2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mr tomografi gibi falan değil merak etme içini ferah tut sen hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı da hayırlı vakitte bekleyenlere inşallah

Ben o kısmı kaçırdı mi neler olmustu
21 temmuzda en son olmuştum regl 14 agustosta lekelenmiştim gitmedigim doktoe kalmamıştı tam bir sonuç alamamıştım, sürekli stresliydim en son 31 agustosta negatif çıkınca ümidi kesip doktorlar ne verdiyse ne kadar şifalı ot varsa olayım diye içmiştim ama olamamıştım sürekli halsizim kasık agrım devam ediyordu, şimdi ise daha farklı şeyler yaşar oldum, yani varsada çok tuhaf bi bebiş bu gerçi annesi gibi olursa yandık bende öyle tuhafım yani

Ay hayirlisiyla inş canım

Amiiinnn canım benim.. Dua et iyi hisset. Rabbim gönlünüze göre versin. Ama benim fikrim eşinle bunu paylaş.. Yarın gidip kanda gördüğünde doktora zaten gideceksin. .bu durumlardan şüpheleniyorsan eşinin de bilmeye hakkı var. Hem o yanında sana destek olur. Beraber gidersinz doktora. Tabi biz burdayız sana desteğe hazırız. Ama yazık söyle bilsin. Beraber du edin hem için çok rahatlar kuzum benim.

Evet canim biliyorum. Sağlıklı sıhhatli olsun da nazlı olsun canim ya valla maşallah gerçekten çok sevindim inşallah yarın kan değeri de sevindirir

Mr tomografi gibi falan değil merak etme içini ferah tut sen hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı da hayırlı vakitte bekleyenlere inşallah
Canım naber sende durumlar ne

Kızlar bende bugün akıntım turuncuya döndü sanki az kan değmiş gibi daha adetime 7 gün var ve göğüslerim çok ağrıyo özellikle yan tarafları ve üst tarafları belim kırılacak gibi ağrıyo kasıklarımın agrısı çoktu bugün ara ara saplandı sanki ok gibi??? Akıntım neden öyle oldu gittikte kırmızı olacak gibi bide normalde adetim oldugu zaman sadece kasıklarım ağrırdı o kadar

dediginde haklısın ama bu kaçıncı hep pozitifi gördük idrarda negatif çıktı kanda yine aynı olur diye demiyorum sonra maf oluyor 2-3 gün kendine gelemiyor ondan demiycem

Yerleşme kanaması olabilir belki

Bide şimdi netten baktım ona implasyon kanaması diyorlarmış yani yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce olur yazıyor benimde adete tam 1 hafta var ama yine ümitlenmek istemiyorum sabırla bekleyecek ama bu rengi ilk defa görüyorum Allahım hayır etsin ve bebiş nasip etsin inşallah

Allahim insalllah guzel sonuclar alirsin canim benimmm :) cok sevindim ya sonunda bak sende o kadar dertlendin benim gibi oldu galiba hayirlisiyla bendede boyle cikmisti hatta bir gun kala bundan daha silik cikmisti. Adet olmadin yumurtlama gununu bilmiyodun mucize gibi bisey oldu seninkide :)

aynen öyle oldu kuzum valla çok ugraştırdı beni ama seninle özelden konuşmam lazım acil )

kızlar adetım gecıkmedı fakat 1 hafta once evde gebelık testı yaptım 3 tane ve pozıtıf sonuc aldım ve bu pazartesi kan testi verdım 144.5 cıktı hcg adetım gecmedıgı halde boyle cıktı doktor suphelı konustu sızce degerım artarmı..

Çok sevindim canım hayırlı olsun dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…