Canim ben 14.gun ovu testinde cift cizgiyi gordum yani 15.gun catladigini dusunursek bugun 21.gunum yani insallah dollenme olduysa bugun daha 6.gun. Benim gunlerimi baz alirsak henuz testte cikmaz diye dusunuyorum. en azindan bi 5 gun daha gecmeli bence. tabi sizde erken dollenme olduysa cikma ihtimali var. ayyy kizlar dua edelim hepimiz iyi haberi verelim cok duygusalim yaa @ayllllliiiin35
inşallah kızlar ya o kadar istiyorum ki allahım sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallahinşallah bence haftaya pazartesi yapalım yaa hep birlikte aynı anda heycan olsun
haklısın canım bende öyle düşünürüm en iyisi beklemek galibaben erken yapmaktan korkuyorum yaa sonradan ya doğru çıkmadıysa diye düşünüp dururum ben
Ban güzeli seni tarihler gectikce kenara not ediyorum zaten 20sinde bir sen birde K kubito vardiniz insaAllah ikinizide hamislere yazarım
insaAllah canım benim liste duzenleyici olaraktan izninizle hamile kalınca kendimi başa yazıcam adimi orda gormemenin hayali duasi icindeyim konu sahibi olaraktan başı cekmem lazimInsallahh canimm yaa kendinide beni bu ay yazarsin umarim
Canim serviks muayenesinde sadece asagi yukari durumuna gore gebelige karar verilmez..kivami dahada onemlidir bende ebeyim.yatarak yaparken ulasamayabilirsin bu hemen hamile oldugun anlamina gelmez.en saglikli sonuc tuvalette comelir pozisyondadir..ulasabilirsin yukardada olsa..kikirdak gibi sert parmak gibi cikinti eline gelirse yumurtlama donemin bitmis adete yaklasiyorsun demektir..ama yumurtlama donemi ve gebelikte dilden daha yumusak bi kivami vardir ortadaki deligi bile hissedilebilir.tabi bu yumurtlama doneminde ve hamilelikte boyle..ikisini iyi ayirt etmek lazim.bata yakinken yumusamaysa buyuk ihtimalle gebeliktir..benim suan batim geciyor ve yumusacik..bakalim tekrar mi yumurtladim yoksa hamilemiyim gorcez.henuz testler negatifArkadaslar merhaba nasilsiniz? Kilo vermeye calisanlar ne ypiyor? :) gelismeler var mi? Ben 2 kilo daha verdim son iki haftada.
Bu arada dpo 8 den sonra olanlar icin gebe olu olunmadiginin anlasilacagi bir metoto var . onu yazmak istiyorum.
dpo 8 den sonra parmaginizin ucunu vajinadab az iceri ittiriyorsunuz. eger bosluk geliyorsa ve devaminda ki gunlerde de bosluk geliyorsa buu gebelige isaret. filmlerde hani ebeler anliyor ya gebelik var mi diye bu o metot :)
ama eger azicik bile bir sertlik ya da engel gelirse parmaga gebelik yok demek oluyor, cünkü rahim asagi dogru inmeye baslamis oluyor. bati yaklasnlar deneyebilir:) baska bir topikte arkdaslarla deniyoruz ve dogru sonuc veriyor.
Aynen insallahh canim yaz tabi en dogal hakkininsaAllah canım benim liste duzenleyici olaraktan izninizle hamile kalınca kendimi başa yazıcam adimi orda gormemenin hayali duasi icindeyim konu sahibi olaraktan başı cekmem lazim
Değerin çok iyi korkma Allah'ın izniyle olmaz bişey. 2 gün sonra tekrar baktır canım
Hepinizi seviyorumAynen insallahh canim yaz tabi en dogal hakkin
İki tane yaptım bugün ikincisini yaptım yine aynı çıktı çok yemek yiyom ben ya girip çıkıp yemek yiyom belim agriyo kopuyo biraz ayakta dursamben erken yapmaktan korkuyorum yaa sonradan ya doğru çıkmadıysa diye düşünüp dururum ben
Canim serviks muayenesinde sadece asagi yukari durumuna gore gebelige karar verilmez..kivami dahada onemlidir bende ebeyim.yatarak yaparken ulasamayabilirsin bu hemen hamile oldugun anlamina gelmez.en saglikli sonuc tuvalette comelir pozisyondadir..ulasabilirsin yukardada olsa..kikirdak gibi sert parmak gibi cikinti eline gelirse yumurtlama donemin bitmis adete yaklasiyorsun demektir..ama yumurtlama donemi ve gebelikte dilden daha yumusak bi kivami vardir ortadaki deligi bile hissedilebilir.tabi bu yumurtlama doneminde ve hamilelikte boyle..ikisini iyi ayirt etmek lazim.bata yakinken yumusamaysa buyuk ihtimalle gebeliktir..benim suan batim geciyor ve yumusacik..bakalim tekrar mi yumurtladim yoksa hamilemiyim gorcez.henuz testler negatif
Beni de kat canım lütfentamam canim katarim merak etme
Evet progesteron ihtiva eden ilaclar yumusatr ama ben kullanmadim canimProgestan kullandiysanda yumuşak oluyor sen enesin tabi bizden daha iyi bilirsin
merhaba canim. sen ebeymissin masaalah:) ben o kadar bilmiyorum .Baska topikte hamile olanlar ve olmayanlar olarak yapiyoruz. yumurtlaadan sonraki 7 ya da 8 den sonra cok net aniyoruz. zaten lavobada anlasiliyor. paragini tirnak ucu kadr iceri ittiriyoruz. sertlik ya da boslk cok net. aciklamalar icin sagolain:) o kdar bilmiyorum benCanim serviks muayenesinde sadece asagi yukari durumuna gore gebelige karar verilmez..kivami dahada onemlidir bende ebeyim.yatarak yaparken ulasamayabilirsin bu hemen hamile oldugun anlamina gelmez.en saglikli sonuc tuvalette comelir pozisyondadir..ulasabilirsin yukardada olsa..kikirdak gibi sert parmak gibi cikinti eline gelirse yumurtlama donemin bitmis adete yaklasiyorsun demektir..ama yumurtlama donemi ve gebelikte dilden daha yumusak bi kivami vardir ortadaki deligi bile hissedilebilir.tabi bu yumurtlama doneminde ve hamilelikte boyle..ikisini iyi ayirt etmek lazim.bata yakinken yumusamaysa buyuk ihtimalle gebeliktir..benim suan batim geciyor ve yumusacik..bakalim tekrar mi yumurtladim yoksa hamilemiyim gorcez.henuz testler negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?