2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım benim kan vermen için doktorun kan talep etmesi gerekiyor o yuzden önce doktor

Bence tadını çıkar at kafandan bebek düşüncesini başka türlü olmuyor

Kızlar ben 4 aylık evliyim,evlendiğimde doktora gittim,alttan muayene oldum biraz enfeksiyon var demişti ilaç yazdı,bebek için çalışmalara 7, 8 ay devam edin demişti ama hiç test, kan değerleri Vs yaptırmadı. Bende bir daha gitmedim.. sizce başka bir doktora gorunmelimiyim?

arkadaslar okuyalım !

nane hamilelere zararlımı,
Nane hamileliliği zararlı olduğu anlaşılmıştır Hamile kaldığınızda mide bulantıları başladığında çözüm aramaya başlarsınız ve araştırmalar naneyi gösterir ve bunun kullanılması da dozunda olmalıdır. Hamilelikte size zarar verebilir ve düşük riski de olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim doktorunuza sormadan naneyi tüketmeyiniz.

Anne karnındaki rahim incelttiği için gebelerin buna daha çok dikkat ederek bu bitkiyi kullanması gerekmektedir.Gebeliğin ilk birkaç ayında gerektiğinden fazla nane yemek düşük riskini daha çok ortaya çıkarır.Mide bulantılarına istinaden, kuru nane çay gibi kaynatıp haddinden fazla tüketerek içilirse hamileliğin ilerisi dönemlerinde olumsuz ve kötü bir sonuç verir. Bir üniversitede yapılmış olan bir araştırmaya göre Isparta köylerinde kaynatıp içtikleri nanenin hamileliği kötü etkilediği ortaya çıkmıştır.

Isparta şehrinde kaynatıp içtikleri nanenin çoğalma sayısını araştıran bir üniversite bayan hastalıkları ve çocuk doğum uzmanı olan doktorlarımız bu yaptıkları araştırmadan sonra naneyi çay gibi kaynatıp içmelerinin hamileliğin gelişip ,büyümesini engellediği ortaya çıkarmıştır.önce kobay olarak kullandıkları farelerde sonrada insanlarda deney olarak kullandıkları çay gibi demlenerek tükettikleri nanenin rahim içi zarı üzerindeki sonuçları araştırdıklarını ifade eden doktorlarımız sık sık tükettikleri nane çayı rahmimizi içindeki zar hücrelerine zarar verdiğini ve bununda hamilelik olasılığını azaltmış olduğunu doktorlarımız tespit etmişlerdir Bazı insanlarımız bu bitkiyi bilinçsizce tükettikleri için kendi sağlıklarını etkiledikleri için bunları bilinçlendirmek için doktorlarımız yaptıkları araştırmalarda patoloji ve biyokimya bölümleri destek vermiştir.

eşime söylemeyeceğim zaten yoksa stresten baska sıkıntılar yaşıyoruz.. nasıl atılırkş bu :) bat 10 ekim rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese içindede bana
Yaşadığın streslelri hatırla sürekli sıkıntı cekiyorsun.. kafandan atınca daha mutlu olacağını düşün

canım doktorlar bir yıl önceden bebek için tedavi yapmıyorlar. Onun için test istememiştir senden. Şimdi tekrar gidebilirsin bebek istediğini hormonlarıma baktırmak istediğini söyle yumurta takibi falan yapsın.

Söyledim de belirttim çok istiyoruz dedim ama sadece ultrasonda baktı smir yaptı.. bakın bir çalışın denemeden bilemeyiz dedi. Ben 37 yaşındayım onuda belirttim eh malum yaşım geç.ondan sizlerde bir sorayım dedim.

slm kızlar bende 10 ağustosta 13 haftalık bebeğimi kaybettim bir ay sonra kontrole gittiğimde 4cmlik kist oluştuğunu öğrendim bugün kürtaj olalı 41 gün oldu deli gibi adet olmak istiyorum ama adette olamadım hamilelik söz konusu olamaz çünkü korundum yapışıklık olacak diye çok korkuyorum doktor 3 ay korun dedi adet olursam korunmayı bırakacam bende ekim ayında bebişime kavuşmak istiyorum

Rabbim bir daha yastmasin evlatla imtihan etmesin insaAllah canım hosgeldin aramıza geçmiş olsun güzel haberler olsun insaAllah

Öyle der onlar canım sen başka bir doktora daha git o zaman araştır güzel bir doktor bul

Rabbim bir daha yastmasin evlatla imtihan etmesin insaAllah canım hosgeldin aramıza geçmiş olsun güzel haberler olsun insaAllah
amin canım allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı beni iyi edecek tek şey yeni bir hamilelik artık sağlıklı ve hayırlısını istiyorum inan adet olmak bile şuan benim için çok büyük şans hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Benim esim cocuk istiyor bende istiyor gibiyim ama emin degilim. deniyoz olmayinca uzuluyorum sonra da iyiki olmadi diyorum naaptigim belli degil. Olsa zaten insan kabullenir herturlu de ben ne istedigimi bimiyorum korkuyorum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…