Canım,uaptırcm zaten oda anlam veremedi tıpa yonlendirdi ama reglken gidicem,o yüzden regli bekliyorum 3.gunu gidicemBak doktor bile anlam verememiş sen başka yere de git test yaptır canım bence
iyidir canım heycanlı bekleyiş içindeyim :) sen nasılsınMerhaba canimlar nasılsınız
Can'ım benimde 16 gümüm var ama henüz yumurtlamadım testle takip ediyorum. Az ve hiç koyu olmayan bi akıntım var ilişki yok şu an günümü bekliyorum. İlişki olduktan sonra yarım saat yat poponun altına bişeyler koy.stres yapma ve nasıl bi yerde oturuyorsun bilmiyorum ama sıcak tutmaya çalış kendini. İnşallah günlerimiz gelince ikimizde hamile oluruz bebeğim yaRegl e 16 gün kadar var daha.Çalışmata devam önerisi olan varsa mutlu olurum
Evet canım ağrı olabiliyor. Benim de ağrım oluyor hepKizlar sag kasigimda bir agri oluyo falan yumurtlama gununde oluyor mu oyle seyler ? Yumurtlama gununu inceleyen arkadaslar var soylerseler sevinirim
InsaAllah güzel bir haber alırız senden canım heyecanin kat kat artar mutlulukla beraberiyidir canım heycanlı bekleyiş içindeyim :) sen nasılsın
Tebrikler cnmKızlaaarrr iyi gecelerakşam iş çıkışı kan tahlilimi yaptırdım ve beta hcg= 152.87 yani hamişim
2 gün sonra tekrar kan vereceğim değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ve kese var mı yok mu ona bakılacak
Allah isteyen herkese nasip etsin; dualarınızı beklerim
Ayy inşallah canım ya inşallah hepimiz sırayla sevinelim inşallahInsaAllah güzel bir haber alırız senden canım heyecanin kat kat artar mutlulukla beraber
Bende iyiym hamd olsun akışına biraktm bakalım sonuc ne olacak adete hazirlikliym üzülmek yok şimdiden modum bu
Gerci ne kadar takmiyorum desemde bir yanım icerlerden bir ses merak icinde ufak ufak heyecan var Allahim bu listenin 2017bitmeden hamilelerle dolmasini nasip etsin baştan sonda hamile diye yazilsin herkesin adinin yanina ayy ne güzel olurAyy inşallah canım ya inşallah hepimiz sırayla sevinelim inşallahvalla ben de öyle hazırladım kendimi canım ama bakalım ne olacak inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Kızz düşünmemek olur mu hiç ne kadar uğraşırsan uğraş insanın içi içini kemiriyor valla takmayanlara hayranım gerçektenGerci ne kadar takmiyorum desemde bir yanım icerlerden bir ses merak icinde ufak ufak heyecan var Allahim bu listenin 2017bitmeden hamilelerle dolmasini nasip etsin baştan sonda hamile diye yazilsin herkesin adinin yanina ayy ne güzel olur
Canım hala bir şey yok bekliyorum valla heycanla yaa inşallah bebişim vardır inşallahsukrancemal canım ne yaptın ne durumlardasın
Canım hala bir şey yok bekliyorum valla heycanla yaa inşallah bebişim vardır inşallahsen ne yaptın canım durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?