Benm de 6 gün geçikti normal test idrar negatif ultra erken mi alsam
Keseyi gordu içindekini göremedi daha çok yeni dedi değere göre ikizlik olabilir dedi hafta cuma yine. Genel dediHadi insallah canim ne guzel olur.41 hcg ile keseyi girup bide ikiz tahmini yapmasi ilginc.belki deger hizli arrti diye demistr diycem ama ilk baktigindami ikiz dedi
Folik asit dışında yokKullandığın herhangi bir ilaç var mı tatlım
Folik asit dışında yok
Amin canım inşallah. Erken gebelik testi yaptım korktuğum başımA geldi , yine tek çizgi. yine nasip değilmiş. canım yumurtalarim o kadar tembel ki ilacsiz büyümüyor ilacsiz catlamiyor ve ilacsiz regl olamıyorum. bu ay progestan kullanmama rağmen yine gecikti. sabirrr. Rabbim dayanma gücü versin bize. içim e böyle köz koymuşlar sanki. sabirrrrrBende de pko var ama dr tedaviye bile gerek gormedi..5 yil boynca sadece engel o mu canim yumurtlama olmuyormuydu pek...insallah vardir hepimizin duaya ihtiyaci var sanirim bende cok uzuluyorum dun kirmizilari gorunce 6 7 saat agladim.halada zaman zaman iclenip agliyorum..tamam sinavimiz diyorum ama üzelmeden edemiyor insan.herkese dua ediyorum rabbim bu hasreti yureginde yasayan herkese tez zamanda versin insallah
Geçen ay da 6. Gün olmuştum ilaca başlamamıştım o zaman şimdi de böyle umutlanmamalıyım demiBurdan duyduklarıma göre folik asit gecikme yapıyor bence tatlım normalde böyle gecikmeler yaşamıyorsan tabi
Geçen ay da 6. Gün olmuştum ilaca başlamamıştım o zaman şimdi de böyle umutlanmamalıyım demi
Bence incir kürüyle bal tarcin corek otu kurunu yapmalisin canim cok hareketlendiryor yumurtaliklariAmin canım inşallah. Erken gebelik testi yaptım korktuğum başımA geldi , yine tek çizgi. yine nasip değilmiş. canım yumurtalarim o kadar tembel ki ilacsiz büyümüyor ilacsiz catlamiyor ve ilacsiz regl olamıyorum. bu ay progestan kullanmama rağmen yine gecikti. sabirrr. Rabbim dayanma gücü versin bize. içim e böyle köz koymuşlar sanki. sabirrrrr
Aynı işte bizim benimde belli olmaz ama heveslendim işte.Canim bende heyecanliyim ama umudum yok bugun umudum kesildi boyle daha iyi oluyorum inan. Yeni ay icin hayal kurup mutlu oluyorum. 1 hafta onceden benim testte cikmasi imkansiz cunku 15inde yumurtladim bugun 8.gun. Bu kadar surede hcg idrara karismaz bence.
Bence bi kac doktora daha bakinin eger bi tane bile sperm varsa insAllah olu..benim kuzenimde bitane dahi sperm yok yillardirda olmuyo ailece hepimiz cok uzuluyoruz Allah kimsenin basina vermesinSlm iyi aksamlar bizim de bebeğimiz olmuyor . ve doktorlar la konuştuk test yaptırdık eşimde kemik erimesi bulundu .
Doktorlar la testler bittikten sonra konuşmaya gittiğimizde ise korkunç bir gerçek ile karşılaştık . eşimin genetiği değişmiş ve profesörler asla cocuğumuzun olmayacağını öğrendik .. şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz böyle bisey başına gelen var mi
İkizmiiii harikaaa valla 1 günde çok artmış herhalde ondan öyle düşündüSonuçlar çıktı internetten baktım beta hhgc 100.85 dün 41.85 idi normal mi bata 6 gün var doktor karnından baktı kese var çok ufak zor gözüküyor dedi ikiz olabilir dedi şaşırdım olabilirmi
Karnım ağrıyo yine kırmızıları görcem büyük ihtimal her ay aynı sey daha ne olsun
Ins. canim ya bilmiyrm beklicem bakalimCanım gecikmesini bekle belki değerin henüz yükselmemiştir
Valla yok umidim kirildi canim ama bilmiyorum yaÇok umitlenmede cnm snra benm gbi yıkılma her seferinde ben artk olur una bırakcam tedavi olcm elimden geleni yaptm ve yapıcam da
Evet canim nasipte varsa ins olur bakalim hayirlisi hepimiz icinDaha iki gun var canim nasip
Yasiniz kac... rabbim sifa versinBence bi kac doktora daha bakinin eger bi tane bile sperm varsa insAllah olu..benim kuzenimde bitane dahi sperm yok yillardirda olmuyo ailece hepimiz cok uzuluyoruz Allah kimsenin basina vermesin
En güzeli canım ya bakiyorumda pahalı testlerden bosuna almisim diyorum heves işte halbuki burda gördüm oldummu ikisindede çıkıyor zaten para tuzağıymis meger
insaAllah canım güzel haberler olsunBeklemedeyim tatlım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?