- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
inşallah ama korkuyorum varsa gebelik mr çekindim hamile degilim diye antibiyotik içtim söktürücü içtim neler neler ;( varsada nasıl bilmiyorum korkuyorum birde sigara içiyordum tek tük stresten dahada arttırdıydım kendimi şuan çok kötü ve suçlu aciz hissediyorum
21 temmuzda en son olmuştum regl 14 agustosta lekelenmiştim gitmedigim doktoe kalmamıştı tam bir sonuç alamamıştım, sürekli stresliydim en son 31 agustosta negatif çıkınca ümidi kesip doktorlar ne verdiyse ne kadar şifalı ot varsa olayım diye içmiştim ama olamamıştım sürekli halsizim kasık agrım devam ediyordu, şimdi ise daha farklı şeyler yaşar oldum, yani varsada çok tuhaf bi bebiş bu gerçi annesi gibi olursa yandık bende öyle tuhafım yaniBen o kısmı kaçırdı mi neler olmustu
Kizlar kanda bisi cikmazsa eger ama olusma asamasindaysa eger narkozdan etkilenmez dimiii
21 temmuzda en son olmuştum regl 14 agustosta lekelenmiştim gitmedigim doktoe kalmamıştı tam bir sonuç alamamıştım, sürekli stresliydim en son 31 agustosta negatif çıkınca ümidi kesip doktorlar ne verdiyse ne kadar şifalı ot varsa olayım diye içmiştim ama olamamıştım sürekli halsizim kasık agrım devam ediyordu, şimdi ise daha farklı şeyler yaşar oldum, yani varsada çok tuhaf bi bebiş bu gerçi annesi gibi olursa yandık bende öyle tuhafım yani
Amiiinnn canım benim.. Dua et iyi hisset. Rabbim gönlünüze göre versin. Ama benim fikrim eşinle bunu paylaş.. Yarın gidip kanda gördüğünde doktora zaten gideceksin. .bu durumlardan şüpheleniyorsan eşinin de bilmeye hakkı var. Hem o yanında sana destek olur. Beraber gidersinz doktora. Tabi biz burdayız sana desteğe hazırız. Ama yazık söyle bilsin. Beraber du edin hem için çok rahatlar kuzum benim.O onurumbenim S selifor inşallah dediginiz gibi kandada çıkar ve burda o müjdeyi tam anlamıyla veririm inşallahhhhhkayınbabam normalde hiç konuşmaz bayramda annemin yanındayken aradı kuzum bitanem elin boş gelme dedi bende anlamadım bişeyler istiyor sandım, tamam babacım dedim bitane bebişle gelirsin diyince şok oldum kaynanamada bianda çıktı agzımdan nasıl oldu anlamadım demiş inşallah içine dogmuştur kızlar
Evet kuzum insallah hayirlisi olsun varsa da çıksın yarinDoktora iyice sor derim bence riskli olabilir dikkatli olmak lazım
Evet canim biliyorum. Sağlıklı sıhhatli olsun da nazlı olsun canim ya valla maşallah gerçekten çok sevindim inşallah yarın kan değeri de sevindiririnşallah boşa degilmiş yarın ögrencem tam manasıyla o zaman varsa daha çok şükür etcem inşallah ama varsa benim ki baya yaramaz anladıgım kadarıyla baya eziyetli olacak, normal hamişlerden daha farklı belirtiler daha farklı şeyler yaşadım biliyorsunuz
Canım varsa ameliyat edeceklerini sanmıyorum canımYaptircam kuzum aynen hayirli haberler alirim :)
Evet kuzum insallah hayirlisi olsun varsa da çıksın yarin
Canım naber sende durumlar neMr tomografi gibi falan değil merak etme içini ferah tut sen hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı da hayırlı vakitte bekleyenlere inşallah
dediginde haklısın ama bu kaçıncı hep pozitifi gördük idrarda negatif çıktı kanda yine aynı olur diye demiyorum sonra maf oluyor 2-3 gün kendine gelemiyor ondan demiycemAmiiinnn canım benim.. Dua et iyi hisset. Rabbim gönlünüze göre versin. Ama benim fikrim eşinle bunu paylaş.. Yarın gidip kanda gördüğünde doktora zaten gideceksin. .bu durumlardan şüpheleniyorsan eşinin de bilmeye hakkı var. Hem o yanında sana destek olur. Beraber gidersinz doktora. Tabi biz burdayız sana desteğe hazırız. Ama yazık söyle bilsin. Beraber du edin hem için çok rahatlar kuzum benim.
Kızlar bende bugün akıntım turuncuya döndü sanki az kan değmiş gibi daha adetime 7 gün var ve göğüslerim çok ağrıyo özellikle yan tarafları ve üst tarafları belim kırılacak gibi ağrıyo kasıklarımın agrısı çoktu bugün ara ara saplandı sanki ok gibi??? Akıntım neden öyle oldu gittikte kırmızı olacak gibi bide normalde adetim oldugu zaman sadece kasıklarım ağrırdı o kadar
Yerleşme kanaması olabilir belki
Allahim insalllah guzel sonuclar alirsin canim benimmm :) cok sevindim ya sonunda bak sende o kadar dertlendin benim gibi oldu galiba hayirlisiyla bendede boyle cikmisti hatta bir gun kala bundan daha silik cikmisti. Adet olmadin yumurtlama gununu bilmiyodun mucize gibi bisey oldu seninkide :)S selifor @Assos kız dur kanda bir ögreneyim tam artık inanmıyorum bu testlere ama işte umut, o zaman yine yaparım onu saklarım hemde ilk sonuç kagıdını gizliden çektim valla elim ayagım titriyordu benimkide bi tuhaf dayeni kasıgınla göbegin niye birleşiyor senin hamilesinde bendenmi saklıyon nereye gidiyon diyip duruyor bugün adam tuhaf oldu iyicetam çekemedim kusura bakmayın burda tam çıkmadı galiba ama kıpkırmızı silik degil yani çok mutluyum ya inşallah kandada öyle çıksın ne olurrrr geçen siligi gördüm heveslendim çıkmadı sonuç negatiftiEki Görüntüle 1887487
aynen öyle oldu kuzum valla çok ugraştırdı beni ama seninle özelden konuşmam lazım acilAllahim insalllah guzel sonuclar alirsin canim benimmm :) cok sevindim ya sonunda bak sende o kadar dertlendin benim gibi oldu galiba hayirlisiyla bendede boyle cikmisti hatta bir gun kala bundan daha silik cikmisti. Adet olmadin yumurtlama gununu bilmiyodun mucize gibi bisey oldu seninkide :)
canım buralardayımda heves kalmadı bende ya takıp edıyorum sızı : benm ayn reglın 2.günü "Karpatyam canim nerdesin hic sesin solugun cikmiyor daha once de yazdim gormedin heralde merak ediyorum ya insallah guzel haberlerle gelirsin
Çok sevindim canım hayırlı olsun dualarım seninle...Kızlaaarrr iyi gecelerakşam iş çıkışı kan tahlilimi yaptırdım ve beta hcg= 152.87 yani hamişim
2 gün sonra tekrar kan vereceğim değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ve kese var mı yok mu ona bakılacak
Allah isteyen herkese nasip etsin; dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?