2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor canım ben clearblue digital test ve 2 tane ucuz gebelik testi hazırladım bakalım nolcak 3 gün kalıcak bat a digital olan 4 gün kalaya kadar gösterdiği yazıyor
Ne kadar oluyor canim dijital testler ben normal almayı düşünüyorum 10-5 tllik falan

Bende bugün öğrendim sabah silik çıkmıştı doktora gittim kandada çıktı bata daha 7 gün var

Gözünaydın canım :) sağlıklı hamilelikler olsun inşallah :)

Canım daha önceki hamileliklerde düşük tehlikesi olduğundan bende kullandım sarhoş gibiydim. İşyerinde bastonla gez falan diye herkes konu etmişti o kadar tuhaf oluyorsun. Daha sonra vücudun alışıyor canım

Bende bugün sivilcelerle uyandım adet olucagim zaman cikarlar hep ama burda hamile olup sivilcesi cikanlarda varmış o yüzden umudumu kaybetmedim hemen şuan bunu yazarken kasigimin sagina doğru batmami desem damar atmasi gibimi desem öyle birsey var akintimda bir kuru bir ara geliyor falan bakalım nasipte ne varsa canım

Ben hala yüzüstü yatamıom dün gece sol kasığım ağrıyordu baya hayırlısı aklıma bile getirmemişken kocam test yapalım dedi de yaptım şimdi ne güzel takmamış olurdum vardır bi hayır diye düşünüyorum inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda

sakın unutmayın canın bedene ne zaman gireceğine allah karar verir.Böyle yapmanız yaradanın size nasip edeceği hayırlı olan günü sorgulamaya şirk koşmaya iter 3 yıldır istiyoum sizin gibi hiç konuşmadım o ol diyecek ve olacak sen kendinizi yırtsanızda hiç umursamasanızda bir vakti saati var lütfen güçlü olun lütfen hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Aynen canım hatamın farkına vardım binlerce kez tövbe ettim Allahım afetsin beni dersimi aldım zaten dün hayırlısı olsun

F fatmaelifnur canım adete bi hafta kala öğrenmişsin galiba. Belirtilerin neydi?
Şimdi doktor dayım sarımtırak akintim var beyazlasti belim çok agriyo hala dvm ediyor sol kasigim da batma var en önemlisi de girip çıkıp yemek yiyom çabuk acikiyom şimdi ankaraya geldim eşimin işi vardı dusuk yaptığım yere riskli gebeliğe gönderdiler sıra bekliyom 5 kişi var

İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım

Kızlar bi bakarmısınız şu teste ben mi yanlış görüyorum yoksa çok ince de olsa bir çizgi var mı psikolojik olarak mı uyduruyorum bilmiyorum ama bata 1 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…