Peki şimdi beni ne gibi bir tedavi bekliyor.ilaç mi verecek bana yada filmmi cektirecek. Nasıl oluyor bu işler nasıl bir yol izlenecekÖyle der onlar canım sen başka bir doktora daha git o zaman araştır güzel bir doktor bul
Altta da maillestigi hastaları var... nasıl kızıyor birde kadınlara,deneme ve takip ettiğiniz sürece hamile kalamazsiniz diyor açık açıkEvet hepsini okudum bana yaptiklarimin yanlış olduğunu gösteriyor
Altta da maillestigi hastaları var... nasıl kızıyor birde kadınlara,deneme ve takip ettiğiniz sürece hamile kalamazsiniz diyor açık açık
Evet hepsini okudum bana yaptiklarimin yanlış olduğunu gösteriyor
96 kişi olduk 100e az kaldı hepinize teşekkür ederim bir arada olmaktan mutluym hep destek tam destek
canım tedavi kişiden kişiye değişiyor. önce bir testlerini yapsın yumurta rahim kontrolü yapsın bir sıkıntı varsa öyle ilaç verirler. İnşallah sıkıntın yoktur o zaman sadece yumurta takibi yapıp ilişki günlerini falan verir. sen güzel bir doktor bul her şeyi en ince detayıyla konuş. İnşllah önümüzdeki ay güzel haber alırız sendenPeki şimdi beni ne gibi bir tedavi bekliyor.ilaç mi verecek bana yada filmmi cektirecek. Nasıl oluyor bu işler nasıl bir yol izlenecek
Canım bize göre tutmak yanlış gelmiyor. Şöyle ki her kadın gerçekten adetinin 14. gününde yumurtlamıyor. kimisi erken kimisi geç oluyor. bazılarında da yumurtlama olmuyor her ay. aslında biz bunun için takip ediyoruz ve strese giriyoruz. Ama takip etmesek de rahat edemiyoruz. Hani o bilmeden hamile kalanlar var ya işte tam doktorun tarif ettiği kişiler onlar. akışına bırakıp ilişkilerini yaşıyorlar ve bir bakmışsın hamileler.Evet bende okudum, yumurtlama gunugu tutmak yanlis oldugunu soyluyor, bir sene icerisinde herseyi dogalina birakmayi tavsiye ediyor... pek anlam veremedim aslinda, gunluk tutmak neden yanlis olsunki
Demekki heyecan, beklenti ümit etmek yüzünden bebek olmuyor... hatta telefonlarinizdan o adet takip aplikasyomlarinı silin diyo... dikkat edin hiç hesap kitaplı bebek sahibi olan duydunuz mu.. ben hep süpriz hamilelik haberleri duydumEvet bende okudum, yumurtlama gunugu tutmak yanlis oldugunu soyluyor, bir sene icerisinde herseyi dogalina birakmayi tavsiye ediyor... pek anlam veremedim aslinda, gunluk tutmak neden yanlis olsunki
O doktorda onu demek istiyor. Hayatınızİ doğal yaşayın eglenmwnize bakın diyor aslında düşününce en güzeli o degilmiCanım bize göre tutmak yanlış gelmiyor. Şöyle ki her kadın gerçekten adetinin 14. gününde yumurtlamıyor. kimisi erken kimisi geç oluyor. bazılarında da yumurtlama olmuyor her ay. aslında biz bunun için takip ediyoruz ve strese giriyoruz. Ama takip etmesek de rahat edemiyoruz. Hani o bilmeden hamile kalanlar var ya işte tam doktorun tarif ettiği kişiler onlar. akışına bırakıp ilişkilerini yaşıyorlar ve bir bakmışsın hamileler.
Şimdi ilk etap ultrason muayenesi. Kan ve hormön testleri yani dimi. Onlar normalse zaman verecek tekrar galiba.değilse iğne falan mı yapıyor? Hani şu çatlatma ignelerinden mi? O hsg filmi hangi aşamada ilk gittiğimde direk verirmi? Bilmiyorum gerilmeyeyim diye soruyorumcanım tedavi kişiden kişiye değişiyor. önce bir testlerini yapsın yumurta rahim kontrolü yapsın bir sıkıntı varsa öyle ilaç verirler. İnşallah sıkıntın yoktur o zaman sadece yumurta takibi yapıp ilişki günlerini falan verir. sen güzel bir doktor bul her şeyi en ince detayıyla konuş. İnşllah önümüzdeki ay güzel haber alırız senden
evet canım ilk etap onlar. beklemek istemiyorsan çatlatma iğnesi yapıyorlar canım. bana vermişti doktor ama ben kullanmadım kendiliğinden çatladı yumurtam. hsg filmi çektirmedim hiç bilmiyorum ne zaman yapıyorlar canım. çektiren arkadaşlar vardı onlar daha net bilgi verirler görürlerse yazdıklarımızı. Gerilme canım normal akışına bırak muayene olup çıkacaksın öyle düşün doktorun dediklerini uygula yeter.Simdi
Şimdi ilk etap ultrason muayenesi. Kan ve hormön testleri yani dimi. Onlar normalse zaman verecek tekrar galiba.değilse iğne falan mı yapıyor? Hani şu çatlatma ignelerinden mi? O hsg filmi hangi aşamada ilk gittiğimde direk verirmi? Bilmiyorum gerilmeyeyim diye soruyorum
Seni çok meşgul ettim ama Son bir sorum olacak , şu anda adetimin 2.günü ne zaman gitmek en mantıklısı?evet canım ilk etap onlar. beklemek istemiyorsan çatlatma iğnesi yapıyorlar canım. bana vermişti doktor ama ben kullanmadım kendiliğinden çatladı yumurtam. hsg filmi çektirmedim hiç bilmiyorum ne zaman yapıyorlar canım. çektiren arkadaşlar vardı onlar daha net bilgi verirler görürlerse yazdıklarımızı. Gerilme canım normal akışına bırak muayene olup çıkacaksın öyle düşün doktorun dediklerini uygula yeter.
Est. canım her zaman yardımcı oluruz burdan birbirimize. eğer bulabilirsen yarın git derim genelde 3. günü çağırıyor doktorlar. Bulamazsan da adet bitimine de gidebilirsin.Seni çok meşgul ettim ama Son bir sorum olacak , şu anda adetimin 2.günü ne zaman gitmek en mantıklısı?
Bayıldım!Arkadaşlar bu siteyi incelemenizi rica edeceğim... bakın okuyun derim çok haklı bencede..
ttp://www.esatorhon.com
Altta da hastalari ile mailleri var.soru cevap şeklinde. Aslında onu diyorum nasıl haklı! Biz çok kasiyoruz kendimiZi,düşünüyoruz stres yapıyoruz hayatı bir nevi kaçırıyoruz. Bir hekim olarak dinlemek lazım onuBayıldım!
Okudum canımAltta da hastalari ile mailleri var.soru cevap şeklinde. Aslında onu diyorum nasıl haklı! Biz çok kasiyoruz kendimiZi,düşünüyoruz stres yapıyoruz hayatı bir nevi kaçırıyoruz. Bir hekim olarak dinlemek lazım onu
DOKTOR BAYA BAYA ANLATMIŞ HAKLI OLABİLİR VALLAA.Bayıldım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?