- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
Bat dundu canim 1 gun gecdi bugun olmam sanirim pek adet belirtm yok insallahda hic olmam
Progestan mı içmiştin? Ben de içiyordum adeti düzenlemesi için. Bitirdiğim günün ertesi günü olmam gerekirken olmamıştım. Hamileymişim. Hadi inşallah güzel haberle gelay ne biliyim ya kan vericem simdi goguslerjm sisti belim agriyo ya adet olcam ya gebelik bilmiyorum insanjn umudjnu kiriyorlar . anlamadigim sey progestronda ictim o adeti duzenli gegiriyo bu 9 gun gecikme ne o zaman beklicem artik kani allah korusun bide dis gebelik olmasin
Stres yapma rahat ol. Herşey olacağına varır. Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın inşallah. Müjdeli haberi al akşam da eşine süpriz yap. Çok şükür herşeyin çaresi var. Allahım dermansız dert vermesin.ay insallah guzelim ya aglicam nerdeyse piskolojim alt ust oldu
Tamam Can'ım cok sagolasınCanım benim geç döllenme oldu. Adetin 21 yada 22. Günü döllenmiş. Gecikmenin 4.günü kan testiyle öğrendim. İdrar testi ile öğrenmek istiyorsan yaklaşık 1 hafta beklemelisin bence
Ama böyle yıpratma kendini. Buradaki herkes çok güzel birer anne olacak eminim. Sadece herkesin bir zamanı var. Bat ı geçmiş yada bugün olan yada yaklaşan arkadaşlarım için inşallah o zaman bu zamandıramin canim rabbim duysun sesini bilmiyorum bagira bagira aglamak istiyorum
Adetten 4 gün sonra kanda öğrendim. Adetten 6 gün sonra idrar testinde silik gördümpeki ne zamn hamile oldugunu ogrendin yani adetten kac gun sonra
Bende adet belirtisi tok sadece akıntım var sarı oda adet zamanı alacam bişe değil yaniCanım benim geç döllenme oldu. Adetin 21 yada 22. Günü döllenmiş. Gecikmenin 4.günü kan testiyle öğrendim. İdrar testi ile öğrenmek istiyorsan yaklaşık 1 hafta beklemelisin bence
hayırlı olsun tatlım sağlıkla devam etsin özel bişey yaptın mıKizlar selam ben iki gün önce erken gebelik testi yapmistim ilk bakimca negatif duruyordu çöpe attım aksam dikkatimi çekti bi bakiyim dedim ikinci çizgi cikmis emin olamadim bugün adet gunum bu sefer ucuz testlerden yaptim ikinci çizgi cikti çok silik cikti ama artik iki gün sonra kan veririm diye dusunuyorum
kızlar az önce 1buçuk aylık evli birinin hamile olduğunu öğrendim tutmayın beni ağlamak istiyorum
bazıları neden bu kadar şanslı biz neden bu kadar uğraşıyoruz moralim çok bozuk canım yacanımmm ağlamaaa.. bu işler hayırlısıyla olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?