2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim insallah bir an önce hayirlisiyla hamile kalirsin. Hersey yoluna girer hic üzme kendini calismaya devam bak yumurtalarda var ne guzel iyi degerlendir bu ayida insallah hersey yoluna girer

moral depolamaya calısıyorum canım
bakalım hakkımızda hayırlısı
testere dişli aslan pençesi otu iyi geliyormus fsh dusurmeye bilgin var mı
Evet duymustum canim.
Hatta bir topikte bir arkadas bas bas bagiriyordu kullanin su otu diye. Her seye faydasi varmis. Sanki kadinlar icin yaratilmis mucizevi bir otmua canim. Arastirip kullanabilirsin. Istersen doktorunada sor tabi bu bitkiyi. Insallah duser fsh de rahata kavusursun . Relax ol hep soyluyorum uzulme

Canim insallah bir an önce hayirlisiyla hamile kalirsin. Hersey yoluna girer hic üzme kendini calismaya devam bak yumurtalarda var ne guzel iyi degerlendir bu ayida insallah hersey yoluna girer

inşallah canım hayırlısı ya kısmetimizde ne varsa

evet kadınlar için yaratılmıs resmen saracolgunun söylediklerinide izledim
deneyebilirim ama düştü diyelim devamlı mı içmek gerekiyor bilmiyorum ki her ay ffarklılık gösteren bişeyse işimiz var demek valla.
relaxım kuzum bu saatten sonra

Ayniyiz canim 5 eylulde ogrendim 16sinda dusuk yasadim. Doktor banada kimyasal dedi. Kanamam bugun bitti. Insallah ekim ayinda yuzumuz guler

Canim o konuda bilgim yok ama arastirarak ogrenebilirsin bu konuyu detayli arastir ve ona gore basla mutlaka. Hele bir dussunde fsh bakilir sonrasina .belki tekrar nuks etmez.

Canim o konuda bilgim yok ama arastirarak ogrenebilirsin bu konuyu detayli arastir ve ona gore basla mutlaka. Hele bir dussunde fsh bakilir sonrasina .belki tekrar nuks etmez.

tamam canım benim sağolasın
senin kaç canım fsh en son ne zaman yaptmırmıstın

benimde komsumun prolaktin cok yuksekti ilaçla düşürdülr normalde yoldan 2 tane yakısıklı olgulları var şimdi
cokta buyuk sorun değilmiş bunlar cok cok fazla enngel değilmiş yani bakalımmm

ya kızlar bu testere dişli aslan peçncesini genelde adeti gelmeyenler içiyormus e benim reglim düzenli yumurtda var yumurtluyorumda ustelik hissediyorum herseyiyle rahimde yumurtlaıklarda da bişey yok neden yuksek cıktı aklım mantıgım almıyor ya

o zaman başka Dr a görün derim.yasin büyük aslında hemen bakmali.bide yaklaşık 1 yil oldu de.adetin 3.gunu hormon testi yle baslayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…