2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah bitanelerim çok teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah öyledir ve inşallah sizin de bebişleriniz olur

Kızlarrrr Sperm 3-5 gün yaşıyor deniliyor da benim yumurtlamam8 veya 9 unda oldu eşim o tarihlerde yanımda değildi yumurtlamadan önce en son 5 inde birliktelik oldu yumurtlamadan sonra da 11inde oldu sizce şansım var mı merak ediyorum ?

Yumurtlama tarihinden kesin eminmisiniz? Çünkü hiç belli olmuyor tam ilişki günüde çatlamış olabilir o yüzden hep şans var inşallah vardır bebişşlş

Yumurtlama tarihinden kesin eminmisiniz? Çünkü hiç belli olmuyor tam ilişki günüde çatlamış olabilir o yüzden hep şans var inşallah vardır bebişşlş
Emin değilim tabi de akıntım o zamanlar olmuştu bide yum tarihinden iki gün önce felan göğüslerim başlamıştı şişmeye ve hala şiş yani iki haftaya yakındır şiş bu spermler yaşıyor mu ki o kadar uzun inşallah bakalım

Dr sağda dedi sağ ve solda hafif yanma şeklinde his var.tam ağrı diyemiyorum.daha önceden sezeryan im olduğundan erken hissederim diye düşünüyorum. Umut var gibi kısmetse
İnşallah ikimiz de sonuç alırız benim henüz 3. Denemem. Senin kaçıncı ayin?

Bazilarda yumurtlamadan sonra gogus agrisi devm ederse gebelik oldugunu anlmslar cnm bnm insallah oyledir cnm

aynı şekilde canım neyse bu hafta çok çalışalımda önümüzdeki haftadan itibaren kutlu bekleyişe başlayalım :)
Nasıl gidiyor Can'ım değerlendirebildik mi haftayı Benim kasıklara sancı giriyor 3-4gündür belki başka sebebi vardır ama hemen belirti mi diye düşünmeden edemiyorum . Sen de yaşadın mı böyle birşeyler

C
Bazilarda yumurtlamadan sonra gogus agrisi devm ederse gebelik oldugunu anlmslar cnm bnm insallah oyledir cnm
canım inşallah da hiç belli de olmuyor bu işler belirtiler olsa da hamile olmadığını öğrenemeyen bir sürü örnek var kendimi kaptırmıyorum o yüzden ama kafamda bir sürü soru var Yen'i girdim bu işlere bilmediğim ne çok şey varmış diyorum

Bat nezaman dı

Hayırlı olsun canım çok çok sevindim darısı bize olsun inşallah artık umudum azaldı hatta kalmadi. Bugün yumurtlamadan sonraki 14. Günüm test yaptım negatif.sen idrar testi yapmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…