2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben bu ay rahatım kuzum ya hatta ilişki bile olmuyo bugün 13. Gün daha hiç olmadı lekelenmeye göre 13 sökülme ye göre 9. Gün bu ay olursa olur modundayim sadece ne zmaan yunuetladigimi bileyim diye bugün ovulasyon yapmaya başlıcam zati hep koşturmaca geçecek bu ay sende ne var ne yok geçti mi yumurtlaman
Canım naber sende durumlar ne

Kabariyor böyle Kasidigim yer kabarciklarla doluyor sonra öyle tatlı kasiniyor ki yara olup kanıyor ama geçmiyor kaşıntısi kol bacak da vardı şimdi kulağıma kadar ilerledi bildiğiniz bişey varmı acaba

Bu tarif ettiğiniz gibi şeyler hassas bunyelerde hamileliğin başında oluyormuş diye duydum vücut yeni bebeği tanırken savaş veriyormus ama tabi bu nu yine de Dr gösterin çünkü kulaktan duyma bnm bildiklerim

Kabariyor böyle Kasidigim yer kabarciklarla doluyor sonra öyle tatlı kasiniyor ki yara olup kanıyor ama geçmiyor kaşıntısi kol bacak da vardı şimdi kulağıma kadar ilerledi bildiğiniz bişey varmı acaba

ben kendim yaşamadım ama işyerinden bi arkadşımda oldu bu söylediklerin. sarışın beyaz tenli bi arkadaştı bu arada. onun baya geç oldu ama 7.ayında falan oldu, doktora sormuştu. vücut gebeliği yeni farketmş tepki veriyomş. yani korkulacak hiçbi şey yoktu onun. biz hatta bu kadar geç mi farketti vücudun falan diye gülmüştük. muhtemelen senin de aynısıdır ama yine de bi doktora git ki için rahatlasın ya da doktoruna ara sor. o da kabarmştı, kendisini kaşımadan duramıyodu

Bu tarif ettiğiniz gibi şeyler hassas bunyelerde hamileliğin başında oluyormuş diye duydum vücut yeni bebeği tanırken savaş veriyormus ama tabi bu nu yine de Dr gösterin çünkü kulaktan duyma bnm bildiklerim

evet aynen ben de bunu anltmaya çalştm şimdi :) benm bi arkadşma ilginç bi şeklde hamilelğin ilerleyen zamanlarında oldu

Benim daha adetim gecmeden yaptırdim 144 çıktı hatta adet gunumdu yaptırdığim gun.. ama benimde şüpheli canim benim

Bnim de adetime 3 gün kala beta 78 çıktı hamileyim diye uçuyoruz sem niye üzüldün ne şüphesi canım değer artmama ihtimalimi var yoksa
Doktor erken gebelik daha değer cok küçük haftaya bir daha gel bakalim degerine 8 10 kat artış varsa kesin hamilesin diyebilirim dedii bende panik oldum

Canim bendede adet donemi 2 aydir asiri kasinti oluyor.vucut odem yapip cilt kurudugu icin.hamileliktede aynisi oluyormus.hemen vazelinle zeytin yagiyla kasintilarim hafifleyene kadar 2 gunu buldu yogun bi sekilde vucudumu nemlendirdim heryerimi...gecti o sekilde sonrasindada hala losyonla nemlendiriryorm hergun.sende bi dene istersen

Panik olma cnm bnm bize de desen bizde değerin katlanması lazım deriz içini ferah tut ttlim sen sağlıkla kucağına alırsın insallah
Doktor erken gebelik daha değer cok küçük haftaya bir daha gel bakalim degerine 8 10 kat artış varsa kesin hamilesin diyebilirim dedii bende panik oldum

Kulagina gecmesi ilginc ama..alerjik biseyde olabilir ozaman bi cildiyeye gorun istersen

Aynen sizinde dediğiniz gibi gebelikden dolayı olmuş losyon ve şurup verdi inşallah hemencecik atlatirim kızlar sağolun :) korkulacak bir şey değilmiş Allahtan mutlu oldum :)

Kızlar bu ne böyle benide korkutuyorsunuz Erkeni geçi mi var Allah vermiş işte inşallah zamanla değerleri yükselir gider bnide panik yaptırdıniz öğle arası geçsin de sağlık ocağına kan testi tekrar yaptırıyım bari sizin 144 _150 bnim 78 en düşük bnim

Şimdi bnde losyonu sürdüm canım biraz rahatladim umarım hemen gecer senin geçmiş sanırım hala losyon kullaniyo musun

Şimdi bnde losyonu sürdüm canım biraz rahatladim umarım hemen gecer senin geçmiş sanırım hala losyon kullaniyo musun
Bana ilk 2 gun losyon fayda etmedi vazelinle iyice yagladim 2 gun ust uste.sonra bikacgunde losyon kullandim duzenli.simdide kasininca kurudugunu farkettigim yerlere suruyorum.sende bol bol sur canim bikac saatte bir gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…