2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar ke
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim darısı bize olsun inşallah artık umudum azaldı hatta kalmadi. Bugün yumurtlamadan sonraki 14. Günüm test yaptım negatif.sen idrar testi yapmismiydin

amiin insallah her isteyene nasip olsun . Canim ben de zehirli guatr cikti bikac once. Heray kontrole gidiyorum endokrin bolumune. Kan degerlerime bakiliyor. Belirtileri takip ettim ama cesaret edemedim gunum gecmeden. Bugunde bat gunumdu tam denk geldi sabah yine kan alindi gebelige bakalim dedim kasik agrilarimi soyledim enfeksiyondur dedi. Oglen nette sonuclarimi actim en basta idrar sonuclarim vardi enfeksiyon gozukuyor moralim bozuldu agrilarim ondan diye . Sonra en alta bi baktim beta degerim var . O yuzden gerek kalmadi idrara cok şükür bence gunun gectıyse veya gunundeysen kan ver idrar cıkmıyor deniliyor

hayrlı olsun canım bende hamileyim ama kese olcak mı kalp atısı olacak mı diye tereddutlerim var. 2 kimyasal ,bir sezeryan dogum ,arkadan 2 sene sonra boş gebelik sonucu kurtaj gecirdim ve su an sevinemiyorum .Rabbim hayırlısını nasip etsin benim ve ailem için tek dilegim bu.inan kan tahlili bile yaptırmadım hergun hastane hastane dolasırdım deger yukseldi mi diye ama bu sefer kan tahlili yaptırmayacagım cok stres oluyorum . 5. haftanın sonunda gidicem doktora hersey olacagına varır varsa bu dunyada tanesi dogar zaten .5. hafta sonunda kalp atısları duyulur mu acaba ?

Dogrudur cok sitresli oluyosun cnm o kadar zor bi durum oluyoki ama sunu unutma Rabbim ol der olur iliskilere takilma sadece dua et yumurtlamadan 4 gun onceki iliskidende gebe kaliniyor cnm umudunu yitrme ben hep soyle teselli buluyorum ya olsaydida kaybetseydm bu daha agirdir rabbim sagliklica versin de o bilir zamaninida hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallsh hepimiz anne olmayi hakediyruz Rabbm hepimizr nasip etsin

Aynen tatlım Rabbimize dua ettikten sığındıktan sonra gerisi o kadar güzel gelir ki benim bu ikinci ayım ilk denememde olmayınca bildiğim bi aktarcıya gittim bana balla karıştırıp içeceğim bitki karışımı verdi bu ay onu denedim ablamın 13 sene olmadı bebği o aktarcıya gitti hamile kaldı bunu öğrenince üç sene bebeği olmayan arkadaşıma tavsiye etmiştim o da hemen o ay hamile kaldı inşallah benim de bu ay olur veya diğer ay bakalım umudum o yönde

Seninde hayırlı olsun bebişinnn ..benim ilk hamileliğim canım yumurtlama haftasını bile burda ogrendim ben daha doktora gosteremedım spnuclarımı ama yarın kadın doğu gidicem tekrar kan ve idrar tahlili için . Cunku idrarda enfeksiyonda cıktı bnm. 5. 6. Hafta cıkar dıyorlar ama yarın ben sorayım burayada yazarım.şimdilik bnm de tek dileğim değerin yukselmesi sağlıkla bebeğimin gelişmesi. Zaten eşimden başka kımseye soylemedım henuz.Rabbim hayırlısını versin inşallah. Sende sıkma canını Allah ne yazdıysa onu gorucez. Aklına kötü şeyler getırme

Arkadaşlar aranızda klomen kullanan var mı? Benim bugün catlatma ignesinden sonra ki 14. Günüm sabah test yaptım negatifti. Olsa çıkardı değil mi hala olabilir mi acaba diye kendimi avutuyorum ...off offf ne zor ismis bu her ay ölüp ölüp dirimek gibi..
Bu ay o kadar çok akintim oldu ki sanki varmış gibi hissediyorum ama testte yok bu geç döllenme falan olabilir mi ... çıldırmak uzereyim artık

Insallah cnm bnm insallah Rabbim tez zamanda nasip etsin bnde yarin sabah test yapcm bu gun silik cikti ama biraz gec cikti yarin ak koyun kara koyun belli olck bklm

Bat gecmeden belli olmaz canim hic simdiden strss yapma... İnsallah olmustur ve guzel haberini aliriz, birazcik sabir ve bol dua....

Adetim 6 gün kala yaptım bende testi sonuç ekte

canım senin kese görunur gittiginde kesin haftaya kalp atısları duyulur iyi bir doktor sec bence hatta biri ozelden biri devletten herhafta sırayla git garantiye al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…