- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
canım benim kan vermen için doktorun kan talep etmesi gerekiyor o yuzden önce doktorKızlar bişey sorcam ya tam bilemiyorum başka bi hastanede testi tekrarlamak için illa ki randevu almak gerekiyor mu ?
Yani doktorun giriş yapması mı gerekiyor atıyorum şu şu testler isteniyor diye.
Direk gidip kan odasına veremiyoruz dimi
Tamam canisievet canım benim de oluyor öyle. Değerlendir mutlaka canım
tamam canm cok saolcanım benim kan vermen için doktorun kan talep etmesi gerekiyor o yuzden önce doktor
anne adaylarııııı <3 bugün bi anda doktora gittim ultrasonla baktı kültür aldı :) nur topu gibi bir yumurtam varmış gün aşırı ilişkiye gi,r dedi ayy çok heyecanlı başka bişeyler yapmalımıyım sizce :)
Bence tadını çıkar at kafandan bebek düşüncesini başka türlü olmuyoranne adaylarııııı <3 bugün bi anda doktora gittim ultrasonla baktı kültür aldı :) nur topu gibi bir yumurtam varmış gün aşırı ilişkiye gi,r dedi ayy çok heyecanlı başka bişeyler yapmalımıyım sizce :)
eşime söylemeyeceğim zaten yoksa stresten baska sıkıntılar yaşıyoruz.. nasıl atılırkş bu :) bat 10 ekim rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese içindede banaBence tadını çıkar at kafandan bebek düşüncesini başka türlü olmuyor
Yaşadığın streslelri hatırla sürekli sıkıntı cekiyorsun.. kafandan atınca daha mutlu olacağını düşüneşime söylemeyeceğim zaten yoksa stresten baska sıkıntılar yaşıyoruz.. nasıl atılırkş bu :) bat 10 ekim rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese içindede bana
canım doktorlar bir yıl önceden bebek için tedavi yapmıyorlar. Onun için test istememiştir senden. Şimdi tekrar gidebilirsin bebek istediğini hormonlarıma baktırmak istediğini söyle yumurta takibi falan yapsın.Kızlar ben 4 aylık evliyim,evlendiğimde doktora gittim,alttan muayene oldum biraz enfeksiyon var demişti ilaç yazdı,bebek için çalışmalara 7, 8 ay devam edin demişti ama hiç test, kan değerleri Vs yaptırmadı. Bende bir daha gitmedim.. sizce başka bir doktora gorunmelimiyim?
Söyledim de belirttim çok istiyoruz dedim ama sadece ultrasonda baktı smir yaptı.. bakın bir çalışın denemeden bilemeyiz dedi. Ben 37 yaşındayım onuda belirttim eh malum yaşım geç.ondan sizlerde bir sorayım dedim.canım doktorlar bir yıl önceden bebek için tedavi yapmıyorlar. Onun için test istememiştir senden. Şimdi tekrar gidebilirsin bebek istediğini hormonlarıma baktırmak istediğini söyle yumurta takibi falan yapsın.
Rabbim bir daha yastmasin evlatla imtihan etmesin insaAllah canım hosgeldin aramıza geçmiş olsun güzel haberler olsun insaAllahslm kızlar bende 10 ağustosta 13 haftalık bebeğimi kaybettim bir ay sonra kontrole gittiğimde 4cmlik kist oluştuğunu öğrendim bugün kürtaj olalı 41 gün oldu deli gibi adet olmak istiyorum ama adette olamadım hamilelik söz konusu olamaz çünkü korundum yapışıklık olacak diye çok korkuyorum doktor 3 ay korun dedi adet olursam korunmayı bırakacam bende ekim ayında bebişime kavuşmak istiyorum
Arkadaşlar bu siteyi incelemenizi rica edeceğim... bakın okuyun derim çok haklı bencede..
ttp://www.esatorhon.com
Öyle der onlar canım sen başka bir doktora daha git o zaman araştır güzel bir doktor bulSöyledim de belirttim çok istiyoruz dedim ama sadece ultrasonda baktı smir yaptı.. bakın bir çalışın denemeden bilemeyiz dedi. Ben 37 yaşındayım onuda belirttim eh malum yaşım geç.ondan sizlerde bir sorayım dedim.
amin canım allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı beni iyi edecek tek şey yeni bir hamilelik artık sağlıklı ve hayırlısını istiyorum inan adet olmak bile şuan benim için çok büyük şans hepimizin hakkında hayırlısı olsunRabbim bir daha yastmasin evlatla imtihan etmesin insaAllah canım hosgeldin aramıza geçmiş olsun güzel haberler olsun insaAllah
Sayfada çıkan ilk linki tıkladınm? 3 aydır deniyoruz başlıklı, biraz uzun amaBaya iyiydi
Sayfada çıkan ilk linki tıkladınm? 3 aydır deniyoruz başlıklı, biraz uzun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?