2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar f olikasiti ve coraspirini doktor tok karna iç dedi sabah kahvaltıdan sonra içiyorum normalde ama bugün yanıma almayı unutmuşum disardayim ve gece gidicem eve. Bugün gece icsem bişey olur mu? Folikasit değil de coraspirin suphelendiriyor beni. Babies16 canım senin bilgin vardir

Kızlar sarı sünerek akıntısı olan var mı adeti gecikince durmadan akıntım var sarı sünüyor böyle simdi ilk idrarımı kaba koydum bi iki tortu var dipte koyu sarı idrarım ne olur biri mantıklı bi ayrıntılı cevap yazsın belirsiZlik beni öldürecek

Yo bisey olmaz canim bende kullandim coraspirin saat vermemisti bana..sirf adetim cabuk bitsin diye kullandim okadar farketmez aksam icersin..dieride vitamin zaten bundan sonra ayni zamanlarda icmeye calisirsn..sana neden verdi coraspisini

Ayyy kızlaaarr yarın adet günüm çok heyecanlıyııımm bugün rüyamda kan testi yaptırıyorum hamileymişimm
Insallah ruyalarn cikar cnm hamis olursn ama sitres yapma ve fazla dusunme ki adetini etkilemesn sitres geciktrr senin umitlenp kirilmani istemem ve tavsym yarin test yapma ertesi gun yap 1 gun gecsn mutlaka tmm mi

Aynilari bana oldu benim akintim püre gibi oldu 3 gun sürdü..idrarimdada buyukce tortular vardi...ama benim gebelikle ilgili cikmadi malesef.normalde cok varmis sari akintiyla gebelik belirtisi yasayan.insallah senin oyledr canim

Bidahaki ay 10 gun kala baslaniyor diye duydum bende..sen 15 gunluk olani gecen ay mi yaptin canim

Evet canim 23. Ekimde basladim 7 kasimda sabah bitti aksam leke geldi ve dort gun surdu besinci gun tam adet oldum ama herzamankinden farkliydi hele son günleri ercekten boyle kahve telvesi gibi yazmistilar hep ayni öyleydi.. Saracogluna yazdim bakalim ne cevap verir

Kızlar meraba adetim geceli 15 gun oldu bugün kan testi için hastaneye gidicem bilmiyorum psikolojik mi ama sanki burdaki bütün belirtiler var bende kasıklarına ani sancı giriyor adet olacakmışım gibi karnım ağrıyorgoguslerim sis sürekli acıkıyorum sari akintim var belim ağrıyor bilmiyorum ışte bugün test için gitcem lütfen dua edin bana pozitif çıksın hayırlısıyla

Yengem suan hamile beraber test yapmistk akintisi varmis suan beyazda dedil diyo koyu sarida degil ama sarimsi diyo cnm bkamadgm icin bilmyrm onun dedigi bu

Insallah ruyalarn cikar cnm hamis olursn ama sitres yapma ve fazla dusunme ki adetini etkilemesn sitres geciktrr senin umitlenp kirilmani istemem ve tavsym yarin test yapma ertesi gun yap 1 gun gecsn mutlaka tmm mi
Ayy ben pazartesini beklemeyi düşünüyorum inşallah adet gelmezseee

Yo bisey olmaz canim bende kullandim coraspirin saat vermemisti bana..sirf adetim cabuk bitsin diye kullandim okadar farketmez aksam icersin..dieride vitamin zaten bundan sonra ayni zamanlarda icmeye calisirsn..sana neden verdi coraspisini
Tamam canım çok sağol. Normalde aynı saatlerde içmeye çalışıyorum da bugün nasıl oldu bilmiyorum unutmuşum yanıma almayı. Bana da doktor aynı saatte iç demedi aslında ama ben dikkat etmeye calisiyodum. Bundan önceki hamilelgimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o yuzden verdi doktor canım

Kızlar bişey soracağım gebelik testlerinizi hiç ışığa tuttuğunuzda c çizgisinin yanında başka bir çizgi gördüğünüz oldu mu yani testler mü genel olarak böyle bilmediğim için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…