ilk aşılamamı 15kasımda bat 30 kasım 29unda test yaptır dedi doktor sizin dediğiniz digital test nerde nasıl yaptırılıor ilk defa duydum bunuDijital gebelik testi bat a 4 gün kala gösteriyor ve eğer pozitifse kaç haftalık olduğunu gösteriyor
Kızlar bi bakarmısınız şu teste ben mi yanlış görüyorum yoksa çok ince de olsa bir çizgi var mı psikolojik olarak mı uyduruyorum bilmiyorum ama bata 1 hafta var daha
Bende acaba ben mi uyduruyorum diyordum canım içimi rahatlattın şu ansanki hayalet çizgi görüyorum:)
Eczanede 10 tlEczanede pahalidir o zaman canım neyse normalle idare edicez artık ben 2 tane alicam negatif çıkarsa ve olmazsam bir daha yaparım diye
Clearblue dijital gebelik testi internetten aldımilk aşılamamı 15kasımda bat 30 kasım 29unda test yaptır dedi doktor sizin dediğiniz digital test nerde nasıl yaptırılıor ilk defa duydum bunu
belirtin var mı başka? ve hemen çıktı mı :)Bende acaba ben mi uyduruyorum diyordum canım içimi rahatlattın şu an
bence bir kaç gün sonra testi tekrarla kesinnnbelirtin var mı başka? ve hemen çıktı mı :)
Clearblue dijital gebelik testinden bahsediyoruz eczanede 10₺ olamazEczanede 10 tl
Aaaa nasıl yaniiii süperrr sabah tekrar yapmalısınBende acaba ben mi uyduruyorum diyordum canım içimi rahatlattın şu an
10 dakika içinde çıktı tatlım hiç belirtim Yok sadece sapsarı bir akıntım var koyu sarı değil ama sarımsı bir akıntım 3 4 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorumbelirtin var mı başka? ve hemen çıktı mı :)
İnşallah canım 3 4 gün sonra tekrarlayacağım inşallahAaaa nasıl yaniiii süperrr sabah tekrar yapmalısın
Evet canım öyle yapayım en iyisi hemen kan vermek istemiyorumbence bir kaç gün sonra testi tekrarla kesinnn
İnşallah canım inşallajİnşallah hamilesindir Paramedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?