19 mm pardon sen cm yazinca bende ful geometri calisinca bu hafta ☺19 cm demistir canim.20 21 gibi catliyor
19 cm demistir canim.20 21 gibi catliyor
19 mm demek istedin sanirim canim
Amaninnn 19 cm yum mu olur :))
Canim insallah bir an önce hayirlisiyla hamile kalirsin. Hersey yoluna girer hic üzme kendini calismaya devam bak yumurtalarda var ne guzel iyi degerlendir bu ayida insallah hersey yoluna girerCanım,aslında doktorumun hakkını yiyemem çok iyiydi beninanladı sağolsun otur bi dinlen üzülme sakın varsada bişey beraber halledicez,dedi iyi,dr gerçekten ama şaşırdı yani çıkarken gulumseyerek uzulmuyosunnyumurtaların çok iyi dedi bakalım artıknya nasip kısmet dünden beri neler okudum kimisinin fsh değeri normal ama regl olamıyor oda var. O yüzden her halime şukur ya rabbim o bilir istediği zaman versin emanetine gözüm gibi bakıcam o günleri bekliyorum Allahın izniyle
Evet duymustum canim.moral depolamaya calısıyorum canım
bakalım hakkımızda hayırlısı
testere dişli aslan pençesi otu iyi geliyormus fsh dusurmeye bilgin var mı
Canim insallah bir an önce hayirlisiyla hamile kalirsin. Hersey yoluna girer hic üzme kendini calismaya devam bak yumurtalarda var ne guzel iyi degerlendir bu ayida insallah hersey yoluna girer
Evet duymustum canim.
Hatta bir topikte bir arkadas bas bas bagiriyordu kullanin su otu diye. Her seye faydasi varmis. Sanki kadinlar icin yaratilmis mucizevi bir otmua canim. Arastirip kullanabilirsin. Istersen doktorunada sor tabi bu bitkiyi. Insallah duser fsh de rahata kavusursun . Relax ol hep soyluyorum uzulme
Merhaba kızlar ben 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim araya bayram girdi malesef 15 eylülde düşük yaptım kimyasal gebelik yaşadımşimdi klomen başladım hakkımızda hayırlısı beklenmeyen adet tarihi 13 Ekim
Canim o konuda bilgim yok ama arastirarak ogrenebilirsin bu konuyu detayli arastir ve ona gore basla mutlaka. Hele bir dussunde fsh bakilir sonrasina .belki tekrar nuks etmez.evet kadınlar için yaratılmıs resmen saracolgunun söylediklerinide izledim
deneyebilirim ama düştü diyelim devamlı mı içmek gerekiyor bilmiyorum ki her ay ffarklılık gösteren bişeyse işimiz var demek valla.
relaxım kuzum bu saatten sonra
2. Ve ya 3.gunu gitmelisin hormon testi icin.fsh e2 proloktin gibi hormonlar a bakiorlar.Kızlar bişe dicem ben şimdi hasta olursam doktora gitmek için hastalığımın kaçıncı gününde gitmeliyim.
olur kuzum ya insanlık hali :)Valla kafam o an neye gitti bilmiyrm ders arasi ya geometriden yada arkadas cm yazinca direk bende mi oyle yazdim bilmiyrm
Canim o konuda bilgim yok ama arastirarak ogrenebilirsin bu konuyu detayli arastir ve ona gore basla mutlaka. Hele bir dussunde fsh bakilir sonrasina .belki tekrar nuks etmez.
benim esimde de aynı problem var ve sperm hareketsizligi varmis.hakkimizda hayirlisi.umarim güzel sonuçlar alirsiniz.2 yıldır evliyiz cnm ama eşimin sperm morfolojisi bozuk normal yolla olması zor dedi doktor.
3 ay once yaptirdim cnm 6.30 cikmistitamam canım benim sağolasın
senin kaç canım fsh en son ne zaman yaptmırmıstın
3 ay once yaptirdim cnm 6.30 cikmisti
o zaman başka Dr a görün derim.yasin büyük aslında hemen bakmali.bide yaklaşık 1 yil oldu de.adetin 3.gunu hormon testi yle baslayabilirsin.Söyledim de belirttim çok istiyoruz dedim ama sadece ultrasonda baktı smir yaptı.. bakın bir çalışın denemeden bilemeyiz dedi. Ben 37 yaşındayım onuda belirttim eh malum yaşım geç.ondan sizlerde bir sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?