Sabrın sonu selamet canım. Meleğin seninle birlikteAnladm idrarada o sekilde daha cok hcg gecer dimi sagol cnm o taraflarini hic dusunmemistm suan elimde test olmasa dayanirm sabrederm o yuzdn sabah pazartesi alip yapcm dmstm simdi test varya durtuyo beni
Biri ovulasyon testiİki dosya yuklenmis farkli acidan cekilen iki foto.. Birinde cok net belli
Bende pkoyum. Yani kullandığın ay hamile kalmadın mi?Canım ben klomen kullandım. 6 aydır olmuyor deyince doktor direkt yazdı. Ama bir ay 10 yumurtam oluştu, bir ay 8 yumurtam oluştu . Yani bu ilacı PKO hastalarının kullanması lazım. Yumurta kendiliğinden gelişmiyorsa geliştirmek için çok faydalı bir ilaç
Oyle miii dur bi daha bakimmBiri ovulasyon testi
Bende pkoyum. Yani kullandığın ay hamile kalmadın mi?
Tebrikler canım kaç aydır istiyordunOfff siz tebrik edince kafama dank ediyo galiba gerçekten hamileyim çok teşekkürler bitanelerimmmmmmm
Arkadaşlar hayal mi görüyorum?
Yok canım ben PKO değilim. Bana gereksiz verdi. Yumurtalıklarım aşırı uyarılınca karnım şişti, nefes alamadım, ağrım oldu, bebek de olmadı. Bu ilaç PKO'da 1 ya da 2 yumurta geliştiriyor.Bende pkoyum. Yani kullandığın ay hamile kalmadın mi?
Ay tebrikler tatlımmm hayırla al kucağına inşallah belirtin felan neydi yani var mıydı ?Ovu testi cift cizgi gayet belli evet... Ovu testi pozitif cikinca gebelik anlamina geliyor benim burdan ogrendigimmm
TebriklerArkadaşlar hayal mi görüyorum?
Hcg testinde ki silik çizgiyi bende gördüm :)Arkadaşlar hayal mi görüyorum?
Gebelik testinde de çizgi gördüm ben. Adetin geçti miBiri ovulasyon testi
Yok canım daha adetime 4 gün var ve çizgi hafif çıktı inş boşuna sevinmiyorum yinedeGebelik testinde de çizgi gördüm ben. Adetin geçti mi
İnş. Umudun boşa çıkmaz hayirlisiyla :)Oy ben size ölürüm ya valla nasıl mutluyum bi bilseniz
Belirti olarak kasık ağrısı ve göğüslerim büyüdü uçları ve çevresi çok ağrıyor dokununca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?