2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ya ben yaptım ama ne kokusu ne tadı ağzıma geldi tıkalımı oluyo yani u sarımsağa bu şekilde devam edince açılıyomu biyerde okumuştum kokusu gelene kadar kullanın diye
Canlar ne sarımsağı nasıl kullanılıyor neye yarıyor ben hiç duymamistim ayyy iyiki var bu kk birçok şey öğreniyoruz .banada anlatın lütfen

Canimm bat'a daha cok varken bu kadar erken belirti cikmaz gubime geliyor. Bir de ben gecen ay yumurtlama doneminden itibaren resmen oyle cok belirti yasadim ki hamile olduguma kendi kendime ikna olmustun. Sonra ama kut diye regl olunca anladim ki oyle degilmis. O nedenle cok yorumlamamak lazim diye dusunuyorun. Ancak yine de senin bu ay mujdeki ayin olur insallah hicc belli olmaz.

İnşallah canım

Kahve oluyomuş canım zaten. Bende hiç olmadı. Ama arkadaşımda olmuştu. Hadi hayırlı haberle inşallah. Müjdeni bekliyorum canım

bat ne zamandı canım senin yerleşme kanaması olabilir ayy inş öyledir güzel haberlerini alırız

Aynen öyle..kasıklarımda hala sızı var benim o devam ediyor zaten sıkıntı etme sadece dr haberdar edersin o sana açıklar zaten

Bir de şöyle bir durum var ben sabah hamile olduğumu öğrendim akşam leke geldi senin de tam tersi olacak sanırım inş güzel haberlerini duyarız beni de etiketle canım:)
kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf

kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
İNs boşuna değildir hadi bakalım hayırlı haber ver :)

olsun canım git bi belki yerleşmedir başka bişeydir herkesin aynı olucak diye bir durum yok sen yinede git

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…