- 16 Ağustos 2016
- 71
- 162
- 13
- 43
kafana takma, rahat ol nasipse olur rabbim sağlıklı versinRegl e 16 gün kadar var daha.Çalışmata devam önerisi olan varsa mutlu olurum
Canim adetin bitince gun asiri basla yumurtlama akintini takip et mutlaka evet sperm kalitesi dusuyor diyorlar her gun olunca ama ben yumurtlama akintimi gordugum gun iliski oldu ertesi gun bos 3. ve 4. gunu dolu gecti sonra yine gün asiri devam etti. Ben ufak bi battaniye var onu sarip belimin altina koymustum yarim saat kalkmadim ve bacaklarimi karnima dogru cektimEvet ekim kasım 2017 ye hamile girmek isteyenler ..utandım biraz ama şimdi..dr a gittiğimde dr gün aşırı birlikte olmamızı söyledi.
Siz ne gibi proje deniyorsunuz bele yastık koyma vs yada kaç günde bir
Çeşitli şeyler deniyoruz bizde ama
Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar ??Adet olmadan önce belimde ve bacaklarımda sancı olur. aslında yarın adet günüm eğer takvim şaşmazsa, fakat Cumartesi günü felaket şekilde bacaklarımda sancı oluştu, adet olacağım sandım ama hala olamadım ve dün sancılarım da geçti, belimde hafif ağrı kaldı. Bunu neye yorarsınız?
Sağol canım iyi fikirmişCanim adetin bitince gun asiri basla yumurtlama akintini takip et mutlaka evet sperm kalitesi dusuyor diyorlar her gun olunca ama ben yumurtlama akintimi gordugum gun iliski oldu ertesi gun bos 3. ve 4. gunu dolu gecti sonra yine gün asiri devam etti. Ben ufak bi battaniye var onu sarip belimin altina koymustum yarim saat kalkmadim ve bacaklarimi karnima dogru cektim
Hepinize hayırlı geceler dilerim.Arada da olsa burada olmayı seviyorum.İnsan kendini bukonuda yanlız hissetmiyor hem.Uyumak gerek.
9. Ayimizda basarisiz...hastayim suanda..10. Aya kaldik malesefsağol cnm içime su serptin sen ne zamandır düşünüyorsun bebiş
canım onları takma kafana ilk 5 haftaya kadar bebeği etkilemez ilaçlar vs.inşallah ama korkuyorum varsa gebelik mr çekindim hamile degilim diye antibiyotik içtim söktürücü içtim neler neler ;( varsada nasıl bilmiyorum korkuyorum birde sigara içiyordum tek tük stresten dahada arttırdıydım kendimi şuan çok kötü ve suçlu aciz hissediyorum
değerin çok güzel adete kaç gün kala bu değer cikti?kızlar adetım gecıkmedı fakat 1 hafta once evde gebelık testı yaptım 3 tane ve pozıtıf sonuc aldım ve bu pazartesi kan testi verdım 144.5 cıktı hcg adetım gecmedıgı halde boyle cıktı doktor suphelı konustu sızce degerım artarmı..
Kabariyor böyle Kasidigim yer kabarciklarla doluyor sonra öyle tatlı kasiniyor ki yara olup kanıyor ama geçmiyor kaşıntısi kol bacak da vardı şimdi kulağıma kadar ilerledi bildiğiniz bişey varmı acabaKabarma var mı peki.
Aminnnnnnn insallah canım ya Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsun bakalım bugün hastaneye gitcem umarım lazerden olmuşumdur hemen gecer bi kremleAynen canım git bi göster :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımdarısıda bizlere
Bnim de adetime 3 gün kala beta 78 çıktı hamileyim diye uçuyoruz sem niye üzüldün ne şüphesi canım değer artmama ihtimalimi var yoksakızlar adetım gecıkmedı fakat 1 hafta once evde gebelık testı yaptım 3 tane ve pozıtıf sonuc aldım ve bu pazartesi kan testi verdım 144.5 cıktı hcg adetım gecmedıgı halde boyle cıktı doktor suphelı konustu sızce degerım artarmı..
canım üzülme ya, ben anladım ki kafamıza taktıkça yalancı belirtiler görüyoruz, psikolojik yani, hiç hesap kitap yapmadan düşünmeden yaşamak lazım ama nerdeeeGunaydin kizlar bu sabah itibariyle kirmizilari gordum artik vucudum oyun oynuyo benimle her ay iste bu sefer oldu diyorum ve sonuc husran umutlar ekime kaldi
Oof oof ne diyecegimi bilmiyorum inan kicanım buralardayımda heves kalmadı bende ya takıp edıyorum sızı : benm ayn reglın 2.günü "kımyasal ğebelıkmış
günaydın canım, ben de adetim 2 gün geçtiğinde(yani dün) test yaptırdım hcg 152,87 çıktı. senin kaç gün gecikmeyle çıktı bu sonuç? ben biraz evham oldum da çok mu düşük bu değer diyecanım bız ıkı gunde bır denedık cunku daha saglıklı oluyor dıye duymustum hergun denemekk ölü spermlerı arttırıyor dıye bılıyorum ve ben ılıskı sonrasında ayaklrımı hep havaya dıkıyordum ılk aydan hamıle kaldım dıye bılırım suan hcg 114.5 bır hafta sonra tekrar doktora gıdıcem artış varsa hcg hormonunda bı problem yok dmeektırr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?