2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah bence haftaya pazartesi yapalım yaa hep birlikte aynı anda heycan olsun
inşallah kızlar ya o kadar istiyorum ki allahım sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallah

Benim reglim 5 gün erken geldi bu ay 12. gun yumurtlamisim bu durumda. Esim gorevlendirmeyle gidiyor cuma günü . Dönüşü 13. gune gelecek yine tutturamayacagiz galiba hayirlisi Allah'tan. Nasilsa olmayacak diye stres yapmazsam belki gelir bebis :)

S selifor kiz benim battaş larima ne yaptinnn nerwye gittiler son durumlari ne kac gundur merak icindeyim ..benim testler negatf ama kirmizilarda daha gelmedi..serviksimde yumusak suan ufukta adet gorunmuyor yani en az 2 gun
Ban güzeli seni tarihler gectikce kenara not ediyorum zaten 20sinde bir sen birde K kubito vardiniz insaAllah ikinizide hamislere yazarım

Arkadaslar merhaba nasilsiniz? Kilo vermeye calisanlar ne ypiyor? :) gelismeler var mi? Ben 2 kilo daha verdim son iki haftada.
Bu arada dpo 8 den sonra olanlar icin gebe olu olunmadiginin anlasilacagi bir metoto var . onu yazmak istiyorum.
dpo 8 den sonra parmaginizin ucunu vajinadab az iceri ittiriyorsunuz. eger bosluk geliyorsa ve devaminda ki gunlerde de bosluk geliyorsa buu gebelige isaret. filmlerde hani ebeler anliyor ya gebelik var mi diye bu o metot :)
ama eger azicik bile bir sertlik ya da engel gelirse parmaga gebelik yok demek oluyor, cünkü rahim asagi dogru inmeye baslamis oluyor. bati yaklasnlar deneyebilir:) baska bir topikte arkdaslarla deniyoruz ve dogru sonuc veriyor.

eslemsin 8 Kasım
F fadimebal04 8 Kasım
mersinlikiz33 9 Kasım
T Tuma479 11 Kasım
@befer 11 Kasım
Brunettex 11 Kasım
G gel umudum 12 Kasım
Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
aybkmst 14 Kasım
bengisucuk 14 Kasım
@GorTuu 14 Kasım
ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
Yasmnn__ 15 Kasım
Melek Karakan 15 Kasım
rhevrann 15 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
A Ankey 17 Kasım
baby baby 18 Kasım
balbademlinuga 18 Kasım
B betulanil 18 Kasım
@Artemis54 18 Kasım
la rosa 19 Kasım
purki90 19 Kasım
bayangezenti 19 Kasım

Canlar sizlerden haber yok yazaniniz varsa da gözümde kaçan hatırlatma yapayım dedim güzel haberler vericek olan var mi ya da yeni bat yeni umut

Son düzenleme:
Insallahh canimm yaa kendinide beni bu ay yazarsin umarim
insaAllah canım benim liste duzenleyici olaraktan izninizle hamile kalınca kendimi başa yazıcam adimi orda gormemenin hayali duasi icindeyim konu sahibi olaraktan başı cekmem lazim

Canim serviks muayenesinde sadece asagi yukari durumuna gore gebelige karar verilmez..kivami dahada onemlidir bende ebeyim.yatarak yaparken ulasamayabilirsin bu hemen hamile oldugun anlamina gelmez.en saglikli sonuc tuvalette comelir pozisyondadir..ulasabilirsin yukardada olsa..kikirdak gibi sert parmak gibi cikinti eline gelirse yumurtlama donemin bitmis adete yaklasiyorsun demektir..ama yumurtlama donemi ve gebelikte dilden daha yumusak bi kivami vardir ortadaki deligi bile hissedilebilir.tabi bu yumurtlama doneminde ve hamilelikte boyle..ikisini iyi ayirt etmek lazim.bata yakinken yumusamaysa buyuk ihtimalle gebeliktir..benim suan batim geciyor ve yumusacik..bakalim tekrar mi yumurtladim yoksa hamilemiyim gorcez.henuz testler negatif

Progestan kullandiysanda yumuşak oluyor sen enesin tabi bizden daha iyi bilirsin

merhaba canim. sen ebeymissin masaalah:) ben o kadar bilmiyorum .Baska topikte hamile olanlar ve olmayanlar olarak yapiyoruz. yumurtlaadan sonraki 7 ya da 8 den sonra cok net aniyoruz. zaten lavobada anlasiliyor. paragini tirnak ucu kadr iceri ittiriyoruz. sertlik ya da boslk cok net. aciklamalar icin sagolain:) o kdar bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…