- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Hayal değil harikaaa bende görüyorum m tebrik ederimmmArkadaşlar hayal mi görüyorum?
Adetin geçince testi tekrarla canım daha koyu çıkacaktır. İnşallah bebişin seninledir canım
Yok canım daha adetime 4 gün var ve çizgi hafif çıktı inş boşuna sevinmiyorum yinede
Ben de pko luyum klomen kullandimBende pkoyum. Yani kullandığın ay hamile kalmadın mi?
Kaç ay kullandın canım sonuç aldın mi?Ben de pko luyum klomen kullandim
Beklemedeyim ilk ayım. Bat haftaya.2 yumurta oluştu kendiliğinden çatladı cnmKaç ay kullandın canım sonuç aldın mi?
Ağrı oluyor mu?Beklemedeyim ilk ayım. Bat haftaya.2 yumurta oluştu kendiliğinden çatladı cnm
Yumurtlama tarihinden kesin eminmisiniz? Çünkü hiç belli olmuyor tam ilişki günüde çatlamış olabilir o yüzden hep şans var inşallah vardır bebişşlşKızlarrrr Sperm 3-5 gün yaşıyor deniliyor da benim yumurtlamam8 veya 9 unda oldu eşim o tarihlerde yanımda değildi yumurtlamadan önce en son 5 inde birliktelik oldu yumurtlamadan sonra da 11inde oldu sizce şansım var mı merak ediyorum ?
Dr sağda dedi sağ ve solda hafif yanma şeklinde his var.tam ağrı diyemiyorum.daha önceden sezeryan im olduğundan erken hissederim diye düşünüyorum. Umut var gibi kısmetseAğrı oluyor mu?
Emin değilim tabi de akıntım o zamanlar olmuştu bide yum tarihinden iki gün önce felan göğüslerim başlamıştı şişmeye ve hala şiş yani iki haftaya yakındır şiş bu spermler yaşıyor mu ki o kadar uzun inşallah bakalımYumurtlama tarihinden kesin eminmisiniz? Çünkü hiç belli olmuyor tam ilişki günüde çatlamış olabilir o yüzden hep şans var inşallah vardır bebişşlş
İnşallah ikimiz de sonuç alırız benim henüz 3. Denemem. Senin kaçıncı ayin?Dr sağda dedi sağ ve solda hafif yanma şeklinde his var.tam ağrı diyemiyorum.daha önceden sezeryan im olduğundan erken hissederim diye düşünüyorum. Umut var gibi kısmetse
Bebek için ilaçsız 3 defa denedim klomenle ilk. Bu arada topik açtım şimdi klomenle ilgiliİnşallah ikimiz de sonuç alırız benim henüz 3. Denemem. Senin kaçıncı ayin?
Bazilarda yumurtlamadan sonra gogus agrisi devm ederse gebelik oldugunu anlmslar cnm bnm insallah oyledir cnmEmin değilim tabi de akıntım o zamanlar olmuştu bide yum tarihinden iki gün önce felan göğüslerim başlamıştı şişmeye ve hala şiş yani iki haftaya yakındır şiş bu spermler yaşıyor mu ki o kadar uzun inşallah bakalım
Guzel dilekriniz cok iyi geliyor bana cnm Allah hepinizden razi olsun tatlis annis adaylarim bnmSabrın sonu selamet canım. Meleğin seninle birlikte
Nasıl gidiyor Can'ım değerlendirebildik mi haftayıaynı şekilde canım neyse bu hafta çok çalışalımda önümüzdeki haftadan itibaren kutlu bekleyişe başlayalım :)
canım inşallah da hiç belli de olmuyor bu işler belirtiler olsa da hamile olmadığını öğrenemeyen bir sürü örnek var kendimi kaptırmıyorum o yüzden ama kafamda bir sürü soru var Yen'i girdim bu işlere bilmediğim ne çok şey varmış diyorumBazilarda yumurtlamadan sonra gogus agrisi devm ederse gebelik oldugunu anlmslar cnm bnm insallah oyledir cnm
Bat nezaman dıC
canım inşallah da hiç belli de olmuyor bu işler belirtiler olsa da hamile olmadığını öğrenemeyen bir sürü örnek var kendimi kaptırmıyorum o yüzden ama kafamda bir sürü soru var Yen'i girdim bu işlere bilmediğim ne çok şey varmış diyorum
Benimde klomen ile ilk denemem. Beni etiketler misin bakayım topiğeBebek için ilaçsız 3 defa denedim klomenle ilk. Bu arada topik açtım şimdi klomenle ilgili
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim darısı bize olsun inşallah artık umudum azaldı hatta kalmadi. Bugün yumurtlamadan sonraki 14. Günüm test yaptım negatif.sen idrar testi yapmismiydinİNŞALLAH BEBEGINDIR BU BELIRTILERI GOSTEREN ... GOGUSLERIMDE HICBIR DEGISME OLMADI BENIM SADECE BATA 2 GUN KALA KAHVERENGI KISIMLARI GENISLEMEYE BASLADI ..AMA KASIK BEL AGRISI IKI HAFTADIR ARTARAK DEVAM ETTI. HADI INSALLAH SIRA SENDE GIT YAPTIR TESTINI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?