- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Bana da ilk 6 ay olur demişti doktr ama olmuyo malesf eşin içinde kürler varmış kullananlar onları denesene cnm bende 2 seneyi geçti evleneli inş Rabbim dha fazla bekletmez çok zorbir yıllık evliyim ben... 5 ay oldu ameliyat olalı... tüp bebek demediler hiç... ameliyattan çıktığımda doktorum ilk lafı 6 hafta sonra hamile kalabilrsin dedi 6 ay bekle dedi 5. aydayım. benim eşimin sperm değerleride düşük ondan da olabilir diye tahmin ediyorum. aman ne bilim işte valla çyle bunaldım ki
Yani varsada yoksada bilmis olursun..bata 5 kala bile cikiyor yap gitsin..ilk cocuk mu 5 yil icin problem ney canim.insallah vardir ilk defa yasiyormussun belirtilerini yap benceKızlar bat dündü hala gelen giden yok. hareket edince karın ağrım ve göğüs uclarimda acı dolgunluk var(ilk defa). 5yildir negatif i görmekten çok sıkıldım. bunlar belirtiden sayılır mi.test yapsam erken mi daha. Yine tek çizgi çıkacak diye çok korkuyorum
Varsa cikar artik canim 15 gun olmus igne yapali.Merhaba bende 8 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum , 29 kasımı bekliyorum şimdii. İnşallah hepimiz yeni yılda meleklerimize kavusurz.
merhaba kızlar.Dün gece de yazmıştım kasık ağrılarım,batma ve bel ağrım çok.bugün de ara ara devam ediyor.Hatta sonradan gördüm bazı arkadaşlarda da aynı belirtiler var.adete 3 gün falan var.bugün adete 6 gün kala çıkan erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif çıktı.peki bu ağrılar neyin nesi kafayı yiycem yaa çok kötü hissediyorum kendimi
Yine negatif çıkar diye korkuyorumVarsa cikar artik canim 15 gun olmus igne yapali.
aaa süper o zaman :) umut var ben sana diyeyim haberdar et benide merak ederim :)10 dakika içinde çıktı tatlım hiç belirtim Yok sadece sapsarı bir akıntım var koyu sarı değil ama sarımsı bir akıntım 3 4 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum
aynen vallahi... eşime sperm ilacı alacağım daha önce bir üroloji doktoru önermiştiBana da ilk 6 ay olur demişti doktr ama olmuyo malesf eşin içinde kürler varmış kullananlar onları denesene cnm bende 2 seneyi geçti evleneli inş Rabbim dha fazla bekletmez çok zor
Problem ne canim..yumurtlama gunun belli oldugu icin gec dollenme fln olamaz varsa kesin cikar.cikmazsada %99 yoktur cunku catkatma ignesiyle catlatilan yumurta da gec dollenme olamaz zaten 1 gun yasiyor yumurtamiz.dollendiysede 15. gun muhakkak cikar.boyle bekleyecegine ben senin yerinde olsam yaprdim varsada yoksada bilirdimYine negatif çıkar diye korkuyorum2 yıldır korunmasız deniyoruz . Rabbim inşallah bu sefer nasip eder.
Neymis canim o ilac esinde problem ne bideaynen vallahi... eşime sperm ilacı alacağım daha önce bir üroloji doktoru önermişti
Haberdar ederim kuzum dua et ne olur inşallah vardır sarı akıntı gebelik belirtisi olabiliyor muaaa süper o zaman :) umut var ben sana diyeyim haberdar et benide merak ederim :)
inşallah o kırmızı kartları yemeyiz ama ben testten sonra bu ay yine kendimi hazırlıycam adet gününe.normalde adet öncesi ve normal zamanlarda da hiç bel ağrım olmadı.ilk gebeliğimde oldu sadece.hala ağrım var bakalım ne çıkacakAynen canım benimde acaip ağrılarım oldu gebelik sandım benimde adete 3 gun var sabah test yaptım negatif adet sancısı gıbı sancı basladı sonrada... Galiba kırmızı kart yiyecem bu ay çokkk umutluydum
Haklısın , doğru söylüyorsun. Benim yumurtalarım gelişme göstermiyormus. Doktor klomen verdi. 2 tane yumurtam oluşmuş. Çatlatma iğnesi yaptı o gün ve gün aşırı ilişki olacak , adet tarihini bekle gecikirsen test yap gel dedi. 2 senedir evliyiz çok doktora gittik hiçbiri bi tedaviye baslamamıştı , bu doktor böyle bir yol izledi. her ay test yapıp negatif görünce , bu ay ayrı bir umut oluştu ama yine de negatifi görürüm diye sıkıntı yapıyorum. Biraz uzun oldu amaProblem ne canim..yumurtlama gunun belli oldugu icin gec dollenme fln olamaz varsa kesin cikar.cikmazsada %99 yoktur cunku catkatma ignesiyle catlatilan yumurta da gec dollenme olamaz zaten 1 gun yasiyor yumurtamiz.dollendiysede 15. gun muhakkak cikar.boyle bekleyecegine ben senin yerinde olsam yaprdim varsada yoksada bilirdim
Varsa bile çıkmıyo ya bazen kesin olsun diye dedim. Aslında bana kalsa gecikmesini bekle direk kan testi yaptır derim. Kesin cevabı almış olursun. Ben acabalardan çok sıkılmıştım ama şu idrar testinde kopkoyu görenlere de çok özenmiştim. Öğrendikten sonra idrar yaptım yine de koyu göremedimOylemi diyorsun canım gününde yapayım olmadi gecikirsem olmazsam birdaha yaparım aklimda kalicagina
inşallah o kırmızı kartları yemeyiz ama ben testten sonra bu ay yine kendimi hazırlıycam adet gününe.normalde adet öncesi ve normal zamanlarda da hiç bel ağrım olmadı.ilk gebeliğimde oldu sadece.hala ağrım var bakalım ne çıkacak
Olsun canim hayirlisi olsun hakkinda insallah vardirHaklısın , doğru söylüyorsun. Benim yumurtalarım gelişme göstermiyormus. Doktor klomen verdi. 2 tane yumurtam oluşmuş. Çatlatma iğnesi yaptı o gün ve gün aşırı ilişki olacak , adet tarihini bekle gecikirsen test yap gel dedi. 2 senedir evliyiz çok doktora gittik hiçbiri bi tedaviye baslamamıştı , bu doktor böyle bir yol izledi. her ay test yapıp negatif görünce , bu ay ayrı bir umut oluştu ama yine de negatifi görürüm diye sıkıntı yapıyorum. Biraz uzun oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?