Kızlar bişe dicem ben şimdi hasta olursam doktora gitmek için hastalığımın kaçıncı gününde gitmeliyim.
Şimdi tekrar okudum hatta o yazıyı önemli olan sayısı ve hareketliliğiymiscnm 2 yıldır olmuyor sorun eşimin morfolojisi bozuk yani 100 tane spermden 1 tanesi dölleyebilicek kapasitede o yüzden daha fazla beklemek istemiyoruz.bide eşim kaptan gemici öyle 1 yıl duzenli ilişkide olamıyor.
orası öyle canımda insan üzülüyor yaniCanım dur bakalım başka bi doktora daha git testi yenile. Sakın kendini salma çalışmalara devam. Yumurtalar da varmış bak Allah ol dedikten sonra fsh ta neymiş
Gecmis olsun kuzum gec kalktim ben olayi kacirdim galiba ne dedi doktor tam anlamadimgıdalar çok değişti kızlar dikkat etmeliyiz 25 26 yaşlarında menopoza giriyolar diyo ibrahim saraçoğlu bilmiyorum napcaz ya
cnm sayısı iyi ileri hareket %10 çok iyi değil morfoloji çok önemli aslında döllemesi için o gerekliŞimdi tekrar okudum hatta o yazıyı önemli olan sayısı ve hareketliliğiymis
Canım hormok testi,istemek için hastaneye gitmiştim ya o zaman karından baktı yumurtalıklar ve rahim çok iyi dedi 2.gunumdu reglimin. Neyse o gun verdiğim kan sonuçlarını dun öğrenmeye gittim adam eline kağıdı bi aldı yazıcıdan fsh 20 nasıl olur dedi ney hocam bilmiyorum korktum aydınlatın dedi regller duzenlimi evet gecikme var mı hayır tuylenme ba varmı e yok demiştin falan dedi yok hocam dedim düzenli gelir dedim dur bakalım vajinal muayene falan yapalım dedi ben o an koptum zaten erkek doktormus utanmakmıs koptum gittim o an dünyadan o yüzden mi olmuyor yani düşünmeye başladım daha dayukselirse Allah korusun erken kesilme menopoz falan koyulmuş e neyse yattım baktı tam yumurtlama zamanım hissediyorum dedim evet birsuru yumurta var sağda solda dedi testle yumurtaların uyuşmuyo frdi bana başka hastanede yinelet sonuçları yine bana getir dedi Anlıcağın doktorda şaşırdı. Fsh yüksek kişiler sanırım yumurtlayamıuor rezervler boş oluyor sanırım bana iyisin dedi ama değer yıksekliğğ gebeliği zorlasıtortyo işte korktuk yani.Gecmis olsun kuzum gec kalktim ben olayi kacirdim galiba ne dedi doktor tam anlamadim
cnm sayısı iyi ileri hareket %10 çok iyi değil morfoloji çok önemli aslında döllemesi için o gerekli[/QUOTE
Sende hiç Problem yok değil mi ?hsg cektirdikten sonra morfolojisi kötü olan bir çift duydum hemen hamile kalmış. Birde kafadan herseyi atmıştı. Ne bileyim çok duydum morfoloji kötü olupta hamile kalan ciftler
Cok gecmis olsun kuzum bunlarda korkutmaYa ne merakli uyusmuyosa bi terslik var o test dogru degil o zaman dotor bunu nasil anlamiyo tuhaf yani kotu bisey yoktu insallah kuzum korkma sen olucak bebisin herseyin duzenli bi sorunun yokCanım hormok testi,istemek için hastaneye gitmiştim ya o zaman karından baktı yumurtalıklar ve rahim çok iyi dedi 2.gunumdu reglimin. Neyse o gun verdiğim kan sonuçlarını dun öğrenmeye gittim adam eline kağıdı bi aldı yazıcıdan fsh 20 nasıl olur dedi ney hocam bilmiyorum korktum aydınlatın dedi regller duzenlimi evet gecikme var mı hayır tuylenme ba varmı e yok demiştin falan dedi yok hocam dedim düzenli gelir dedim dur bakalım vajinal muayene falan yapalım dedi ben o an koptum zaten erkek doktormus utanmakmıs koptum gittim o an dünyadan o yüzden mi olmuyor yani düşünmeye başladım daha dayukselirse Allah korusun erken kesilme menopoz falan koyulmuş e neyse yattım baktı tam yumurtlama zamanım hissediyorum dedim evet birsuru yumurta var sağda solda dedi testle yumurtaların uyuşmuyo frdi bana başka hastanede yinelet sonuçları yine bana getir dedi Anlıcağın doktorda şaşırdı. Fsh yüksek kişiler sanırım yumurtlayamıuor rezervler boş oluyor sanırım bana iyisin dedi ama değer yıksekliğğ gebeliği zorlasıtortyo işte korktuk yani.lazkizu canım seninde bişey yüksekti neydi o
adet gunumdu yaptırdıgımda.. ben her hangı bır belırtı hıssetmedım sadece ıcıme dogdu ılk ayımızdı denedık bı test yapayım dedım ve pozıtıf sonuc aldım..Merhabalar,Kaç gün evvel yaptırdıniz,belirtilerden mi suphelendiniz acaba?
İnsan üzülüyor tabikide canım ama mpralini bozma sen yine elinden geleni yap, düşürmeye de çalış gerisi Allah a kalmış. Neleri var hamile kalamazsın diyorlar ama Allah verdikten sonra kim ne dese boş.orası öyle canımda insan üzülüyor yani
bilmiyorum düşürmeye çalışıcam araştırıcam elimden ne geliyosa yapıcam en önemliside moralli olucam reglim 3 4 5 ekim falan 3.günü gidicem o güne kadar elimden geleni yapıcam
Bak doktor bile anlam verememiş sen başka yere de git test yaptır canım benceben yanlışlık oldugnu düşünüyorum canımmelegini_bekliyor doktor bile şaşırdı herşey iyi yumurtada var neden böyle cıktı anlam veremedi ama korktuk yani erken menopoz riski var yukselirse
korkuyorum inşallah yükselmez çok moralim bozuldu
Canım,aslında doktorumun hakkını yiyemem çok iyiydi beninanladı sağolsun otur bi dinlen üzülme sakın varsada bişey beraber halledicez,dedi iyi,dr gerçekten ama şaşırdı yani çıkarken gulumseyerek uzulmuyosunnyumurtaların çok iyi dedi bakalım artıknya nasip kısmet dünden beri neler okudum kimisinin fsh değeri normal ama regl olamıyor oda var. O yüzden her halime şukur ya rabbim o bilir istediği zaman versin emanetine gözüm gibi bakıcam o günleri bekliyorum Allahın izniyleCok gecmis olsun kuzum bunlarda korkutmaYa ne merakli uyusmuyosa bi terslik var o test dogru degil o zaman dotor bunu nasil anlamiyo tuhaf yani kotu bisey yoktu insallah kuzum korkma sen olucak bebisin herseyin duzenli bi sorunun yok
bende cok yatırım yaptım acıkcası ama rahatlattı benı o yuzden dedımm tabı sen bılırsın yınedee :)valla o idrar testlerine o kadar para gömdüm ki gidip almak içimden gelmiyor resmen servet yatırdım :) ama tabi duramazsam koşup alacağım
Tamam sağol canımÜçüncü günü olması lazim diye biliyorum
Öyle canım,yinede benim kafam rahat Allah korusun dun bişe olsa kist falan gorrurdu dimi içimden baktı yani rahimde yumurtalıkta iyi dedi kafam rahatladı. Ben kendimi tanıyorum sanırım strestende fırlamış olabilir fsh bakalım işte inşallah bi dahaki reglimde dusmus olucak yukselmemiş olsun yeter. Fsh yukseksede ben bunu yenicem kafaya koydum yani umudum var anne olucam ben er ya da geçç ama dun eşime bile demedim gittim hastaneye işim bitti çıktım nasıl yağmur var anlatamam atrım kendimi dışarı nasıl ağlıyorum çok kotu oldum çok kara bi gündü ya Allahım dedim yarın bi gun bugün aklıma geldiğinde kucağımda olsun çocuğum dedim. Gülüp geçeyimİnsan üzülüyor tabikide canım ama mpralini bozma sen yine elinden geleni yap, düşürmeye de çalış gerisi Allah a kalmış. Neleri var hamile kalamazsın diyorlar ama Allah verdikten sonra kim ne dese boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?