İnşallah canim benim inşallah artar sorun cikmadannn.. :)Panik olma cnm bnm bize de desen bizde değerin katlanması lazım deriz içini ferah tut ttlim sen sağlıkla kucağına alırsın insallah
Endiselenmee lutfen amacim endiselendirmekk degil sadexe fikir alışverişi yapmaya çalışıyorum.. allahim istiyosaa o bebekler bizimle kalicakk allahim izin versin nasip etsin .Kızlar bu ne böyle benide korkutuyorsunuz Erkeni geçi mi var Allah vermiş işte inşallah zamanla değerleri yükselir gider bnide panik yaptırdıniz öğle arası geçsin de sağlık ocağına kan testi tekrar yaptırıyım bari sizin 144 _150 bnim 78 en düşük bnim
Adet gunumde cikti diyebilirim canmdeğerin çok güzel adete kaç gün kala bu değer cikti?
valla o idrar testlerine o kadar para gömdüm ki gidip almak içimden gelmiyor resmen servet yatırdım :) ama tabi duramazsam koşup alacağımİnşallah canım ben evde gebelik yaptım tekrar belliki artiyor hemen kirmizi cizgiyi gordum çünkü
.. icim rahatladi biraz sende yap icin rahatlasin
o zaman normal canim:) darısı bizlere :)Adet gunumde cikti diyebilirim canm
Allah yardimciniz olsun.kac yıldır olmuyor?sorun varmiydi?eğer bizimde yaza kadar olmazsa bizde dusunuioruz.kızlar eşim ile dün karar aldık tüp bebeğe başlıyoruz işyerimlede bugun konuştum kendi çalıştığım hastanemde yaptırıcam hayırlara vesile olur inşallah.
Hadi hayırlısı canım herşey gönlünüzce olur inşallah.kızlar eşim ile dün karar aldık tüp bebeğe başlıyoruz işyerimlede bugun konuştum kendi çalıştığım hastanemde yaptırıcam hayırlara vesile olur inşallah.
Amin canimm allahim isteyenn herkese nasip etsin allahimm güçlük cektirmesin inşallah :)o zaman normal canim:) darısı bizlere :)
Çok sevindimm hadi inşallah hayorlısıyla kucağınada almayı rabbim nasip etsin.Kızlaaarrr iyi gecelerakşam iş çıkışı kan tahlilimi yaptırdım ve beta hcg= 152.87 yani hamişim
2 gün sonra tekrar kan vereceğim değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ve kese var mı yok mu ona bakılacak
Allah isteyen herkese nasip etsin; dualarınızı beklerim
İnşallah inşallahKızlar ben size dedim bu ekip sırayla hamile kalacak inş
2 yıldır evliyiz cnm ama eşimin sperm morfolojisi bozuk normal yolla olması zor dedi doktor.Ne kadar evlisiniz ki ?
Merhabalar,Kaç gün evvel yaptırdıniz,belirtilerden mi suphelendiniz acaba?Doktor erken gebelik daha değer cok küçük haftaya bir daha gel bakalim degerine 8 10 kat artış varsa kesin hamilesin diyebilirim dedii bende panik oldum
cnm 2 yıldır olmuyor sorun eşimin morfolojisi bozuk yani 100 tane spermden 1 tanesi dölleyebilicek kapasitede o yüzden daha fazla beklemek istemiyoruz.bide eşim kaptan gemici öyle 1 yıl duzenli ilişkide olamıyor.Allah yardimciniz olsun.kac yıldır olmuyor?sorun varmiydi?eğer bizimde yaza kadar olmazsa bizde dusunuioruz.
2 yıldır evliyiz cnm ama eşimin sperm morfolojisi bozuk normal yolla olması zor dedi doktor.
Bir yerde okumustum; önemli olan morfolojisi değilmiş iyice bir araştırın isterseniz. Yaşınizda gencse başka bir doktora görünün isterseniz...2 yıldır evliyiz cnm ama eşimin sperm morfolojisi bozuk normal yolla olması zor dedi doktor.
Tamam canım sağol yorumların için sanada çok geçmiş olsun :)Bana ilk 2 gun losyon fayda etmedi vazelinle iyice yagladim 2 gun ust uste.sonra bikacgunde losyon kullandim duzenli.simdide kasininca kurudugunu farkettigim yerlere suruyorum.sende bol bol sur canim bikac saatte bir gerekirse
Amin canimm allahim isteyenn herkese nasip etsin allahimm güçlük cektirmesin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?