Evet aynen öyle oluyor canım ben de yaşadım bata 2 gün kalaYerlesme kanamsi kahve olurmu ki bide arada geliyo damla damla
Malesef trde değilim ki
Cok sagol bitanm bilmyrm ya hic yasamaynca ne oldugunu bilmedgmz icin boyle oluyrz esimi bklyrm cnmCanim git bakalim dr a bir. Merakta birakma haber ver bize. Icimde guzel hisler var sana dair bakalim ins.
Himm cok hafif sizlama var kasiklarimda cnm nasil boyle 1 damla kahve leke koyu geliyo sonra bi kacsaat sonra yine geliyoEvet aynen öyle oluyor canım ben de yaşadım bata 2 gün kala
Kahve oluyomuş canım zaten. Bende hiç olmadı. Ama arkadaşımda olmuştu. Hadi hayırlı haberle inşallah. Müjdeni bekliyorum canımYerlesme kanamsi kahve olurmu ki bide arada geliyo damla damla
Böyle şeylere takılma canım -dr böyle bir yorum ypmadıysa- benim ilk ultrason yuvarlaktı 2. Oval oldu yassıydı seninki gibi dün de 3. De yine yusyuvarlaktı yani dr birden ekranı dondurup görüntü alıyor hangi şekil denk gelirse çok şükür hepsine de gayet güzel dedi Yani böyle şeylere takılma hamişliğinin keyfini çıkarKızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki
Dun aksamdan beri once koyu kirmizi iki damla simdide camur gibi kahve iki damla geldi testi yaptm sabah 7 de sansima test bozuk cikti delircm test hic kizarmadan once c cikti t de hafif golge var isikta bakinca bide kenarda bitane daha vardi cizgi 2 silik cizgi oldu esimi aradim gel beni al bi tanede test al diye onuda yapcm ve bugun kan vercem cunku bu adet ksnamasi degil belli cnm
Aynen öyle..kasıklarımda hala sızı var benim o devam ediyor zaten sıkıntı etme sadece dr haberdar edersin o sana açıklar zatenHimm cok hafif sizlama var kasiklarimda cnm nasil boyle 1 damla kahve leke koyu geliyo sonra bi kacsaat sonra yine geliyo
Himm cok hafif sizlama var kasiklarimda cnm nasil boyle 1 damla kahve leke koyu geliyo sonra bi kacsaat sonra yine geliyo
Bir de şöyle bir durum var ben sabah hamile olduğumu öğrendim akşam leke geldi senin de tam tersi olacak sanırım inş güzel haberlerini duyarız beni de etiketle canım:)Himm cok hafif sizlama var kasiklarimda cnm nasil boyle 1 damla kahve leke koyu geliyo sonra bi kacsaat sonra yine geliyo
@Babies16
Canim ben sarimsak şeyini denedim ama ağzıma tadi kokusu vs gelmedi tüplerm kapalı mi oluyor ki acaba ya da tam sokamadim iceri desem girmisti biraz ne biliyim merak ettim denedim sonuç sıfır
canım test yaptın mı 7 gün geçmiş evde test yap benceKizlar adetimden 7 gun gecti afedersiniz peynir gibi akintim geliyo sizce gebelik belirtisi olabilirmi boyle bisey yasayan oldumu
Bu sarimsak tuplerin acik olup olmadigini kontrol ediyomus canim )
Tatlim ben ne desem yalan olacak iki resimde de el goz yordami keseyi ancak gordum zaten... Bunlarla stres yapma kendine, ikinci bir doktor gorusu almayi dusundun mu? Kesenin sekli konusu ben ilk defa duydum valla.Kızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki
Kızlar bat a 1 gün kaldı dua edinde bu ay hamile kalayım artık anne olmak istiyorum bnm normalde de adet olurken bi belirtim olmadığı için olup olamayacagimi bilemiyorum inşallah olmam adet anne olurum 2017 ye anne olarak girmek istiyorum inşallah isteyen herkes bu duyguyu tadar
Ben yusyuvarlak olmasi gerekir diye birsey bilmiyorum simdi baktimda benimki yusyuvarlak falan degilmis ve bi problem de yok cok sukur. Bence kafana takma birsey olsa doktor soylerdiKızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki
Aminnnn canimm hayirli guzel haberlerini alalim insallahKızlar bat a 1 gün kaldı dua edinde bu ay hamile kalayım artık anne olmak istiyorum bnm normalde de adet olurken bi belirtim olmadığı için olup olamayacagimi bilemiyorum inşallah olmam adet anne olurum 2017 ye anne olarak girmek istiyorum inşallah isteyen herkes bu duyguyu tadar
Saol cnm ya inşallah anne olurum çok istiyorum umarım hepimiz anne oluruz inanın sizlerin de anne olmasını en az kendim kadar çok istiyoruminşallah canım allah gönlündekini nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?