2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya canim bnde cok skldm o gun valla gecmedi vakit. Konu açıp içeriğini silmek degistrmek yasakmis bilmiyordum ben ondan olmus cezam

Ne güzel öyle bi ortam göreydim ah bende.... ışıklar açık, örtü mörtü yok tam bi rezillik aklıma geldikçe sinir oluyorum
Hele bide tam karşıda pencere açıktı
bari orayı kapatın yahu... asistana dedimde tülü öyle çekti
kendime kızıyorum kabul etmemeliydim aptal kafam neyse unutucam inşallah Allah beni affetsin

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.
Sikayet et kesinlikle. Saglik bakanligina.
Cam pencere acik muayne mi olur. Ortu yok isik acik. Yahu biz evimizde bu kadar rahat degiliz. Tobe tobe

Cam pencere acik muayne mi olur. Ortu yok isik acik. Yahu biz evimizde bu kadar rahat degiliz. Tobe tobe

Aynen öyle şikayet etsem iyi olur
Şuan kafama dank etti öyle sinirliyimki insanlara ne biçim muamele ediyolar Allah onları ıslah etsin ah aptal kafam ah

Aynen öyle şikayet etsem iyi olur
Şuan kafama dank etti öyle sinirliyimki insanlara ne biçim muamele ediyolar Allah onları ıslah etsin ah aptal kafam ah
Tamam canim uzulme. Ama sikayet et mutlaka hakkini ara. Ara saglik bakanligini bir bir anlat olanlari. Cok sert bir dille konus mutlaka. Doktor hasta iliskisi tamam da bu kadarda oha yani.. uzulme lutfen. Bir dahakinede iyice arastir doktorunu hastaneyi .

O an o asistan bana altını tamamen çıkar ve uzan dedi o beni hazırlayacakmış güya
izin vermedim doktor gelene kadar tişörtümle önümü kapatıp öyle bekledim ve kadına siz gidin dedim bozuldu tabi
ben böyle rezillik görmedim

Sağolasın canım haklısın evet ben aslında normalde en ufak bi haksızlık karşısında hakkımı arayan biriyim ama gafil avlandım o gün
teşekkür ederim desteğin için

o zaman başka Dr a görün derim.yasin büyük aslında hemen bakmali.bide yaklaşık 1 yil oldu de.adetin 3.gunu hormon testi yle baslayabilirsin.
O hormon testleri neyi gösteriyor
Bana 2.günü gel demişlerdi öyle yaptım 2.günü yapıyolarmış ama 3'de olur sanırım
Of amma stres yasa şimdi... kimbilir değerler nasıldır? Umarım kötü bişi yoktur

Kesinlikle et sikayet canim ya mahrem bir bolum bi de ayrica dikkat edilmeliyken bunlar sergi yapmslat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…