Evet iyi yaparsın hatta herkes okumalı çünkü biz burada yanlış yoldayız sanırım her An bu düşünceler zihmimizi kemiriyor. Evliligimizdeki özel hayatımızı bile bu yüzden yaşamaya başladık adetaOkudum canım
Hatta eşime de okutacağım
Seni çok meşgul ettim ama Son bir sorum olacak , şu anda adetimin 2.günü ne zaman gitmek en mantıklısı?
Belli olur canım kanda. Yarın mi belli olacak sonuçArkadaslar sabah doktoruma gittim idrar testim negatif cikti doktor belki daha erken olabilir dedi sonra kan aldi.... normalde bugun adetimin ilk günüydü ama hala tık yok sizce kanda belli olurmu hamilelik varsa yoksa daha erkenmidir yumurtlayalı tam 14 gün oldu
Evet yarın sabah belli olucak. Baş dönmelerim hala gecmedi ama onun dısında baska belirtiler yok suanda bide bazen ani sinirlenmeler oluyo ama hic adetim gelicekmis gibi hissetmiyorumBelli olur canım kanda. Yarın mi belli olacak sonuç
Inşallah güzel haberler alırsın canim sabah bize de yaz mutlakaEvet yarın sabah belli olucak. Baş dönmelerim hala gecmedi ama onun dısında baska belirtiler yok suanda bide bazen ani sinirlenmeler oluyo ama hic adetim gelicekmis gibi hissetmiyorum
Iyi aksamlar kizlar sayfaya bakmayali ucup gitmisbu hafta onemli benim icin ins yemicem hakkimizda hayirlisi tabi.o minik ellerin ayaklarin mutluluguna o kadar ihtiyacim var ki cok yalniz hissediyorum kendimi.Allahim isteyen herkese versin cok zormus
Oyy masallahBilinen 6 hamisimiz var
19 cm demistir canim.20 21 gibi catliyorSELAM KIZLAR BENDE BU AYIN 19 UNDA KASIK AĞRILARIMLA DOKTORA GİTTİM ULTRASONDA YUMURTA GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ İLİŞKİYE GİR DÜZENLİ DEDİ BENDE 20 SİNİN SABAHI KORUNMASIZ İLİŞKİYE GİRDİM.AMA YUMURTANIN ÇATLAMASINA DENK GELİR Mİ Kİ YUMURTA 9 CM Mİ ÖYLE BİŞEY DEDİ 2 GÜNE ÇATLAR DEDİ SİZCE HAMİLE KALIR MIYIM ? ÇOK İSTİYORUMM
19 mm demek istedin sanirim canim19 cm demistir canim.20 21 gibi catliyor
19 mm demek istedin sanirim canim
Amaninnn 19 cm yum mu olur :))
25 mm yuma bile doktorlar catlamaz gozuyle bakiyor ama catlayip hamile kalanlar var tabiki.Hoho sesli guldum
Kizlar naptiniz ya 250 tane mesaj birikmis
Okudum okudum okudum ....
Gozlerim yoruldu hay masallah size.
Kizlar yeni hamislerimizi tebrik ediyorum ve saglikli huzurlu hayirli gebelikler diliyorum
Dontsay canim sonucun ne oldu merakla bekliyorum hayirli haberlerini.
Kizlar uzulmeyin bu ay olacak insallah ekim kasim aralik aylari bize ugurlu gelecek...
Pozitif dusunun kafaniza takmayin relax olun. Bende bilmiyorum ama bu ay pek bi rahatlik var.
@Senur94 canim sen nasilsin. Ameliyat ne icin. Mutlaka kan tahlili yapsinlar ayrica.
myzt canim sana yazmistim ama sen okumadin sanirim. Kendini uzme ve mukemmel bi karar almissin kafaya takmamak konusunda hayirlisini iste dusunme en guzeli. Ve tahlilleri mutlaka baska bir laboratuvar da yenile.
Ve diger aklima gelen yazdigim yazamadigim kizlar uzulmek yok yola devam. Sakin olalim. Gelsin bebisler :))
Bol hamisli bir ay diliyorum hepimize kizlarrrr....
Canim tabi ki hata olabilir.canım benim cok saol alıntıladım diye hatırladım ama hatta emin olamayınca ban yorum yazan destek veren arkadaslarıma teşekkür ederim yazdım :))
cidden öyle artık diyorum üst üste 5 gün yapmadıgımız oldu dimi hadi yapalım gibi düşüncem yok sildim herşeyi bunaldım çünkü fsh de canımı sıktı. reglim gelsin 3.günü yenilicem canım doktorda emin olamayınca baska yere yönlendirdi.
sence yanlıs cıkar mı bilmiyorum ama sistemler makinalar aynı değil mi nasıl yanlıs cıkabilir ki.
tuhaflıkta var ama anlayamadık bakalım hayırlısı yukselmesinde inşallah
Canim tabi ki hata olabilir.
Bir dahakine adetin 3. Gunu ve de sabah ac karnina git hic bir sekilde bir sey yememis ol. Birde oyle baksinlar.
Her bu arada belki bu ay doktora gitmene gerek kalmaz regl 9 ay gelmez belki. Rabbimden umut kesilmezz... bitanem uzulme.
Canim demistim kasilcak bisey yok diye.inşallah yanlışlık vardı canım kafam allak bullak inan ki düşün ya o an şoktan doktor erkekmiş bilmem ne hiçbişeyi düşünmedim vajinal bakalım yumurtalarına dedi bende gördüm dolu yumurta çatlamamıs cok iyi dedi biri cevizden de büyüktü.
o an koptum bebek için o korkuyla utanmadım bile zaten bakmıyorda utananlar varsa söylüyeyim oda cok karanlıktı sadce pc ısıgı vardı. kasılcak hiçbişey yokmus ya buyutmusum resmen o an tek korkum ye erken menopoz olursa diyeydi.
ama bakalım tahminim 5. ekim olcak 3. günüm
uyok canım gelir regl umut yok biliyorum ilişki durumumuzu
19 mm demek istedin sanirim canim
Amaninnn 19 cm yum mu olur :))[/QUOT
Aynen 19 mm..geometri calismaktan sulandim iyice ☺
Canim demistim kasilcak bisey yok diye.
Ayrica bak tekrar soyluyorum korkma.
Kotu dusunme kotu olmasin. Iyi dusunursen iyi olur.
Hem ne zaman catladigini bilmiyorsun. Belki bugun yarin catlar sen 1 2 calisma yapmaya bak yinede. Umutsuz olma canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?