2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım belkide vardır sen testi tekrarla yerleşme kanamasıdır belki çok ümitlendirmek istemem ama

Canimm gecmis olsun, 5 gun erken olman garip ama degil mi? Arada duzensiz olur mu boyle?
Sagol canim. Evet hic boyle olmazdi ve ilk gun sadece lekelenmem olurdu. 4 saat icinde 4 ped doldu cok fazla kanamam var anlayamadim. Dun aksamki gibi cok kotu bas agrisi da yasadim ilac ictim yeni yeni kendime geliyorum. Cok garip hem alttan hem ustten fena hasta oldum.
Canim arkadasa da yazdim cok fazla kanamam var stresten oldu galiba insallah yarin normale doner. Inanilmaz bas agrisi yasiyorum iki gündür. Dun hastanelik olunca hcg ye de bakmislardi 2.0 cikmisti sabah direkt lekelenme olmadan kan geldi ve suan cok yoğun. Hayirlisini diliyorum hep demekki daha vakti degilmis biliyorum ki Rabbim elbet bize de nasip edecek. ilk denememizdi zaten bundan sonra akışına birakip stres yapmadan deneyip beklemek lazim. Yeni bat 18 Aralik.

Canım belkide vardır sen testi tekrarla yerleşme kanamasıdır belki çok ümitlendirmek istemem ama
Yapim o zmn gozumun onunde kalmasin bari yerlesme kanamasi oldugunu sanmyrm tm bat gunu geldi 2 gundur basdonmem vardi ya oda tansiyonum dustu ondandr heralde takdir Allah'in hayirlisi demektn baska yapack birsey yok cnm sagol bn iyisimi yatim ne diyelim kismet uzulmedim desem yalan olur icim yarildi gibi bisey oldu tuhafim ama elden dua etmktn baska bisey gelmez sagol cnm cevap verdgn icin gorusurz

Kizlar adetimden 7 gun gecti afedersiniz peynir gibi akintim geliyo sizce gebelik belirtisi olabilirmi boyle bisey yasayan oldumu

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza.2 buçuk yıldır evliyim.pko hastasıyım ve bi çok hap iğne den sonuç alınmayınca ağustos ta rahim filmi çekildim ve 2 ay tedaviye araverildi.ekimde adetimin gecikmesiyle kan verdim ve hamile oldugumu öğrendim.4haftalık gebeyim fakat kanamam var ve kesem biraz küçükmus.kesede daha bebek gorunmedi.benle tecrübenizipaylaşırsanız çok sevinirim.

selam kizlar bu ay hamile kalmak istiyodum fakat kanamam oldu ama regl gibi degil cok yogun degil agrim Ara Ara kasiklarima giriyo sizce yerlesme kanamasi olabilirmi.

canım Allah razı olsuun öyle rahatlattın ki içimi anlatamam sana umutluyum ptesi hcg bakılacak ama biliyorum bebegim benimle bugün 5. haftanın ilk günü ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağlıklı şşekilde bebeklerine kavuşmayı nasip etsn inşallah herşey çok güzel olacak

İnşallah iyidir ya bugun gideyim en iyisi ben . Dun sabah vermiştim kanı. Bugunde aksama dogru veririm artmış olur sanırım. İnşallah hersey yolundadır Umarm senin bebişinde gelmiştir

Evet bende yeni öğrendim şekli yuvarlak olması gerekiyomuş
Canım doktor herhangi bir şey demediyse sende çok kurcalama. Olmaz bişey Allah'ın izniyle. Bebeğine de zararı olabilir Allah korusun. Strese sokma kendini. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alıcaz onları. Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallah

fatos55 gülüm üzülme ve kendini strese sokma bebiş için de zararlı kendin için de Allah hayırlısıyla sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin

Sessiz düşük yani kimyasal gebelik düşük yapıyor olabilirsin aynısı bende de olmuştu . Yoğun kanama hatta bazen pıhtı seklinde

Canım ne yaptın? Testi yaptın mı
Dun aksamdan beri once koyu kirmizi iki damla simdide camur gibi kahve iki damla geldi testi yaptm sabah 7 de sansima test bozuk cikti delircm test hic kizarmadan once c cikti t de hafif golge var isikta bakinca bide kenarda bitane daha vardi cizgi 2 silik cizgi oldu esimi aradim gel beni al bi tanede test al diye onuda yapcm ve bugun kan vercem cunku bu adet ksnamasi degil belli cnm

Aminn:) olacak tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…