- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Ya canim bnde cok skldm o gun valla gecmedi vakit. Konu açıp içeriğini silmek degistrmek yasakmis bilmiyordum ben ondan olmus cezamKız sen ceza yediğin gün nasıl üzüldüm ya dedim kendi kendime günü burda geçiyordu kuzumun oda gitti dedim neyseki 1 günmüş ceza bende ki belirtilerde şiddetleniyor bide bugün akıntım turuncuydu böyle kan değmiş gibi aklıma şüphe düştü ya 1 hafta var adetimede
100. Kisi oldun canım hosgeldin insaAllah hediyesi bu ay hamis kalman olurKızlar merhaba
Bat 27 EylülUmarım güzel haber alırız bu ay
ne ameliyatı canım geçmiş olsunKizlar ben de bu aralar cok katilamiyorum. yarin ameliyatim var bugun işlemlerle ugtastim falan firsat buldukca okuyorum haberinizi almak icinn :)
Burun eti canim cok buyuk bisi degil iste 1 gece kalicam hastanede sabah 8 de grcemne ameliyatı canım geçmiş olsun
bende olmustum canım deviasyon ameliyatı evet basit bi operasyon sayılır Allah şifa versinBurun eti canim cok buyuk bisi degil iste 1 gece kalicam hastanede sabah 8 de grcem
Sagol tatlm ne kadar surede iyileştn pekibende olmustum canım deviasyon ameliyatı evet basit bi operasyon sayılır Allah şifa versin
Gecmis olsun canım Allah sifa versinKizlar ben de bu aralar cok katilamiyorum. yarin ameliyatim var bugun işlemlerle ugtastim falan firsat buldukca okuyorum haberinizi almak icinn :)
Canim ama bende de pko var ve ileri seviye. Yum tembelligi var ignesiz ilacsiz benden ne koy oluyor ne kasaba ;(ay ne güzel canım ya benim 20
inşallah yanlışlık vardı canım kafam allak bullak inan ki düşün ya o an şoktan doktor erkekmiş bilmem ne hiçbişeyi düşünmedim vajinal bakalım yumurtalarına dedi bende gördüm dolu yumurta çatlamamıs cok iyi dedi biri cevizden de büyüktü.
o an koptum bebek için o korkuyla utanmadım bile zaten bakmıyorda utananlar varsa söylüyeyim oda cok karanlıktı sadce pc ısıgı vardı. kasılcak hiçbişey yokmus ya buyutmusum resmen o an tek korkum ye erken menopoz olursa diyeydi.
ama bakalım tahminim 5. ekim olcak 3. günüm
uyok canım gelir regl umut yok biliyorum ilişki durumumuzu
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.Ne güzel öyle bi ortam göreydim ah bende.... ışıklar açık, örtü mörtü yok tam bi rezillik aklıma geldikçe sinir oluyorum
Hele bide tam karşıda pencere açıktı
bari orayı kapatın yahu... asistana dedimde tülü öyle çekti
kendime kızıyorum kabul etmemeliydim aptal kafamneyse unutucam inşallah Allah beni affetsin
Burun eti canim cok buyuk bisi degil iste 1 gece kalicam hastanede sabah 8 de grcem
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.
Sikayet et kesinlikle. Saglik bakanligina.
Cam pencere acik muayne mi olur. Ortu yok isik acik. Yahu biz evimizde bu kadar rahat degiliz. Tobe tobe
Tamam canim uzulme. Ama sikayet et mutlaka hakkini ara. Ara saglik bakanligini bir bir anlat olanlari. Cok sert bir dille konus mutlaka. Doktor hasta iliskisi tamam da bu kadarda oha yani.. uzulme lutfen. Bir dahakinede iyice arastir doktorunu hastaneyi .Aynen öyle şikayet etsem iyi olur
Şuan kafama dank etti öyle sinirliyimki insanlara ne biçim muamele ediyolar Allah onları ıslah etsin ah aptal kafam ah
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.
Sikayet et kesinlikle. Saglik bakanligina.
Cam pencere acik muayne mi olur. Ortu yok isik acik. Yahu biz evimizde bu kadar rahat degiliz. Tobe tobe
Tamam canim uzulme. Ama sikayet et mutlaka hakkini ara. Ara saglik bakanligini bir bir anlat olanlari. Cok sert bir dille konus mutlaka. Doktor hasta iliskisi tamam da bu kadarda oha yani.. uzulme lutfen. Bir dahakinede iyice arastir doktorunu hastaneyi .
O hormon testleri neyi gösteriyoro zaman başka Dr a görün derim.yasin büyük aslında hemen bakmali.bide yaklaşık 1 yil oldu de.adetin 3.gunu hormon testi yle baslayabilirsin.
Of amma stres yasa şimdi... kimbilir değerler nasıldır? Umarım kötü bişi yokturBana 2.günü gel demişlerdi öyle yaptım 2.günü yapıyolarmış ama 3'de olur sanırım
Kesinlikle et sikayet canim ya mahrem bir bolum bi de ayrica dikkat edilmeliyken bunlar sergi yapmslatNe güzel öyle bi ortam göreydim ah bende.... ışıklar açık, örtü mörtü yok tam bi rezillik aklıma geldikçe sinir oluyorum
Hele bide tam karşıda pencere açıktı
bari orayı kapatın yahu... asistana dedimde tülü öyle çekti
kendime kızıyorum kabul etmemeliydim aptal kafamneyse unutucam inşallah Allah beni affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?