2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Teşekkür ederimmm, bu hafta da bekliyim biraz daha diyorum, zaten çalışıyorum, cuma en müsait, o gün doktora giderim, hamile değilsem de gecikme var diye kontrole gitmiş olurun diye, kısmet...

Ay canim son 3 gun kaldi duymak icin doktor 25 ine randevu vermisti cok heycanliyim yasen duydun mu ?
Ya ben gecen hafta sali gittim bana 10 gun snra gel dedi Perşembe ye denk geliyor o da . ama yarin evlilik yil donumumuz yarin duyabilir miyim bilmiyorum ki valla

Ay canim son 3 gun kaldi duymak icin doktor 25 ine randevu vermisti cok heycanliyim yasen duydun mu ?
Iki gece once cok kotu agrım oldu doktora gittim kesem ilk haline gore baya büyümüştu hemde 4 gunde masallah. Doktor bebek gorunmuyor daha dedi ama gittigimde. yarin gider miyim bilmiyorum onun icin kuzum senin ultrason görüntünü atsana bi

Amin canım benim insaAllah güzel haberler alırız bende bu sabah adet agrisi gibi agriyla uyandım ve gaz sancim vardı bakalim sonu ne cikicak herseye hazırlıkliyim uzulmeyede Allah büyük

KIZLAR MERHABA ,

SABAH KAN VERDIM BETA ARTISI ICIN,
CUMA GUNU 117
CUMARTESİ 147
BUGUNDE 196 OLMUŞ.
OF ALLAHIM NE SIMDI BU DIS GEBELIK MI ARTIS COK YUKSEK DEGIL ...
GERCI CMARTESI AKSAM VERMISTIM BUGUNDE SABAH ARADA 1BUCUK GUN VAR AMA. İLK GEBELIGIM AKSAM DOKTORA GIDICEM ..VAR MI FIKRI OLAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…