok sağol krem sürüyorum yarın cildiyeye gidicem ilk işCanım ben onu hamiş arkadaşlarımda duydum ayrıca hastanede de çalıştım ordada onun için çok gelen oluyordu hatta benim annemdede oldu normal bişey o korkmana gerek yok kaşımamaya bak krem sür kokusuz
Allah razı olsun canım bnim insallah amin sizlerede nasip etsin Allahim :)
İnşallah dediğin gibidir ya çok sağol krem sürüyorum yarın cildiyeye gidicem ilk iş
Kızlar merhaba
canım bız ıkı gunde bır denedık cunku daha saglıklı oluyor dıye duymustum hergun denemekk ölü spermlerı arttırıyor dıye bılıyorum ve ben ılıskı sonrasında ayaklrımı hep havaya dıkıyordum ılk aydan hamıle kaldım dıye bılırım suan hcg 114.5 bır hafta sonra tekrar doktora gıdıcem artış varsa hcg hormonunda bı problem yok dmeektırr :)Evet ekim kasım 2017 ye hamile girmek isteyenler ..utandım biraz ama şimdi..dr a gittiğimde dr gün aşırı birlikte olmamızı söyledi.
Siz ne gibi proje deniyorsunuz bele yastık koyma vs yada kaç günde bir
Çeşitli şeyler deniyoruz bizde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?