2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar kırmızı karti yedim umutlar araliga dicem de bu adette dr u arayip ne zaman transfer edecek diye mi sorsam
S selifor
Ara bence canım pesine düş sağlık olsun yeni ay yeni umutlar bat kac hic gelmesin insaAllah

Ben bugun regl oldum canım. Ama regl mi oluyorum düşük mü yaşıyorum bilmiyorum inanilmaz bir kanama söz konusu ve pihti pihti. Cok üzgünüm reglime henüz 5 gün vardı .
Benimde ekimde erken gelmişti canım hersey oluyor stresten yeni bat kac hic gelmesin bebis gelsin insaAllah üzülmek yok kızlar kismet degil deyip calismaya duaya devam

Tecrübeli olarak sormak isterim canım bu kasık ağrısı dedikleri tam kalarak nerede ya benim iki gündür büfe karın altı yani vajinayla karın arasında bi yoğunluk hissi var nedir bu anlamadım
Nasıl anlatsam alt karın varya adet olduğunda şişkinlik olur ağrı olur. Oralar işte yumurtalıkların olduğu yer canım

Nasıl anlatsam alt karın varya adet olduğunda şişkinlik olur ağrı olur. Oralar işte yumurtalıkların olduğu yer canım
Yani göbek altı dimi tatlım kaşık deyince bacak ayrımları diye biliyorum da ben tam yerini anlayamadım yaaa şişkinlik de var o bölgede

Adetim 6 gün kala yaptım bende testi sonuç ekte

canım senin kese görunur gittiginde kesin haftaya kalp atısları duyulur iyi bir doktor sec bence hatta biri ozelden biri devletten herhafta sırayla git garantiye al

Arkadasımda 4ay once hamile kaldı adet gunu pozıtıftı bnm gıbı. Ama 7-10 gun snra cagırmıslardı. Yınede ben gitcem yarın gorunmesede kan sonucumu alayım ve aileye ilan edeyimcok mutluyum ya şükürler olsun.

Bu aralr ben de cok sık oyle oluyorum. Beklentiler, umutlar, yok 11. gun yok 12. gun hesaplamalar, karnim sanki pit pit etti kasildi, kasindi diye kafaya takmalar...Bunye tepkisini ota cicege aglama seklinde ortaya koyuyor
Aynen canim neye belirti diyecegimizi şaşırır olduk. Ama benim duygusallık fena 2 gündür her seye içlene içlene agliyorum bir de sadece sol göğsümde dokununca acı var gebelik olsa hormonlardan dolayi iki gogustede agri olurdu diye dusunuyorum. gecen ay tedaviden sonra ilk deneme cok sakindim bu ay fenalardayim sacmaliyorum iyice ya

Değerin kaç canım

bizde pazar pazartesi salı üst üste çalıştık çarşamba perşembe boş u akşam da boş olacak gibi doktora uyamadık. zaten bu gün benim 20. günüm heralde yumurtlama olayı bitmiştir artık bundan sonrası rasgele... :)
belirtiye gelince kendimi dinlersem bir üsürü belirti buluyorum. göğüs uçlarım çok hassas kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor. ama psikolojikte olabilir bunlar tabi daha önce daha çok belirti bulup adet olmuşluğum var :)

birde hiç akıntım yok herhalde hamilelik olsa böyle kupkuru olmazdım diye düşünüyorum . bu canımı sıkıyor neyse hayırlısı diyeyim. ben şimdiden önümüzdeki ay hangi kürleri densem diye düşünüyorum.

Preseed plus diye bir jel var ya onu kullanıcam ben bir daha ki ay duymuşsundur sen de kullanmayı düşünüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…