- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Eee yanma olmuyor mu yatatlım bende burdan duydum bir diş sarımsağı soyup üzerini çizdim ve vajinanın içne doğru soktum girdiği kadar eğer ağzından kokusu veya tadı gelirse tüplerin açık oluyomuş ama benim gelmedi kapalımı oluyo şimdi anlayamıyorum deli olcam
Ama laboquik içindi galiba yanıltıyor yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.o yüzden emin olamadım. Gitti gidiyorda da laboquick marka var, ne yapsam alsam mı?Valla canim ben laboquick kullandim ben o iyi die biliyorum
Verdm testleride gisterince hmn sonuc verelim dediler 12 rn gec 12 bucukta vericz dediler kanama oyle az degilki bildigin cok yani bak esimin aldigi testi de atim bn size
Valla bilmiyorum canim ben onu kullandim beni yaniltmadi ben yumurtamin catladigini zaten anlayabiliyorum adetlerimde duzenlidir o gunlerdekii akintim agrim vs bunlardan biliyrm testide kullandim ayni donemlerde cift cizgiyi yakaladim. ama yinede sen bilirsinAma laboquik içindi galiba yanıltıyor yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.o yüzden emin olamadım. Gitti gidiyorda da laboquick marka var, ne yapsam alsam mı?
Adet oldum gene olmadı 3. seneye girdim hala olmuyo karnm da çok agryo ümidim de yok oluyo Rabbim bana sabır var ümidimi kaybetmeme izin verme Allahm ;-(
kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Aynen canım dünya imtihan yeri ztn herkes sevdiği adamdan çocuğu olsun ondan bi parçası olsun ister inşallah da allahım isteyen herkese nasip eder bu duyguyu tattırır ama olmuyorsada vardır bi bildiği dua edelim bol bol ve Allaha birakalimRabbim inşallah hayrlsiyla mucizemizi gönderir en yakın zamanda çok zormuş ama bizimde imtihanımiz buymuş
Eee yanma olmuyor mu ya
Tamam canım ondan sipariş vereyim zaten başka bulamadım, çok teşekkürler bilgi için.Valla bilmiyorum canim ben onu kullandim beni yaniltmadi ben yumurtamin catladigini zaten anlayabiliyorum adetlerimde duzenlidir o gunlerdekii akintim agrim vs bunlardan biliyrm testide kullandim ayni donemlerde cift cizgiyi yakaladim. ama yinede sen bilirsin
Haklısın cnm pazartesi doktra gidicem bakalm ne dicek testler yapcak ona göre nasıl bi tedavi uyguluçak bilmiyorm belki dışarda rahim filmi çektirirm cnku korkyrm anestezili istyrmOlabiliyor canim ameliyatlardan sonra bence doktorda soylemis rahim filmini bu ay bende cektirdim sende cektir insanin ici rahatliyor enazindan ona gore tedavine devam edersin cunku tuplerde tikaniklik varsa eger tedavinde bosuna gider bana doktorum oyle dedi bencede mantikli bosuna tedaviler cok yapiyorlar. en son rahim filmi istiyorlar aslinda trdaviye baslarken ilk yaoilmasi gereken rahim filmidir.cunku ne kullanirsan kullan tikaniklik varsa ise yaramayacaktir.
tatlım bende burdan duydum bir diş sarımsağı soyup üzerini çizdim ve vajinanın içne doğru soktum girdiği kadar eğer ağzından kokusu veya tadı gelirse tüplerin açık oluyomuş ama benim gelmedi kapalımı oluyo şimdi anlayamıyorum deli olcam
Amin cnm Allahm dualrmzi kabl etsn inşallahAynen canım dünya imtihan yeri ztn herkes sevdiği adamdan çocuğu olsun ondan bi parçası olsun ister inşallah da allahım isteyen herkese nasip eder bu duyguyu tattırır ama olmuyorsada vardır bi bildiği dua edelim bol bol ve Allaha birakalim
merhabalar,perşembe günü kan testi yaptırdım beta hcg 26.30 oranında çıktı ama adetime şu an tam 4 gün var.göğüslerde hassasiyet yorgunluk ve uyku belirtileri var sizce gebe miyim?
Canım doktora gidin bebeğin sana sarılsın bırakmasınkizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Çok güzel yazmışın cnm çok haklısin hem dualarımzda ısrarcı olmalıyız biliyorum ağlıyorum üzülüyorum ama gene yoluma devam etcem gerekirse gene tedavi olcam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşbak Ali İmran suresi 139 . ayet ne diyor ( Süleyman Ateş: Gevşemeyin, üzülmeyin, eğer inanıyorsanız, mutlaka siz üstün geleceksiniz.)
140. ayet ( Süleyman Ateş: Eğer size bir yara dokunduysa, o topluluğa da benzeri bir yara dokunmuştu. O günler... onları biz insanlar arasında çevirip dururuz (kâh bir kavme, kâh ötekine gâlibiyet veririz; bazen bir topluma iyi veya kötü günler gösteririz, bazan ötekine). Allâh inananları ortaya çıkarmak, sizden şehidler edinmek için (zamanı kâh lehinize, kâh aleyhinize çevirmektedir). Allâh, zâlimleri sevmez. )
Sakın ümidini kesme.
Mülk ALLAH'IN 'DIR.
O BİZİ ÇABALARIMIZA BAĞLI KILDI ... Yenilmek yok....
şimdi elini yüzünü yıka güzel bir flim aç harika bir kahve yap.... adet bitimin de çalışmalar aynen devam...
inanamıyorum hala :) ben şoksonuca göre hamilesiniz evet hayırlı olsun darısı bizlerin başına :)
rica ederim canim:)Tamam canım ondan sipariş vereyim zaten başka bulamadım, çok teşekkürler bilgi için.
Bencede basla biran once hsg ben anestezili cektirdim tavsiye ederim bende cok korkuyordum ama anestezili hicbirsey hissetmedim sonrasindada hic agrim sizim olmadi cikinca okdar rahatlamistimki enazindan bir soru isareti kafamdan attim. gelismlerden haberdar et bu aradaHaklısın cnm pazartesi doktra gidicem bakalm ne dicek testler yapcak ona göre nasıl bi tedavi uyguluçak bilmiyorm belki dışarda rahim filmi çektirirm cnku korkyrm anestezili istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?