Saol canım ya içimi rahatlattınBenim kesem duzensizdi ama senin ki normal görünüyor zaten ole bisey olsa doktorun solerdi kafaya takma daha koskoca , 8 ayın var baciM
Canım belkide vardır sen testi tekrarla yerleşme kanamasıdır belki çok ümitlendirmek istemem amaYa benim leke gelmiskizlar ya ama o testler niye pozitifti ped taktim simdi ama bnm adetim boyle baslamazdi ki bu direk koyu kirmizi gibi 2 3 damla camasrmdaydi iyiki kaptirmamisim kendimi bn simdi sabah ki testi yapmiyim mi off kafam karisti vc ye grdim bisey yok peceteyle silince pembemsi anlamadm bisey
Sagol canim. Evet hic boyle olmazdi ve ilk gun sadece lekelenmem olurdu. 4 saat icinde 4 ped doldu cok fazla kanamam var anlayamadim. Dun aksamki gibi cok kotu bas agrisi da yasadim ilac ictim yeni yeni kendime geliyorum. Cok garip hem alttan hem ustten fena hasta oldum.Canimm gecmis olsun, 5 gun erken olman garip ama degil mi? Arada duzensiz olur mu boyle?
Canim arkadasa da yazdim cok fazla kanamam var stresten oldu galiba insallah yarin normale doner. Inanilmaz bas agrisi yasiyorum iki gündür. Dun hastanelik olunca hcg ye de bakmislardi 2.0 cikmisti sabah direkt lekelenme olmadan kan geldi ve suan cok yoğun. Hayirlisini diliyorum hep demekki daha vakti degilmis biliyorum ki Rabbim elbet bize de nasip edecek. ilk denememizdi zaten bundan sonra akışına birakip stres yapmadan deneyip beklemek lazim. Yeni bat 18 Aralik.Ara bence canım pesine düş sağlık olsun yeni ay yeni umutlar bat kac hic gelmesin insaAllah
Benimde ekimde erken gelmişti canım hersey oluyor stresten yeni bat kac hic gelmesin bebis gelsin insaAllah üzülmek yok kızlar kismet degil deyip calismaya duaya devam
Yapim o zmn gozumun onunde kalmasin bari yerlesme kanamasi oldugunu sanmyrm tm bat gunu geldi 2 gundur basdonmem vardi ya oda tansiyonum dustu ondandr heralde takdir Allah'in hayirlisi demektn baska yapack birsey yok cnm sagol bn iyisimi yatim ne diyelim kismet uzulmedim desem yalan olur icim yarildi gibi bisey oldu tuhafim ama elden dua etmktn baska bisey gelmez sagol cnm cevap verdgn icin gorusurzCanım belkide vardır sen testi tekrarla yerleşme kanamasıdır belki çok ümitlendirmek istemem ama
Malesef trde değilim kiCanım senin sonucun çıkmıştır hasta numarandan hastanesinin sitesine girip laboratuvar sonuçlarından sonucu öğrenebilirsiniz
canım Allah razı olsuun öyle rahatlattın ki içimi anlatamam sanaDeğerlere takılma canım herkeste farklı oluyor önemli olan artıyor olması..ben de 5. Haftamda kanama yaşadım iğne vurdular durdu vs kahverengi olarak devam ediyor bugün dr gittik herşey güzel devam ediyor bol su içiyorum ve aktivitelerimi en aza indirdim. Dr iğne ya da ilaç tedavisi uygulayabilir korkma canım çok dua et ben de çok stres yaptım ondan oldu ama aldım dersimi kafamı rahat tuttum bak bugün öğrendimki bebişim 3 günde 6 günlük büyümüş:) Allah sana bağışlasın dikkat et kendine
İnşallah seninki sağlıklı bir bebis olur canım merak ettim bende :) ben kendiminkinde ümitli değildim beklemek istemiştim eşim çok mutlu olmuştu engelleyemedi onu :) ailelere soyledik sonu hüsran tabi değer 2 ye katlamadi. 2 ay korunduk ilk deneme bakalım benimde :)
Canım doktor herhangi bir şey demediyse sende çok kurcalama. Olmaz bişey Allah'ın izniyle. Bebeğine de zararı olabilir Allah korusun. Strese sokma kendini. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alıcaz onları. Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallahEvet bende yeni öğrendim şekli yuvarlak olması gerekiyomuş
Sessiz düşük yani kimyasal gebelik düşük yapıyor olabilirsin aynısı bende de olmuştu . Yoğun kanama hatta bazen pıhtı seklindeSagol canim. Evet hic boyle olmazdi ve ilk gun sadece lekelenmem olurdu. 4 saat icinde 4 ped doldu cok fazla kanamam var anlayamadim. Dun aksamki gibi cok kotu bas agrisi da yasadim ilac ictim yeni yeni kendime geliyorum. Cok garip hem alttan hem ustten fena hasta oldum.
Canim arkadasa da yazdim cok fazla kanamam var stresten oldu galiba insallah yarin normale doner. Inanilmaz bas agrisi yasiyorum iki gündür. Dun hastanelik olunca hcg ye de bakmislardi 2.0 cikmisti sabah direkt lekelenme olmadan kan geldi ve suan cok yoğun. Hayirlisini diliyorum hep demekki daha vakti degilmis biliyorum ki Rabbim elbet bize de nasip edecek. ilk denememizdi zaten bundan sonra akışına birakip stres yapmadan deneyip beklemek lazim. Yeni bat 18 Aralik.
Canım ne yaptın? Testi yaptın mıHerkes ciktimi?
Dun aksamdan beri once koyu kirmizi iki damla simdide camur gibi kahve iki damla geldi testi yaptm sabah 7 de sansima test bozuk cikti delircm test hic kizarmadan once c cikti t de hafif golge var isikta bakinca bide kenarda bitane daha vardi cizgi 2 silik cizgi oldu esimi aradim gel beni al bi tanede test al diye onuda yapcm ve bugun kan vercem cunku bu adet ksnamasi degil belli cnmCanım ne yaptın? Testi yaptın mı
Bn bu gun net sonuc vercm cnm sizede burda bi ozel var gidim kan verim esim gelince napimCanım ne yaptın? Testi yaptın mı
Yerlesme kanamsi kahve olurmu ki bide arada geliyo damla damlaCanım ne yaptın? Testi yaptın mı
Canim git bakalim dr a bir. Merakta birakma haber ver bize. Icimde guzel hisler var sana dair bakalim ins.Yerlesme kanamsi kahve olurmu ki bide arada geliyo damla damla
Aminn:) olacak tabisicanım Allah razı olsuun öyle rahatlattın ki içimi anlatamam sanaumutluyum ptesi hcg bakılacak ama biliyorum bebegim benimle bugün 5. haftanın ilk günü ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağlıklı şşekilde bebeklerine kavuşmayı nasip etsn inşallah herşey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?