2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bendede akıntı yok ama bel ağrısı uyku hali var göğüslerimde biraz hassasiyet var dün gecede kasıklarda hafif batma vardı. Belirti arama zaten herkesin aynı olmuyormuş ki hemdaha var bat a

allah bize sabır versin kızlar ya psikolojimiz iyi değil gibime geliyor

Canım yasin daha genc bi sorunun yoksa acele etme derim bence. ben yas 34 canim bilmiyorm hakkimimzda hayirlisi canım
Sorun vardı cikolata kisti her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı snra amelyt oldum smdi bekliyrm ama bu kist tekrarlayan bişey cnm oyuzden tekrarlamadan hamile kalmam lazm oyuzden acele ediyorm kist tekrarlamadan tedavi olmam lazm

Meraba kizlar.adetim 1 gun gectiginde idrarda gebelik testi yaptim negatif cikmisti.bende adet olmayi bekledim ama olmadi.bugun adetim geceli 3 gun oldu. Tekrar ne zaman yapmaliyim gebelik testini...

5 ay oldu amelyt olalı cnm açık dedi ben bu sene bekleyip ocakta tüp bebek yaptırmak istiyorum cnm tüp bebek yaptrirsam ztn hsg gerek yok
benimde 5 ay oldu ameliyatım :) burda benden görünce destek gibi oluyor moral oluyor inşallah sizde bende tez zamanda hamile kalırız inşallahhh

Dgru diyorsun iyi olmak zorundayım ben

Kuzum sen niye bu kadar dertlendin bence bişey çıkmayacak sen de içini rahat tut böyle ağlamakla olmaz kalk doktoruna bi git bakalım ne diyecek hadi güzel haberlerle dön
Ustuste ultrason da zararli diye gidemiyorum ki biraz beklicem bu sürede de uzulmicem insallah

Tamam kuzum ya kadin doğum doktoru dayim var emekli ona sordum sacmalamis dedi o bile

İnşallah cnm sen ne amelytı olmustun
Miyom.... Ama benim çok ender görünen sanırım çünkü rahimle alakası yokmuş ameliyat anında anlamışlar. Sol yumurtama bağlı bir miyommuş. Sol yumurtamı kaybettim bu yüzden... Şimdi doğal yolla sağ yumurtamdan bebek istiyoruz herhangi bir tedavi uygulamıyorlar sadece folik asit... çok dua ediyorum rabbim senin benim gibi olanlara tz zamanda sağlıkla anneliği tattırsın inşallah

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim inşallah dualarmzi kabul eder ben inanıyorum bizimde imtihanımiz buymuş ve bi gün bitecek bu imtihan. sen ne zamndır bekliyorsun cnm tüp bebek fln dusunuyomusn

Daha bakmicam canim neyse artık varsa yoksa bakalım nasip kafam karışıyor sonra devreler yaniyor

Kızlar bat dündü hala gelen giden yok. hareket edince karın ağrım ve göğüs uclarimda acı dolgunluk var(ilk defa). 5yildir negatif i görmekten çok sıkıldım. bunlar belirtiden sayılır mi.test yapsam erken mi daha. Yine tek çizgi çıkacak diye çok korkuyorum

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim inşallah dualarmzi kabul eder ben inanıyorum bizimde imtihanımiz buymuş ve bi gün bitecek bu imtihan. sen ne zamndır bekliyorsun cnm tüp bebek fln dusunuyomusn
bir yıllık evliyim ben... 5 ay oldu ameliyat olalı... tüp bebek demediler hiç... ameliyattan çıktığımda doktorum ilk lafı 6 hafta sonra hamile kalabilrsin dedi 6 ay bekle dedi 5. aydayım. benim eşimin sperm değerleride düşük ondan da olabilir diye tahmin ediyorum. aman ne bilim işte valla çyle bunaldım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…