- 22 Ekim 2016
- 195
- 270
- 103
- 37
Coraplarimi hic cikarmam ayagimdan ama bilmiyorum ki belki de usuttum
Yok canim dusunme oyle seyler saglikli olucak Allahin izni ile . Kimseye kulak asma yine ver kan testini112-117 cok yakın kız oyle bşey olmasın ya
Bnde soylmk istyrm da bi yanmda dur diyo sagm solum belli olnaz diyiveririm vallaValla zor soru... Ben olsam soylerim, hani Allah korusun kanda cikmasa bile hedefe bi adim daha yaklasilmis hissi yaratir.
Ben usutunce genelde oyle olur, benzer agri olur bende de kramp gibi mi cekme gibi mi garip bir sey... Ayaklarim usurse olur benim ama.. Ondan ilk aklima o geldiCoraplarimi hic cikarmam ayagimdan ama bilmiyorum ki belki de usuttum
Saol canim tesekkur ederim.. insan beklemede oluncaa her durumu acaba belirti mi yoksa baska birsey mi merak ediyor dogrusuBen usutunce genelde oyle olur, benzer agri olur bende de kramp gibi mi cekme gibi mi garip bir sey... Ayaklarim usurse olur benim ama.. Ondan ilk aklima o geldi
Canim herkeste farkli oluyo belirtiler insAllah seninki hamileliktendirKizlar acil birsey soracagim bende bati bekliyorum ve batim 22 kasim.. demin 15 dk once kasiklarimda once yavas sonra cok siddetli agri basladi.. boyle sanki kasiklarim asagiya cekiliuormus gibi..sonra sag bacagim agrimaya basladi.msirt ustu yatip biraz ovalayinca kasiklarimin agrisi hafifledi ama bi 10 dk nefes almaya zorlandim.. sizce noldu yaa, hamilelik mi olusuyor yoksa allah korusun baska birsey mi acaba..?
Insallah canimm ☺Canim herkeste farkli oluyo belirtiler insAllah seninki hamileliktendir
Birde böyle sorunlar mi varmış ilk defa duyuyorum neler öğreniyor insanKızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki
Evet bende yeni öğrendim şekli yuvarlak olması gerekiyomuşBirde böyle sorunlar mi varmış ilk defa duyuyorum neler öğreniyor insan
Canım senin sonucun çıkmıştır hasta numarandan hastanesinin sitesine girip laboratuvar sonuçlarından sonucu öğrenebilirsinizKızlar kan testi sonucum yarın çıkıcak bugün nasıl uyusam ki ben
Tesekkur ederim canm allah razi olsn insallah sende saglicakla alirsn bebegini kucaginacanım ümidini kesme sakın, belli olmaz hiç, bende umudum yoktu bu aydan öylesine test yaptım on dakika sonra gölge çıktı, şok oldum, Allah ne zaman isterse ozamn oluyor, dua edicem sana inşallah en akın zamanda kavuşursun sende
Benim kesem duzensizdi ama senin ki normal görünüyor zaten ole bisey olsa doktorun solerdi kafaya takma daha koskoca , 8 ayın var baciMKızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki
Icerir cnm bat ne zmn bnm de sabah oyle cikti da simdi bi kac damla leke oldu sanirim testlerin azizligine ugradm bn bat gecmeden yapmasaydnKızlar azonce gebelik test yaptım negatif ama çok incecik ti c harfinde ki çizgi. Bu bir anlam içerir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?