2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim bende seni merak ediyirdum ne yapti acaba ,son durum ne diyee.

Dualarimizdasinniz canimm hic belli olmaz ,bi bakmisin tedaviye gittiginde kendiliginden hamile kalmissinn.

İnsallah saglikla vaktinde gelsin kuzucuklar.

yeni öğrendim sayılır sonucu zaten canım benim.
çok sağ ol inşallah duaların ikinci denemem de tutar
aminn Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar ihsan eylesin inşallah.

Kızlar günaydın benim yarın adet olmam lazım ama dayanamıyom yaa bugün gidil kan testş versem mi diyorum iş çıkışı sol kasığımda zaman zaman batma oluyo ve fena ağrıyor dün bi eğilip kalktım sol kasığım battı baya ama çok merak ediyorum bilemiyorum da

Kizlar ben galiba adet olucam yaBugun 5.gunum adetim geceli.Hic test yapmadim adet olurum diye.Cok afedersiniz vajinadan durduk yere hava cikyor tutamiyorsn yani.Bunu arastrdm cogu kisi iliskide ve adete yakin oluyor yazmis demki bende adet olucam

Kizlar ben galiba adet olucam yaBugun 5.gunum adetim geceli.Hic test yapmadim adet olurum diye.Cok afedersiniz vajinadan durduk yere hava cikyor tutamiyorsn yani.Bunu arastrdm cogu kisi iliskide ve adete yakin oluyor yazmis demki bende adet olucam
Adete yakin olmuyor bebegim bu ay yumurtlada denememiz oldu aradan 1 hafta gecti benimde aynen senin gibi istemsiz hava cikisi oluyordu olur olmadik yerde sonra gecti. Iliskide hava kacmis olsa 1 hafta sonra cikmaz heralde o gun cikar diye dusunuyorum :))

Benim de yarın ama ben kesinlikle test yapmıcam günüm üç gün geçmeden göğüslerinde değişiklik var mı benim 15 gündür şiş ya

Ayni belirtiler bendede var 1 haftadir gunde 3 4 saat bas agrim oluyor siddetli ama adet gelmedi 2 gun gecti..bat gunu negatfti insallah pozitife döner yaa yarin yine test yapicam ins

Neblyim canim benmde bgun basladi.Normlde ilski esnasndada bazem olabliyor hava sıksmasndan dolayi.Ama neblm internetye hep adete yakin oluyor yazmslar o yuzden aklim takildi.Bizmde bu ay tam yumrtlama donmde oldu ilski

bende bişey yok canım yine olmadı yine olmadı. rahim filmi çektirdim çok canım yandı. yeni bat 11 aralık. eskisi gibi yazmıyorum zaten sadece okuyorum sizin yazdıklarınızı. çok üzülüyorum artık. dün bi arkadaşım daha doğum yaptı. 4 yakın arkadaşım 4 üde hamile şaka gibi. işe gidip geliyorum ama hiç bişeyden zevk almıyorum artık sürekli eve gidip ağlamak istiyorum.

Neblyim canim benmde bgun basladi.Normlde ilski esnasndada bazem olabliyor hava sıksmasndan dolayi.Ama neblm internetye hep adete yakin oluyor yazmslar o yuzden aklim takildi.Bizmde bu ay tam yumrtlama donmde oldu ilski
Benimde bu ay ilk defa oldu bu hava kacirmalari:)) kiz betulum bakarsin bizde bunu hamis belirtisi olarak yazariz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…