2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canım inşallah. Erken gebelik testi yaptım korktuğum başımA geldi , yine tek çizgi. yine nasip değilmiş. canım yumurtalarim o kadar tembel ki ilacsiz büyümüyor ilacsiz catlamiyor ve ilacsiz regl olamıyorum. bu ay progestan kullanmama rağmen yine gecikti. sabirrr. Rabbim dayanma gücü versin bize. içim e böyle köz koymuşlar sanki. sabirrrrr

Canım bu işe yeni girdim ve o kadar takan biri değilim ama şimdi buraya girmeden yapamıyorum stresten bende de gecikme oldu normalde gecikmez erken oluyordum kaç aydIr ne bilin takıyoruz demek ki Allah hayırlısını versin
Geçen ay da 6. Gün olmuştum ilaca başlamamıştım o zaman şimdi de böyle umutlanmamalıyım demi

Bence incir kürüyle bal tarcin corek otu kurunu yapmalisin canim cok hareketlendiryor yumurtaliklari

Aynı işte bizim benimde belli olmaz ama heveslendim işte.

Bence bi kac doktora daha bakinin eger bi tane bile sperm varsa insAllah olu..benim kuzenimde bitane dahi sperm yok yillardirda olmuyo ailece hepimiz cok uzuluyoruz Allah kimsenin basina vermesin

Karnım ağrıyo yine kırmızıları görcem büyük ihtimal her ay aynı sey daha ne olsun

Canım benim hala ağrılarım devam ben kendime cevap olamıyom ah ah ne bu kadınların derdi hiç bitmiyo vala bekarken adet olalım diye dua ediyor evlenince olmayalımda bebeğe kalalım diye ne olacak bu halimiz bilmiom

Kızlaar 24 ü bat ımdı ama leke gelmeye başladı ne kadar üzgünüm ya pazartesi test yapacaktım güya Olmadı işte kasımda bitti ikinci ay denemesi de bitti boşuna ümitlendim boşuna öyle rüya gördüm of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…