2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki
Böyle şeylere takılma canım -dr böyle bir yorum ypmadıysa- benim ilk ultrason yuvarlaktı 2. Oval oldu yassıydı seninki gibi dün de 3. De yine yusyuvarlaktı yani dr birden ekranı dondurup görüntü alıyor hangi şekil denk gelirse çok şükür hepsine de gayet güzel dedi Yani böyle şeylere takılma hamişliğinin keyfini çıkar

bat ne zamandı canım senin yerleşme kanaması olabilir ayy inş öyledir güzel haberlerini alırız

Himm cok hafif sizlama var kasiklarimda cnm nasil boyle 1 damla kahve leke koyu geliyo sonra bi kacsaat sonra yine geliyo

canım bu durumu bn de yaşadım üçgün . kahverengi koyu akıntı peçeteye geliyordu sonra zar gibi şeyler geldi o da kahverengi kokuluydu. dün akşam daha büyük parça ve koyu akıntı . sabah 4 de de hasta oldum. intermetten araştırdım adet öncesi ve sonrası bu tür akıntı olabilir miş biy önce kanla atılmayan rahim duvarı olduğu yazıyor.. bn yamin kullanmıştım bu ay gebelik olmayacağını bildiğim için bunun için olduğuna inandım . tabi sn korunmadığın için gebelik olabilir bi dr gitmelisin ..

Himm cok hafif sizlama var kasiklarimda cnm nasil boyle 1 damla kahve leke koyu geliyo sonra bi kacsaat sonra yine geliyo
Bir de şöyle bir durum var ben sabah hamile olduğumu öğrendim akşam leke geldi senin de tam tersi olacak sanırım inş güzel haberlerini duyarız beni de etiketle canım:)

Bu sarimsak tuplerin acik olup olmadigini kontrol ediyomus canim )

Canım ya ben yaptım ama ne kokusu ne tadı ağzıma geldi tıkalımı oluyo yani u sarımsağa bu şekilde devam edince açılıyomu biyerde okumuştum kokusu gelene kadar kullanın diye

Günaydın bi sıralar giremiyom 3 gundur karnım çabuk acikiyo durmadan tikiniyorum belim çok agriyo kasiklarim batiyo bata daha çok var daha 30 kasım çalışmada fazla olmadı çok yoğun akintim oluyo
Nedir ki bunlar

Kızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki
Tatlim ben ne desem yalan olacak iki resimde de el goz yordami keseyi ancak gordum zaten... Bunlarla stres yapma kendine, ikinci bir doktor gorusu almayi dusundun mu? Kesenin sekli konusu ben ilk defa duydum valla.

Kızlar bat a 1 gün kaldı dua edinde bu ay hamile kalayım artık anne olmak istiyorum bnm normalde de adet olurken bi belirtim olmadığı için olup olamayacagimi bilemiyorum inşallah olmam adet anne olurum 2017 ye anne olarak girmek istiyorum inşallah isteyen herkes bu duyguyu tadar

inşallah canım allah gönlündekini nasip etsin..

Ben yusyuvarlak olmasi gerekir diye birsey bilmiyorum simdi baktimda benimki yusyuvarlak falan degilmis ve bi problem de yok cok sukur. Bence kafana takma birsey olsa doktor soylerdi

Aminnnn canimm hayirli guzel haberlerini alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…