- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Canım naber sende durumlar ne
Kabariyor böyle Kasidigim yer kabarciklarla doluyor sonra öyle tatlı kasiniyor ki yara olup kanıyor ama geçmiyor kaşıntısi kol bacak da vardı şimdi kulağıma kadar ilerledi bildiğiniz bişey varmı acaba
Kabariyor böyle Kasidigim yer kabarciklarla doluyor sonra öyle tatlı kasiniyor ki yara olup kanıyor ama geçmiyor kaşıntısi kol bacak da vardı şimdi kulağıma kadar ilerledi bildiğiniz bişey varmı acaba
Bu tarif ettiğiniz gibi şeyler hassas bunyelerde hamileliğin başında oluyormuş diye duydum vücut yeni bebeği tanırken savaş veriyormus ama tabi bu nu yine de Dr gösterin çünkü kulaktan duyma bnm bildiklerim
Benim daha adetim gecmeden yaptırdim 144 çıktı hatta adet gunumdu yaptırdığim gun.. ama benimde şüpheli canim benimgünaydın canım, ben de adetim 2 gün geçtiğinde(yani dün) test yaptırdım hcg 152,87 çıktı. senin kaç gün gecikmeyle çıktı bu sonuç? ben biraz evham oldum da çok mu düşük bu değer diye
Doktor erken gebelik daha değer cok küçük haftaya bir daha gel bakalim degerine 8 10 kat artış varsa kesin hamilesin diyebilirim dedii bende panik oldumBnim de adetime 3 gün kala beta 78 çıktı hamileyim diye uçuyoruz sem niye üzüldün ne şüphesi canım değer artmama ihtimalimi var yoksa
Canim bendede adet donemi 2 aydir asiri kasinti oluyor.vucut odem yapip cilt kurudugu icin.hamileliktede aynisi oluyormus.hemen vazelinle zeytin yagiyla kasintilarim hafifleyene kadar 2 gunu buldu yogun bi sekilde vucudumu nemlendirdim heryerimi...gecti o sekilde sonrasindada hala losyonla nemlendiriryorm hergun.sende bi dene istersenKızlar merhaba
Daha yeni hamileyım ama vücüdum da aşırı kaşıntı var kasidikça kabariyor ve tum vücuduma yayılıyor bu gebelikte normal mi yoksa allah korusun sorun mu var çok korkuyorum lazer epilasyona gitmiştim hamilelikden önce acaba ondan mı oldu
Doktor erken gebelik daha değer cok küçük haftaya bir daha gel bakalim degerine 8 10 kat artış varsa kesin hamilesin diyebilirim dedii bende panik oldum
Kulagina gecmesi ilginc ama..alerjik biseyde olabilir ozaman bi cildiyeye gorun istersenKabariyor böyle Kasidigim yer kabarciklarla doluyor sonra öyle tatlı kasiniyor ki yara olup kanıyor ama geçmiyor kaşıntısi kol bacak da vardı şimdi kulağıma kadar ilerledi bildiğiniz bişey varmı acaba
Bu tarif ettiğiniz gibi şeyler hassas bunyelerde hamileliğin başında oluyormuş diye duydum vücut yeni bebeği tanırken savaş veriyormus ama tabi bu nu yine de Dr gösterin çünkü kulaktan duyma bnm bildiklerim
Aynen sizinde dediğiniz gibi gebelikden dolayı olmuş losyon ve şurup verdi inşallah hemencecik atlatirim kızlar sağolun :) korkulacak bir şey değilmiş Allahtan mutlu oldum :)ben kendim yaşamadım ama işyerinden bi arkadşımda oldu bu söylediklerin. sarışın beyaz tenli bi arkadaştı bu arada. onun baya geç oldu ama 7.ayında falan oldu, doktora sormuştu. vücut gebeliği yeni farketmş tepki veriyomş. yani korkulacak hiçbi şey yoktu onun. biz hatta bu kadar geç mi farketti vücudun falan diye gülmüştük. muhtemelen senin de aynısıdır ama yine de bi doktora git ki için rahatlasın ya da doktoruna ara sor. o da kabarmştı, kendisini kaşımadan duramıyodu
kızlar eşim ile dün karar aldık tüp bebeğe başlıyoruz işyerimlede bugun konuştum kendi çalıştığım hastanemde yaptırıcam hayırlara vesile olur inşallah.
Aynen sizinde dediğiniz gibi gebelikden dolayı olmuş losyon ve şurup verdi inşallah hemencecik atlatirim kızlar sağolun :) korkulacak bir şey değilmiş Allahtan mutlu oldum :)
Kızlar bu ne böyle benide korkutuyorsunuz Erkeni geçi mi var Allah vermiş işte inşallah zamanla değerleri yükselir gider bnide panik yaptırdıniz öğle arası geçsin de sağlık ocağına kan testi tekrar yaptırıyım bari sizin 144 _150 bnim 78 en düşük bnimDoktor erken gebelik daha değer cok küçük haftaya bir daha gel bakalim degerine 8 10 kat artış varsa kesin hamilesin diyebilirim dedii bende panik oldum
Şimdi bnde losyonu sürdüm canım biraz rahatladim umarım hemen gecer senin geçmiş sanırım hala losyon kullaniyo musunCanim bendede adet donemi 2 aydir asiri kasinti oluyor.vucut odem yapip cilt kurudugu icin.hamileliktede aynisi oluyormus.hemen vazelinle zeytin yagiyla kasintilarim hafifleyene kadar 2 gunu buldu yogun bi sekilde vucudumu nemlendirdim heryerimi...gecti o sekilde sonrasindada hala losyonla nemlendiriryorm hergun.sende bi dene istersen
Gittim geldim canim Alerjik de olabilir dedi doktor dar kıyafet baharat kizmetikden uzak dur dedi bakalım geçecek mi losyonla şurubu hemen kullanmaya başladımKulagina gecmesi ilginc ama..alerjik biseyde olabilir ozaman bi cildiyeye gorun istersen
yarın tekrar kan vereceğim bakalım inşallah yükselmiştirBenim daha adetim gecmeden yaptırdim 144 çıktı hatta adet gunumdu yaptırdığim gun.. ama benimde şüpheli canim benim
İnşallah canım ben evde gebelik yaptım tekrar belliki artiyor hemen kirmizi cizgiyi gordum çünküyarın tekrar kan vereceğim bakalım inşallah yükselmiştir
Bana ilk 2 gun losyon fayda etmedi vazelinle iyice yagladim 2 gun ust uste.sonra bikacgunde losyon kullandim duzenli.simdide kasininca kurudugunu farkettigim yerlere suruyorum.sende bol bol sur canim bikac saatte bir gerekirseŞimdi bnde losyonu sürdüm canım biraz rahatladim umarım hemen gecer senin geçmiş sanırım hala losyon kullaniyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?