- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
aynen canım . Allah bu ay yüzümüze güler inşallahh
Inşallah vardır canım. Allah gönlüne göre versin : )Kizlar ablam okula giderken oglunu birakmaya iki tane farkli test almis tutturdu bi tanesini yap diye bn sozde beklicktm 3 satlik idrarla yaptm ondada golge cikti hmn cikti onda ama coook silik birinide sabah yapcm ama ablam hmn kan verme dyor adetin iki gun gecsn dyor ablam 3 kimyasal gecrdi o yuzdn pek erkendn yapnca guvnemiyr heralde pazartesi kan vercm iki testtede cikti sabah da yapcm o zmn kesin varmidr yani
Sagol cnm cok basks bi duygu bu insan inanmiyr sanki cok tuhaf insallah vardir Rabbim herkesede nasip etsin insallahInşallah vardır canım. Allah gönlüne göre versin : )
Ama egerki varsa suna bagliyorum ben bu ay cuma gunleri kenzul ars duasini okudum cok ictn bi sekilde istdm Rabbimde kabul etti 14. Ayda mucize gibi cunku esimden sperm tahlili istediler ve ikna edememistm gitmeye ve ikna olmasi cok zamn alckti Allah'ima sukurler olsunInşallah vardır canım. Allah gönlüne göre versin : )
Rabbim ınsallah isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Benim daha ilk denemem Allah benden önce aylarca yıllarca isteyip bekleyenlere nasip etsin inşallahAma egerki varsa suna bagliyorum ben bu ay cuma gunleri kenzul ars duasini okudum cok ictn bi sekilde istdm Rabbimde kabul etti 14. Ayda mucize gibi cunku esimden sperm tahlili istediler ve ikna edememistm gitmeye ve ikna olmasi cok zamn alckti Allah'ima sukurler olsun
ay canım ya berde erkenden geldi benim kırmızılar çok umutluydum ama nasip ve zamanı değil sanırım ama halen umudum var kısa sürdü azgelmeye başaldı 2.5 gün sürdü anlam veremedim valla ne desem ama göğüslerim acıyo midem de bi tuhaf bakalım müsait zaman da yine de bi kan baktırıcam ben de çok isterim canlarım burada takvim yapmayı umarım kısa zaman da çok bekletmezde gelir hepimize inş.bu arada benim adımı değiştirdim canım 6 aralık olarak yeni bat ekleyebilirsin vanım müsait zamanında rabbim hayırlısı ile zamanı deldiğşnde hepimize yaşatsın yeni hamiş lerimize de rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin bugünün hürmetine hayırlı cumalar uzun oldu kusura bakma@bebegim-gel 17 Kasım
Asyahasret 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
17 Kasimcilar belirti var mi hadi guzel haberler patlatinda hamislere yazayim adinizi amin
Bu aralr ben de cok sık oyle oluyorum. Beklentiler, umutlar, yok 11. gun yok 12. gun hesaplamalar, karnim sanki pit pit etti kasildi, kasindi diye kafaya takmalar...Bunye tepkisini ota cicege aglama seklinde ortaya koyuyorEvet canim her hamilelik kendine ozgu hatta ayni kadinin bi hamileligi baska diger hamileligi belirtileri baska oluyo. benim bugun 18.gunum. 14.gun cift cizgiyi yakaladim. dunden beri fazla duygusal hissediyorum kendimi. normalde dirayetliyimdir ama iki gundur her seye aglayasim geliyo..
Ne guzel bir dua...Allah senin de duanintez vakitten kabul etsin insallah....Rabbim ınsallah isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Benim daha ilk denemem Allah benden önce aylarca yıllarca isteyip bekleyenlere nasip etsin inşallah
canim bence erkense sabah gene silik ama daha belirgin şekilde çıkar olmayinca o bile çıkmıyor çünkü şimdiden hayırlı olsunKizlar ablam okula giderken oglunu birakmaya iki tane farkli test almis tutturdu bi tanesini yap diye bn sozde beklicktm 3 satlik idrarla yaptm ondada golge cikti hmn cikti onda ama coook silik birinide sabah yapcm ama ablam hmn kan verme dyor adetin iki gun gecsn dyor ablam 3 kimyasal gecrdi o yuzdn pek erkendn yapnca guvnemiyr heralde pazartesi kan vercm iki testtede cikti sabah da yapcm o zmn kesin varmidr yani
merhaba canım ben varım ama benim düzenliydi sadece kürtaj sonrası adet düzensizliğim oldu ve halen devam ediyor mevsimselde olabilir tsh normale döndüyse düzelir canımKızlar tsh değerleri normal çıktıktan sonra adeti düzene giren varmi yani ben 25-26 günde adet görürdüm bugün 28. Günümdeyim acaba tsh dan dolayı olabilir mi
Cevap verirseniz cok sevinirim
Hayırlı oolsun rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin inşallahHayırlı oolsun rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcaklacanım benimmm teşekkür ederim çok, kan sonucu yarın çıkacakmış sistem yavaşmış, sinir oldum zatne bi gün daha sabır, zor tutyorum eşime söylememek için
Hayırlı olsun çok sevindim kızında hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde gelir canımEvet canım prensesim olcak inş bende çok mutlu ve heyecanlıyım Darısı tüm istiyenlere inşallah
Canım diğer testi pazar yap bence. 2 günde 2 kat artıyoya daha belirgin çıkarKizlar ablam okula giderken oglunu birakmaya iki tane farkli test almis tutturdu bi tanesini yap diye bn sozde beklicktm 3 satlik idrarla yaptm ondada golge cikti hmn cikti onda ama coook silik birinide sabah yapcm ama ablam hmn kan verme dyor adetin iki gun gecsn dyor ablam 3 kimyasal gecrdi o yuzdn pek erkendn yapnca guvnemiyr heralde pazartesi kan vercm iki testtede cikti sabah da yapcm o zmn kesin varmidr yani
Ben de de aynı durum söz konusu canım göğüslerde bir ik kabarcık mevcut ağrı değilde sızlama var şişkinlik gaz adet ereken geldi 2.5 hüne keaildi ve çok az geldi ben keainleştirmek için kan vericem umarım hamişsindir rabbim gönlüne göre versin inş.ve hepimşze nasip etsin hayırlısı ileAnnem hamilesin sen diyo ama ne bileyim ben bir türlü inanamıyorum (göğüslerimdeki şişlik sertlik ve kahverengi kısımda çıkan beyaz kabarcıklardan ötürü). Bir de ben çok tez canlı olduğumdan regle 10 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değerO yüzden hamile değilmişim gibi geliyor bana.
Ne guzel bir dua...Allah senin de duanintez vakitten kabul etsin insallah....
AMİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE .. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASİP ETSIN.. AMA SUNU SOYLEYEYIM GERCEKTEN BELIRTILERDEN ANLIYOSUNUZ EVET HAMILEYIM DIYOSUNUZ ICINIZDEN. MESELA KASIKLAR AGRIYO AMA NORMALDEN FARKLI. BEL FARKLI. AKINTI FARKLI. VE KISIDEN KISIYE KESINLIKLE DEGISIYOR. BEN O KADAR COK OKUDUM KI BURDAKI BELIRTILERI. MIDE BULANTISI GOZBEBEGINDE BUYUME , GOGUS SISMESI KOYULASMASI. HIC BIRI OLMADI BENDE. O YUZDEN COK TAKILMAYIN BELIRTILERE KIZLAR. BEN COK TAKILDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?