2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim adetin bitince gun asiri basla yumurtlama akintini takip et mutlaka evet sperm kalitesi dusuyor diyorlar her gun olunca ama ben yumurtlama akintimi gordugum gun iliski oldu ertesi gun bos 3. ve 4. gunu dolu gecti sonra yine gün asiri devam etti. Ben ufak bi battaniye var onu sarip belimin altina koymustum yarim saat kalkmadim ve bacaklarimi karnima dogru cektim

Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar ??

Sağol canım iyi fikirmiş

Kızlar birşey sorucam adet döngüsünü hesaplarken sat tan bata kadar olan süre mi bayram bata kadar olan süre mi söylenir

canım onları takma kafana ilk 5 haftaya kadar bebeği etkilemez ilaçlar vs.

değerin çok güzel adete kaç gün kala bu değer cikti?

Aynen canım git bi göster :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısıda bizlere
Aminnnnnnn insallah canım ya Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsun bakalım bugün hastaneye gitcem umarım lazerden olmuşumdur hemen gecer bi kremle

Bnim de adetime 3 gün kala beta 78 çıktı hamileyim diye uçuyoruz sem niye üzüldün ne şüphesi canım değer artmama ihtimalimi var yoksa

Gunaydin kizlar bu sabah itibariyle kirmizilari gordum artik vucudum oyun oynuyo benimle her ay iste bu sefer oldu diyorum ve sonuc husran umutlar ekime kaldi

Gunaydin kizlar bu sabah itibariyle kirmizilari gordum artik vucudum oyun oynuyo benimle her ay iste bu sefer oldu diyorum ve sonuc husran umutlar ekime kaldi
canım üzülme ya, ben anladım ki kafamıza taktıkça yalancı belirtiler görüyoruz, psikolojik yani, hiç hesap kitap yapmadan düşünmeden yaşamak lazım ama nerdeee ama Allah tan ümit kesmek yok devam birdahaki aya inşallah

canım buralardayımda heves kalmadı bende ya takıp edıyorum sızı : benm ayn reglın 2.günü " kımyasal ğebelıkmış
Oof oof ne diyecegimi bilmiyorum inan ki sende benim ne yasadigimi biliyosun 2 testin ust uste cift cizgi cikmasi ve 5 gun gecikmeden sonra adetimin gelmesi derken benimde pskolojim hic iyi degil. Incir ve keci boynuzu aldim ama baslamadim baslayasim yok Allah ol demedikce olmuyor dua dan baska cagremiz de yok Rabbim en kisa zaman da sana bana ve isteyen herkese nasip etsin insallah ne diyeyim canim ne desem de yureginde ki ozlemi aciyi dindirmeyecek biliyorum

günaydın canım, ben de adetim 2 gün geçtiğinde(yani dün) test yaptırdım hcg 152,87 çıktı. senin kaç gün gecikmeyle çıktı bu sonuç? ben biraz evham oldum da çok mu düşük bu değer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…