2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bu ayi hic degerlendiremedim yine bos gececek sanirim sadece adetten bikac gun sonra bi iliski oldu o kadar. Bugun takvimime gore yumurtlama gunum insallah gercekten bugundur de bu aksama degerlendirmeye calisacagim :-(

Princess91 Gecti sanırım canim akintm olmustu kesildi degerlendirdk bakalım nasip kismet bende olursa olur modundayim bu ay kaderde kismette ne varsa artik

Dontsay Canim naptn kan verebildinmi merak ettim güzel haberlerle gel bize insaAllah

Regl e 16 gün kadar var daha.Çalışmata devam önerisi olan varsa mutlu olurum
Can'ım benimde 16 gümüm var ama henüz yumurtlamadım testle takip ediyorum. Az ve hiç koyu olmayan bi akıntım var ilişki yok şu an günümü bekliyorum. İlişki olduktan sonra yarım saat yat poponun altına bişeyler koy.stres yapma ve nasıl bi yerde oturuyorsun bilmiyorum ama sıcak tutmaya çalış kendini. İnşallah günlerimiz gelince ikimizde hamile oluruz bebeğim ya

Kizlar sag kasigimda bir agri oluyo falan yumurtlama gununde oluyor mu oyle seyler ? Yumurtlama gununu inceleyen arkadaslar var soylerseler sevinirim

iyidir canım heycanlı bekleyiş içindeyim :) sen nasılsın
InsaAllah güzel bir haber alırız senden canım heyecanin kat kat artar mutlulukla beraber
Bende iyiym hamd olsun akışına biraktm bakalım sonuc ne olacak adete hazirlikliym üzülmek yok şimdiden modum bu

Tebrikler cnm

InsaAllah güzel bir haber alırız senden canım heyecanin kat kat artar mutlulukla beraber
Bende iyiym hamd olsun akışına biraktm bakalım sonuc ne olacak adete hazirlikliym üzülmek yok şimdiden modum bu
Ayy inşallah canım ya inşallah hepimiz sırayla sevinelim inşallah valla ben de öyle hazırladım kendimi canım ama bakalım ne olacak inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Ayy inşallah canım ya inşallah hepimiz sırayla sevinelim inşallah valla ben de öyle hazırladım kendimi canım ama bakalım ne olacak inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Gerci ne kadar takmiyorum desemde bir yanım icerlerden bir ses merak icinde ufak ufak heyecan var Allahim bu listenin 2017bitmeden hamilelerle dolmasini nasip etsin baştan sonda hamile diye yazilsin herkesin adinin yanina ayy ne güzel olur

Gerci ne kadar takmiyorum desemde bir yanım icerlerden bir ses merak icinde ufak ufak heyecan var Allahim bu listenin 2017bitmeden hamilelerle dolmasini nasip etsin baştan sonda hamile diye yazilsin herkesin adinin yanina ayy ne güzel olur
Kızz düşünmemek olur mu hiç ne kadar uğraşırsan uğraş insanın içi içini kemiriyor valla takmayanlara hayranım gerçekten İnşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul edecek hepimiz bu yıl bitmeden dediğin gibi hamiş kalırız inşallah. Bu sefer bebişleri konuşuruz büyüdü tekmeledi diye ayy inşallah Rabbim düşünmesi bile çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…