Bendede akıntı yok ama bel ağrısı uyku hali var göğüslerimde biraz hassasiyet var dün gecede kasıklarda hafif batma vardı. Belirti arama zaten herkesin aynı olmuyormuş ki hemdaha var bat a
allah bize sabır versin kızlar ya psikolojimiz iyi değil gibime geliyorMerhaba canim bende de akıntı yok. nedense bugun olmadigina inandim boylece biraz psikolojikmende rahatladim adete hazirliyorum kendimi aralikta klomen kullanicam. yoksa var mi hamile miyim ya degilsem diye kafayi oynaticam. Boyle dusununce belirtide aramiyo insan ohh miss. Sen nasilsin?
5 ay oldu amelyt olalı cnm açık dedi ben bu sene bekleyip ocakta tüp bebek yaptırmak istiyorum cnm tüp bebek yaptrirsam ztn hsg gerek yokCanim tuplerin acik dediyse aciktir bosuna film cektrme bence
Sorun vardı cikolata kisti her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı snra amelyt oldum smdi bekliyrm ama bu kist tekrarlayan bişey cnm oyuzden tekrarlamadan hamile kalmam lazm oyuzden acele ediyorm kist tekrarlamadan tedavi olmam lazmCanım yasin daha genc bi sorunun yoksa acele etme derim bence. ben yas 34 canim bilmiyorm hakkimimzda hayirlisi canım
benimde 5 ay oldu ameliyatım :) burda benden görünce destek gibi oluyor moral oluyor inşallah sizde bende tez zamanda hamile kalırız inşallahhh5 ay oldu amelyt olalı cnm açık dedi ben bu sene bekleyip ocakta tüp bebek yaptırmak istiyorum cnm tüp bebek yaptrirsam ztn hsg gerek yok
Hepimiz için hayrlsi olsn cnm senin bi sorun varmıCanım yasin daha genc bi sorunun yoksa acele etme derim bence. ben yas 34 canim bilmiyorm hakkimimzda hayirlisi canım
İnşallah cnm sen ne amelytı olmustunbenimde 5 ay oldu ameliyatım :) burda benden görünce destek gibi oluyor moral oluyor inşallah sizde bende tez zamanda hamile kalırız inşallahhh
Dgru diyorsun iyi olmak zorundayım benNiye kendinide bebeğide üzüyosun ki bak böylesi daha zararlı bebegine hemen git bi dr a bak hiçbirşey yok dicek boşuna üzülüyosun. Sorsaydın hocam bu nedemek bilmiyorum die. Sakın yıpratma artık kendini bak zor buldum diyosun bebeği üzme kendine gel silkelen ve dr a git. Allahın izni ile gör güzel meleğini
Ustuste ultrason da zararli diye gidemiyorum ki biraz beklicem bu sürede de uzulmicem insallahKuzum sen niye bu kadar dertlendin bence bişey çıkmayacak sen de içini rahat tut böyle ağlamakla olmaz kalk doktoruna bi git bakalım ne diyecek hadi güzel haberlerle dön
Tamam kuzum ya kadin doğum doktoru dayim var emekli ona sordum sacmalamis dedi o bileF Findikkiran canim acikcasi okadar hastanede calistim dr un nedemek istedigini ben bile anlamadim.sen bi dr a daha git tibbi acidan tanisini soylesin en azindan..senin dr un basit bi dille anlatmaya calismis sanirim ama tam olarak ne demek istemis belli deil
Nineni yerim senin ya :)Niye canını sikiyon eskiler iyi bilir neneme sordum o oglandir diyo çok doğum yaptırmış siz yeni nesil yeni modalar biliyorsunuz diyo
Miyom.... Ama benim çok ender görünen sanırım çünkü rahimle alakası yokmuş ameliyat anında anlamışlar. Sol yumurtama bağlı bir miyommuş. Sol yumurtamı kaybettim bu yüzden... Şimdi doğal yolla sağ yumurtamdan bebek istiyoruz herhangi bir tedavi uygulamıyorlar sadece folik asit... çok dua ediyorum rabbim senin benim gibi olanlara tz zamanda sağlıkla anneliği tattırsın inşallahİnşallah cnm sen ne amelytı olmustun
Çok geçmiş olsn cnm Rabbim inşallah dualarmzi kabul eder ben inanıyorum bizimde imtihanımiz buymuş ve bi gün bitecek bu imtihan. sen ne zamndır bekliyorsun cnm tüp bebek fln dusunuyomusnMiyom.... Ama benim çok ender görünen sanırım çünkü rahimle alakası yokmuş ameliyat anında anlamışlar. Sol yumurtama bağlı bir miyommuş. Sol yumurtamı kaybettim bu yüzden... Şimdi doğal yolla sağ yumurtamdan bebek istiyoruz herhangi bir tedavi uygulamıyorlar sadece folik asit... çok dua ediyorum rabbim senin benim gibi olanlara tz zamanda sağlıkla anneliği tattırsın inşallah
Daha bakmicam canim neyse artık varsa yoksa bakalım nasip kafam karışıyor sonra devreler yaniyorBata kac gun var.yumurtlamadan 2 3 gun sonra sertlesiyor gecmis olabilir..hamileliktede ortalama 2. haftada yumusuyor yani adet gunude baslayabilir yumusamaya adete 1 hafta kalada.oyuzden biraz vucudumuZla alakali canim bu her aksam yatmadan once bakilip tecrube ile ogrenilen bisey
Erken gösteren hassas testlerden mi canımAmin canim ben labquick marka testle yapicam
Oylemi diyorsun canım gününde yapayım olmadi gecikirsem olmazsam birdaha yaparım aklimda kalicaginaCanım adetin geçsin de öyle yap bence.
bir yıllık evliyim ben... 5 ay oldu ameliyat olalı... tüp bebek demediler hiç... ameliyattan çıktığımda doktorum ilk lafı 6 hafta sonra hamile kalabilrsin dedi 6 ay bekle dedi 5. aydayım. benim eşimin sperm değerleride düşük ondan da olabilir diye tahmin ediyorum. aman ne bilim işte valla çyle bunaldım kiÇok geçmiş olsn cnm Rabbim inşallah dualarmzi kabul eder ben inanıyorum bizimde imtihanımiz buymuş ve bi gün bitecek bu imtihan. sen ne zamndır bekliyorsun cnm tüp bebek fln dusunuyomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?