2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ay inşallah canım sanki içimde bi his sende var gibi geliyor Allahım inş doğru hissediyorumdur, batın geldmi canım, benim de 4 gün var bata ama bende tık yok belirti melirti @sukrancemal

Canim seni kacirdim sanirim ben,senin de mi pozitif cikti kan mi verdim.sen.de? Ayyy hadi ins güzel sonuc çıkar
Yok canım henüz bir şey belli değil bugün bat günüm bekliyorum inşallah olmazsam test yaptırcam. İnşallah umutlarım boşa çıkmaz

ay inşallah canım sanki içimde bi his sende var gibi geliyor Allahım inş doğru hissediyorumdur, batın geldmi canım, benim de 4 gün var bata ama bende tık yok belirti melirti @sukrancemal
İnşallah hislerin doğrudur canım inşallah ben de bu ay varmış gibi hissediyorum sanki. Bat bugün canım gelen giden yok inşallah da gelmez de bebişim vardır valla bende de yumurtlama döneminde başlayıp hala geçmeyen göğüs şişkinliği ve ağrı. bir de sol kasık ve bel ağrısı var iki günüdür ama bir türlü hamileliğe yoramıyorum adet belirtisi de olabilir

Bat a 11 gün kaldı. Bugün bir baş dönmesi yaşadım. Of var mı yok mu dusunmemeye için evi hergun temizliyorum işten dönünce kafayı yedim

canım benim e zaten adet belirtileri ile aynı diyorlar seninki de öyle bence , gününde gelmiş ne güzel gebelik testi yaptınmı hiç idrarla

canım benim e zaten adet belirtileri ile aynı diyorlar seninki de öyle bence , gününde gelmiş ne güzel gebelik testi yaptınmı hiç idrarla
5 gün önce yapmıştım canım negatifti. Ama benm şöyle bir durum var normalde 28 günde bir adet olurum ama düşükten sonra 24-25 güne düştü o yüzden bugün bat günüm hemen umutlanmak istemiyorum aslında ama yine de içim içimi yiyor

Bat a 11 gün kaldı. Bugün bir baş dönmesi yaşadım. Of var mı yok mu dusunmemeye için evi hergun temizliyorum işten dönünce kafayı yedim
oww canım ne yaptın sen okadar yorma kendni hergün temizlik iş , inşallah olmuştur canım daha az yorucu işler bul kendine :)

5 gün önce baya bi erken zaten canım idrara geçme ihtimali düşük, ama bence sen yarın sabah yap ben bile cok merak ettim hemen bizede haber ver

5 gün önce baya bi erken zaten canım idrara geçme ihtimali düşük, ama bence sen yarın sabah yap ben bile cok merak ettim hemen bizede haber ver
ya işten geç çıkıyorum bugün sabah da çok erken çıkıyorum evden test almam imkansız anca ya yarın akşama ya da ertesi gün sabaha yapabilirim tabi o zamana kadar adet olmazsam

ya işten geç çıkıyorum bugün sabah da çok erken çıkıyorum evden test almam imkansız anca ya yarın akşama ya da ertesi gün sabaha yapabilirim tabi o zamana kadar adet olmazsam
ya böyle olumsuz düşünme olmuycaksın gör bak olursan da Allahın bizim hakkımızda başka planları var demek oluyor güzel düşün

ya böyle olumsuz düşünme olmuycaksın gör bak olursan da Allahın bizim hakkımızda başka planları var demek oluyor güzel düşün
İnşallah dediğin gibi olur canım benim çok sağ ol Asla isyan etmiyorum zaten canım Rabbimin vardır bildiği bir şey muhakkak. Düşükten sonra böyle oldum ya bu ay hele çok taktım nerde bir hamile bebek görsem ağlama moduna geçiyorum. bayram da çok iyiydi hiç düşünmedim gezdim eğlendim. ama ne zaman bat yaklaştı aklıma girdi işte inşallah hepimiz için güzel şeyler olur canım hep dua ediyorum.

D _Depply_ canım ne yaptın bugündü değil mi regl günün herhangi bir şey var mı merak ettim?
Ben regl oldum maalesef, cok üzüldük eşimle inanamadı hatta o. Ne diyeyim bilemedim ki .. olmayacak belkide ona alışp hayatıma o düşünce olmadan yaşamaya karar verdim...

Ben regl oldum maalesef, cok üzüldük eşimle inanamadı hatta o. Ne diyeyim bilemedim ki .. olmayacak belkide ona alışp hayatıma o düşünce olmadan yaşamaya karar verdim...
En güzeli..
Bende bekliyorum bugün olacağım. 2 gün önce kan verdim bişey çıkmadı..
Gelsin yeni ay

En güzeli..
Bende bekliyorum bugün olacağım. 2 gün önce kan verdim bişey çıkmadı..
Gelsin yeni ay
Acikcasi ben hiç çok isteyip te böyle takip ederek hamile kalan gormedim. Çevremdeki bütün hamile haberleri hep habersiz, evliliklerini hayatlarını çok güzel yaşayarak geçiren ciftlerde var. Kime sorsam hiçbiri takip etmiyor..adet tarihlerini bile bilmiyorlar. Ve en sonunda mutlu sona onlar ulaşıyor.. bende bundan sonra buraya bir kaç gün daha girip çıkacağım.

evet canım çok düşünüp ümitlenince böyle oluyor. Üzülme Rabbim önümüzdeki ay nasip eder inşallah. Umutsuz olmak yok biraz daha sakin olacağız ve sabredeceğiz

Kızlar bişey sorcam ya tam bilemiyorum başka bi hastanede testi tekrarlamak için illa ki randevu almak gerekiyor mu ?
Yani doktorun giriş yapması mı gerekiyor atıyorum şu şu testler isteniyor diye.
Direk gidip kan odasına veremiyoruz dimi

anne adaylarııııı <3 bugün bi anda doktora gittim ultrasonla baktı kültür aldı :) nur topu gibi bir yumurtam varmış gün aşırı ilişkiye gi,r dedi ayy çok heyecanlı başka bişeyler yapmalımıyım sizce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…